Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


11.05.2011 17:02

Nå begynner rommene å ta form i nye leiligheten. Vi står enda fast med litt småtteri, samboeren har oppå alt her klart å gå på snørra med hunden og ende opp med 4 sting i håndflaten så ting står rimelig stille av mannfolkarbeidet. Vi har også noen shabby planer, møbler som skal pusses opp osv, men det må vi ta når alt annet er i boks. Gleder meg masse, vi har feks fått tak i en gammel dør som skal bli til en sengegavl. Her har dere etpar sniktittbilder om hvordan det til nå ser ut, nye oppdateringer kommer underveis:Kommenter her

1 Kommentarer

05.05.2011 09:25

Endelig er vi inne - endelig har vi nett! Kjørte flyttelasset på lørdagen men det har jammen meg vært litt å gjøre i dagene frem til nå, flere dager har gått vekk i å vaske ned den gamle leiligheten og det er ikke bare bare med en liten frøken som gjerne vil ha oppmerksomhet, men nå er vi i mål takket være en utrolig fantastisk svigermor! Det er igrunn en hel del før vi nærmer oss målstreken, det er tusen ting som skal gåes igjennom og stappes på plass, men leiligheten begynner formes og vi trives allerede. Her får dere noen smakebiter på innredning samt diverse:

Den fine baderomsdøren

Litt av innredningen i stuen


Smakebit av Jennies rom 

Gardinene i stuen

Kommenter her

2 Kommentarer

27.04.2011 09:13

Da var steinveggen oppe og peisen/ovnen satt på plass. Bildet gir jo ikke en helhet, men fy søren så bra det ble. Nå er det snakk om få dager før vi starter flyttingen, ramler vi innom målstreken etter planen så vil vi ha vår første natt i nye leiligheten på lørdag. DET er etterlengtet og det kribler maksimalt i fingrene mine til å strarte innredningen. Jiippii! ;-)

Lekkert ? :)
Kommenter her

4 Kommentarer

14.04.2011 10:11

Nå begynner leiligheten å forme seg etter å ha vært så og si nedribba. Vegger og tak er sparklet, pusset og malt, akryl i sprekker og gulvet er på vei opp. I går kom doen opp og i dag kommer resten av baderomsinnredningen. GURIMALLA som jeg gleder meg - dette blir lækkert ! Har allerede ommøblert og innredet hele leiligeten,  inni hodet mitt - ikke bare en gang, men mange!  Det ser ut som vi allerede i helgen/påskeuken kan begynne å kjøre litt flyttelass også. Den som venter på noe godt ..

 

Gulvet i stue og gang er oppe, Tror vi gjorde det utrolig bra med gulvvalget!

Herlig panel er oppe på badet og vi har endelig fått inn en do

Snasen vegg på stuen:

Her og Her kan du se bilder fra tidligere i oppussingen !
Kommenter her

3 Kommentarer

08.04.2011 17:12


Handles i butikken til Elegant interiør (.no)
Kommenter her

2 Kommentarer

27.03.2011 18:02

Trillet meg en liten tur innom kremmerhuset i går. Det burde jeg egentlig ikke gjort - Der var det kommet nyheter på nyheter av herlige små saker. Den butikken er nesten til å spise opp, alt er helt etter boka min stil. Nå fant jeg disse søe små knaggene som passer perfekt inn på rommet til Jennie. De kostet kun 29,- pr stk. Ching ching! Spørs om ikke jeg vil ha meg etpar til - de er jo kjempe fine å dekorere selv også, og prisen var jo ikke akkurat det store.

 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

26.03.2011 11:16

Har jo lovet å guide dere igjennom oppussinger og planlegging - denne gangen kommer det litt diverse fra mine tanker om barnerommet. Her er det alt fra tapetvalg til bamsene,

Det er tapeten med mønstret vi har valgt, den skal pryde en vegg, mens fargeprøven som ligger over skal dekke de 3 andre veggene frem til vi får somlet oss til panel. Synes denne er ren og pen, ikke for barnslig er den heller. hun skal jo vokse opp der forhåpentligvis, da er det ikke sikkert at my little ponny er like kult.Jennies første bamser er med

En utrolig søt pute jeg ikke klarte å gå forbi. Fra kremmerhuset.

En gave fra svigermor - full matchings med tapeten også da gitt. Fra kremmerhuset

Håper hun ikke vokser helt ut av den lekre vuggen før rommet kan taes i bruk

Det er noe magiskt med himmel til sengen!

Og til slutt: Stellebordet! Fikk spørsmål engang i tiden om å legge ut bilde av stellebordet, men har aldri fått somlet meg til det. Så her har dere det. (Ikke det mest ryddigste da bildet ble tatt. men) Stelledelen på denne blir tatt vekk og satt på rommet hennes som en kommode :)Vil ikke handle for mye før vi er inne - dumt om det blir full kræsj. Neste prosjekt er å få lånt meg en symaskin for å lage vimpler :D
Kommenter her

4 Kommentarer

24.03.2011 12:54

I går var vi oppe i leiligheten for å se hvordan C og gjengen hadde det. Når man ser kaoset ser veien mot drømmen utrolig lang ut. Men det er ikke snakk om mange ukene før vi er inne. Pussing og sparkling er snart krysset av på listen og malingen kan begynne - Det er jo nå morroarbeidet begynner. For min del begynner drittarbeidet - nedpakking og sortering av alt her i den gamle leiligheten ! Men det trengs, og det er jo utrolig herlig å slippe å drasse med seg utrolig masse man ikke har bruk for, så denne gangen håper jeg på fulle søplesekker!

Her er vår kommende stue!

Jennie er med for å sjekke ståa i leiligheten :)

Rosa tar over blått! Dette er Jennie`s rom! har valgt ut en LEKKER tapet hun få på den ene veggen!Ser dere lyset i tunellen? :)
Kommenter her

2 Kommentarer

23.03.2011 17:30

Vet akkurat hvordan jeg vil ha det i den nye leiligheten - så litt innhandling i salgstidene er ikke det dummeste man gjør. Man vil jo gjerne bytte ut når man har kjøpt og holder på med oppussing, litt frisk pust i vindusskarmene, Greit å ta litt etter litt også - Er så mange butikker oppe i byen som har gått konkurs etter utvidelsen av sentret, så den ene interiørbutikken etter den andre har opphørssalg, og det liker vi !  Her om dagen fant jeg en lekker "tavle" med klyper som jeg lenge har sett etter, fant den til og med på 70% - da er det vel ingen tvil vel ? Den passer perfekt på kjøkkenet!

Fant også noen søte telysholdere som passer like godt inn som rammen over - på kjøkkenet. Disse på 50%.

Er vel ingen tvil om hvordan stil denne damen har? ;-)Også fikk jeg igjen noen strikkede sokker - Setter veldig pris på strikkeglade damer som kommer med små overraskelser. Da blir Jennie glad som slipper å fryse på bena sine,
Kommenter her

0 Kommentarer

12.03.2011 17:23

Vi har brukt lørdagen på byggmaker (og diverse andre steder) på utkikk etter tapeter til soverom, gulv til stue og stein til å ha på veggen bak peisen. Det er så spennende med interiør og oppussing når du vet det går til deg selv, og du selv kan bestemme! Kjenner det flakser sommerfugler i magen min, gleder meg så til sparkling, pussing osv er ferdig slik at vi kan begynne på det beste - interiøret! Resten av kvelden går (for min del) i sofakroken med litt sjokoladesnacks, det er jo lørdag ? :)

Guttaboys

Bilde;Tapeten til vårt soverom!
Kommenter her

1 Kommentarer

09.03.2011 20:31

Da er prosjekt Åbol igang. Førsteprioriteten er badet vårt og som dere ser så er C, min kjære handyman i full gang med nedriving. Gjett om jeg gleder meg til vi er ferdige med oppussing og endelig kan flytte inn. Dagene  er fryktelig seige når man går å gleder seg!

Dette er vasken vår :
Haha - morro med oppussing! Enda mere morro med Interiør! Glede glede glede glede!
Kommenter her

5 Kommentarer


hits