Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


18.10.2010 16:00

I dag hadde jeg jordmortime igjen, det ble nok en 3d-ultralyd på meg. Lillemor har jo ikke villet vise seg ordnelig tidligere, så da fortsetter snille jordmor-Elin med å prøve på de neste timene. Morkaken er og blir i veien, men denne gangen ikke fult så forstyrrende, og ingen navelstreng i veien heller.

Alt var i topp stand, hun vokser som hun skal, jeg vokser som jeg skal, Antatt fødselsvekt er 33-3400 gram, og vi kunne nå se at håret på hodet har begynt å komme frem. Haha, utrolig ! Hodet ligger godt nedover og bena godt plassert OPPUNDER ribbeina, som for min del ikke er så veldig behagelig.Noen bilder av ♥tommelsutteren :Ultralydbilder uke 33+5
Kommenter her

1 Kommentarer

04.10.2010 12:23

I dag hadde jeg nok en kontroll hos jordmor. Siden jeg har vært så uheldig med ultralydene mine prøvde vi oss engang til. I magen min bor verdens mest perfekte lille tulle. Har nå fått trippelbekrefet kjønnet, noe som er veldig beroligende når ting hoper seg opp i rosa her. hun er en sta liten frøken som viser sin vilje ved å atter engang unngå de fotogene sidene. hun vil rett og slett ikke vise seg frem. De to andre gangene har hun hatt morkaken inntil nesetippen, men denne gangen lå hun litt lengre fra, MED navelstrengen over ansiktet. Haha. Så vi fikk ingen bra 3D bilder. Men var en utrolig opplevelse i 2D faktiskt. hun åpnet øynene, blunket, gjespet og hikkett og jordmoren påpekte at hun hadde utrolig fine markerte lepper.  Jeg er SÅ forelsket!!

Ellers ligger hun enda med hodet ned, og rompen rett opp, noe hun kan fortsette med til hun kommer for min del.

 

Lille tulla vår <3
Kommenter her

2 Kommentarer

02.09.2010 13:07

Jeg er jo en av de som skal ha bilde av alt og ingenting, så jeg fikk samboeren til å ta et bilde under ultralyden. Laget en liten "kollasje". Synes det er koselig å ha masse bilder. Heller et for mye, enn å sitte om et år å klage over at et bilde aldri blir tatt. Så her skal kamera følge fødselen også. har nok av venner som angrer på at kamera ikke tok nok bilder idet barnet kom til verden. Vi har også kjøpt oss nikon d3000 i anledning baby! :)Tok du / Skal du ha med kamera inn på fødestuen?
Er du flink til å ta bilder ?Kommenter her

4 Kommentarer

01.09.2010 22:01

Da var Ultralyden overstått. Det er bare helt ubeskrivelig å se det lille magetrollet igjen. Hun var våken, men ganske rolig under det lille jordmoroppholdet. Hun svelget , gjespet og brukte mesteparte av tiden på å tygge på hånden sin. Kanskje blir det en liten tommelsutter ? Det er igjen bekreftet at det er ei lita tulle som ligger i magen. Hun er helt perfekt, veier ca 11-1200 Gram nå og alt så veldig bra ut. Vi fikk ikke så veldig bra bilder, fordi morkaken igjen lå å dekte til halve ansiktet hennes, så vi får en gratis 3D ultralyd igjen om 2 uker, Gleder meg allerede til å se henne igjen. Hadde flere bilder å vise dere, men CD`n vi fikk med oss var tom, så det har nok blitt en feil under brenningen. Så da må både jeg, og dere smøre oss med tålmodighet!

Ps: Jenta har helt klart pappas nese! :)'Vist noen skulle lure:

Ultralyden kostet 750 kr, billigere enn mange andre steder og helt klart verdt pengene. bekreftelse på kjønn, samt at alt står bra til, og barnet vokser som det skal. Den er tatt hos jordmoren min i sandefjord på thorøya helsepark, Fordelen her er at når bildene ikke blir bra, så får man en ny gratis time til 3D. DET er det ikke alle som gjør, dette burde du finne ut av før du bestiller time noen plass, Særlig vist morkaken ligger forran, lett at ungen blir gjemt bak den.Kommenter her

0 Kommentarer

02.07.2010 10:39

Det ble en vellykket o.ultralyd i går. Jordmoren min jobber også inne på sykehuset, så det var hun som utførte undersøkelsen, det er koselig når det er noen du allerede har litt kjentskap til som sitter å forteller om magetrollet ditt. uten å begynne skravle for mye skal jeg gå rett på sak: 

*Terminen endret seg 2 dager, går fra termin 1 desember til 3 desember, det gjør ingenting når det er såpass få dager tilbake, må være utrolig kjedelig å måtte gå 2-3 hele uker omigjen feks. ventetiden er spennende og sen fra før av.

*Alt så ellers ut som det skulle, magetrollet lå og sov, noe jeg skjønner veldig godt iogmed jeg hadde nattevakt i går. Spiste litt på fingrene sine, lå med hendene bak hodet, som sin far.

*Morkaken ligger forran, det vil si at det enda kan ta litt tid før jeg kan kjenne noen ordnelige spark. Men det spiller ingen trille lenger, nå har jeg jo sett at det er bevegelser og en sprell levende krabat der inne.

*Kjønnet ble ingen prins, men som de fleste tippet, 99,9% sikkert ei lita prinsesse! :o)

Jormoren viste oss også litt 3D, det var jo kjempe snilt! her er noen bilder, jeg starter med favoritten:

 
Dette bildet er jeg helt forelsket i, hun ligger her å sover med øynene igjen (et litt beskymringsfult utrykk spørr du meg), hun har munnen bittelitt åpen og morkaken ligger over halve hodet hennes:Her ligner hun en liten alv, er ikke så lett med 3d når de er så små, de kan fort se litt skumle ut. Hun ligger ihvertfall her med fingrene imunnen sin.Se hvor flott form det er på armen og magen, en liten baby i miniformat


Her er vi tilbake på vanlige ultrlydbilder, hun ligger med ryggen mot oss, ser rett på bakholdet, ribbein og ryggsøylen. med en hånd stikkede oppover.


Her ligger hun sidelengs mot oss, ansiktet ser ut som et lite skjellett, armene i kors og den rundingen med prikk på er magen. En liten baby på litt over 18 uker. Fantastiskt!
Kommenter her

3 Kommentarer


hits