Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


26.09.2011 22:03

Ikke la dere lure av tine`s nye barneyoghurt. Det reklameres om at den er sunn og har helt naturlige råvarer, men om man tar en ekstra titt vil man oppdage at den inneholder så mye som 14 % sukker (et beger = 125 milliliter - det betyr 18 gram sukker.) Som igjen tilsvarer halvannen spiseskje rent sukker (!). Etter noen år i en sukkerfri barnehage der vi ofte hadde besøk av tannpleier med nettopp slik info har jeg for lengst slått ifra meg at jennie skal vokse opp med en joghurt i matboksen.

Ta deg en ekstra titt på innholdet før du blir "revet med" av reklamen. Hele 9 av 10 barn i dag får i seg for mye sukker.

Les mere HER

Hva mener du ? Sjekker du innholdsfortegnelsen før du kjøper ting til barnet ditt ?
Kommenter her

8 Kommentarer

27.08.2011 16:07

Sparkjøp har helgetilbud -  50% på tom og trine ulldress. Jeg var heldig å klarte grabbe til meg en dress i str 80. La en brun i handlevognen, men innen shoppingrunden var over var den allerede utsolgt, så da endte vi opp med en hvit, men det gjør da ingenting, begge to er nøytrale og fine farger. Kjøpte også matchende lue og votter. VELDIG kjekt til barnehagestart og utesovning. Ull er gull, kanskje er det noen str igjen til dere ;-)

 

Kommenter her

1 Kommentarer

30.05.2011 20:42

TIPS: Om babyen din trenger stimulering/lek, napp av en god bit bakepapir. Det er genialt og lager morsom lyd for de små. Dette var et tips helsesøster gav meg, gammelt "alternativ" til leker før i tiden. Kjøkkenutstyr som feks en visp er også genialt. Trenger ikke en kasse med dyre leker om man bare bruker kreativiteten litt, det enkle er ofte det beste! :)


Heliumsballingen som Baby J fikk på 17 mai er nådd bakkenivå. Det er kanon for henne, hun napper tak i den - rister vilt på den og ler så mye at hun nesten sovner av utmattelse. Ha ha :)
Kommenter her

1 Kommentarer

23.02.2011 09:26

Er bare nødt til å tipse, og ikke minst anbefale smekkene fra Lillemille.dk. Jeg er overrasket over hvor god kvalitet det er på dem, de er tykke og ikke minst utrolig fine. Design din egen tekst og velg egne farger. Bestiller du over 6 stk så blir det billigere pr stk. jennie (og ikke minst mammaen) er veldig glad for disse vi har  bestilt, og flere vil det nok bli, for nå starter siklingen.Woops

Tips på morsome tekster vil jeg gjerne ha, blir så blank i hodet når man sitter midt i bestillingen. Foreløbig har vi: "daddys little cupcake", "Mammas skatt", "Baby-J", "Jennie Penny", "Jennie" og "Pappajente"
Kommenter her

3 Kommentarer


hits