Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


25.12.2012 19:05

Vell overstått julaften - har hatt en koselig feiring hjemme hos oss med familie fra begge sider. Jennie var så heldig å få feire julen med begge bestemødrene sine i år. Kan tro det var ei fornøyd frøken som våknet til så mange flotte gaver i dag, jeg tror hun mistet oversikten i går, det ble mange gaver - og overtid på leggetid. En samling av bilder fra pynting/pynt, julaften og 1 juledag.

Tusen takk for gavene - vi er overveldet!Kommenter her

1 Kommentarer

25.12.2012 18:51

 
Kommenter her

0 Kommentarer

18.12.2012 22:26

Det er påtide å ønske dere alle en god jul. Behold roen og nyt førjulsdagene! :)

For min del er eksamen vell gjennomført og jeg har juleferie fra skolen. Etter nyttår skal jeg ut i praksis på en instutisjon med mye dementomsorg, det ser jeg virkelig frem til!

Nå går dagene i nattevaktsjobbing og juleforberedelser! Her er et av mange julebildekortalternativer, hvilket vi havnet på får dere vite når familien har mottat sitt i posten! ;-)

 
Kommenter her

0 Kommentarer

11.12.2012 19:49

Dette er få av mange nyheter jeg har fått inne på "smått og godt" - Ta gjerne turen om du fortatt trenger å pynte opp julekjolen til jentene!

https://www.facebook.com/SmattGodt?ref=hl
Babyspenner på hele 2 og 3 cm.

Kommenter her

1 Kommentarer

10.12.2012 19:51

Er dere godt i gang med juleforberedelsene ? her i huset går det i ett sett, det er spenne bestillinger, eksamenslesning, og hverdagen hos en 2 åring er på høygir hele dagen.

Jennie har begynt å prate så mye, hun skravler i vei og sier vel det aller meste. Det går i "Abc" og  "123" når hun leker, fargene på tingene er poplulært om dagen, dukkene hennes - Hun skal bade dem, gå med dem, kle på dem for så å kle av dem rett etterpå! Det er så fantastiskt å se hvordan hun brøyter seg frem og lærer nye ting hver eneste dag

Vi har også startet med pottetrening ("tisse do, som hun selv kaller det), trodde det skulle bli en lang vei å gå, men allerede første gangen hun satte seg ned på den så tisset hun, så dette tror jeg hun er klar for! Når og hvordan startet du dotreningen?
Kommenter her

0 Kommentarer

05.12.2012 19:41

I dag har vi hatt nok en bursdagsfeing - denne gangen hadde vi hele stuen full av småtroll! Jennie har storkost seg, og hun fikk endelig bruke den nye prinsessekjolen vi kjøpte på et julemarkedet i byen i helgen. En liten bursdagsgave fra mor til datter. Ikke bare var det krone på kjolen, men også på de hjemmelagde hårklipsene og på tøflene - prinsesse fra topp til tå!

 
Kommenter her

1 Kommentarer

03.12.2012 17:08

Har du blogg, eller er du fotograf ? Jeg sponser deg gjerne med hårpynt - Kontakt meg på mail  bestilling@livingerlokstad.com


https://www.facebook.com/SmattGodt
Kommenter her

0 Kommentarer

03.12.2012 17:06

Da var det klart for nok en adventstid, synes ikke det er lenge siden forrige gang jeg danterte kubelysene for julens ventedager. Denne gangen er jeg virkelig fornøyd med adventslysene mine, valgte store kubbelys på det store solvfatet vårt. NR 4 må bare litt lengre ned, så blir det perfekt. Elsker å pynte med "det lille ekstra" små ting rundt om kring på fatet. Ellers har vi i år en gedigen julestjerne i vinduet og en stake i et annet vindu. Når det er en liten som fyller 2 år med feiring er det ikke adventspynten som dominerer helgen. 


Kommenter her

1 Kommentarer

03.12.2012 16:59

Vår vakre lille solstråle fyller 2 år i dag ! Vi er så heldige som får se livet lyse igjennom øyene dine! Du er så vakker når du ler, og så nydelig når du smiler! Gratulerer så mye med dagen prinsesse!

I går hadde vi en liten feiring med familie og faddere, på onsdag får hun noen små over på barnebursdag!


Kommenter her

1 Kommentarer


hits