Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.11.2012 13:27

 

Det er blitt veldig lite blogging fra min side om dagen. Som dere vet er det jo fult opp med skole, den lille familien og ikke minst hårspennelaging og juleforberedelser.

Jeg lover igjen at jeg kommer sterkere tilbake, har masse fine bilder å vise dere, men noen holdes hemmelig frem til juletider <3
Kommenter her

2 Kommentarer

20.11.2012 16:35

ull er gull - uansett vær ? Med 10 varmegrader og regn er det ingenting som minner om sent i November. Jeg kom over en side med gode tilbud på ull!

Jennie har allerede noen av disse plaggene, så de kan anbefales! Tilbudet finner du her hos petter og Pia :)

Disse har vi, dette er joha - tykke og gode plagg - også er de så fine i designet!Første her har vi, det er name it sin ull, den er veldig tynn. Kjolen er janus - søt kjole som jennie brukte masse når hun var mindre!Liker den tykke ullversonen godt, tidligere cubus-ullen var gull! Hvile ullmeker foretrekker du best ?
Kommenter her

0 Kommentarer

13.11.2012 18:41

Da har jeg endelig også begynt å lage hårbånd inne på smått & godt ! Ta en titt da vel : https://www.facebook.com/SmattGodt

 

 
Kommenter her

5 Kommentarer

13.11.2012 18:22

Liker Jennie å bruke hårbånd?

Tja, jeg må nok ta den på henne noen ganger innimellom - For det hender hun tar den fort av, mens andre ganger vil hun bare ha det på, om jeg da tar det av henne tar hun det selv på igjen:) Litt hipp som happ!

 

Er det mulig å få følge deg på instagram? :)

Det er mulig - Kaller meg Frokenlokstad

 

Kan du fortelle litt mer om turn? Skal du ha noen konkurranser på bloggen din snart?


Vi går på turn hver mandag. Det er ingen nedre aldersgrense på gruppen til Jennie, men vil tippe de som er der er fra 1,5 til 3 år. Det er ikke alt for mye opplegg når gruppen har så små deltagere. Først samles vi i en ring der vi synger sanger, gjerne med bevegelse. Deretter varmer ungene opp ved at løper alle etter hverandre rundt i halen der lederen roper "ned på rompa","opp igjen",  "hoppe" "hendene i været" osv. Dette synes Jennie er supermorro! Etterpå tar vi ut aparater og løper fritt til musikk, det kan ikke bli for mye opplegg når ungene er så små, da vil det fort bli kaos, men ungene lærer seg og vente på tur og merket veldig godt balansen til Jennie bedrer seg fra gang til gang. Akkurat nå om dagen trener vi på en liten runde på aparatene (balanse/rulle rundt/krabbe inni et rør) som skal vises under en juleoppvisning i Desember. Vi foreldrene turner og holder på med ungene. Veldig allright igrunn - Ungene storkoser seg jo, og de får godt brukt seg i løpet av denne timen.

Kan ha en konkurranse snart,  men nå har jeg nettopp hatt en giveaway - som du vant :)

Bilder fra turn:Kommenter her

0 Kommentarer

05.11.2012 19:01

LENA NILOVA!! Gratulerer! ;-)

Send meg adressen din til Bestilling@livingerlokstad.com så vil en liten hårspenne havne i postkassen din iløpet av få dager!

 


 
Kommenter her

1 Kommentarer

02.11.2012 10:30

Jeg utsetter trekningen av giveawayen til over helgen - Her går det i hundreogti! Har du ikke meldt deg på kan du enkelt gjøre det HER!

 


Hva skal du i helgen? Vi håper på fint vær så vi kan finne på noe ute !
Kommenter her

1 Kommentarer


hits