Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.11.2011 17:56

Jennie har fått en tidlig bursdagsgave, fordi mamma`n ikke klarte vente med å gi den da den endelig ramlet ned på posthuset. Saccosekken er hjemmelaget og vi er UTROLIG fornøyde med resultatet. Jeg må virkelig anbefale Fishermans daughter. Ikke bare sydde hun over forventningene, hun var jammen meg rask også. Vi er veldig takknemmelige, også finnes det jo ingen lik! Jenniemor er ikke med på bildene, for da mor tok frem kamera var hun i dyp søvn, men det kommer det også - såklart :-)


Også fikk hun en matchende smekke, så nå er jennie ugletøff!


Tusen takk  for sekken Bestemor Nine :)
Kommenter her

3 Kommentarer

29.11.2011 14:24

 

VSJeg vurderer skolebenken - jeg har ikke lang tid på å bestemme meg. Jeg har jobbet noen år i barnehage, akkurat nå jobber jeg som pleiemedarbeider med utviklingshemmede. Trives veldig godt med det, men dras litt mot barn med spesielle behov, da kan jeg ha begge utdannelsene. Tenke tenke tenke.

 
Kommenter her

4 Kommentarer

29.11.2011 09:03

.. Det høres fint ut, gjør det ikke ?

Bak ordfortegnelsen ligger det ikke noe som kanskje ikke er fult så bra ? Palmeolje, Kolestrol-økende og helsefarlig fett. Det er en skam at dette er noe av innholde i opptil flere barnemat-typer (og selvsagt annen mat), Nestle babygrøt og barneglass. (hele listen og artikkel finner du her) jeg lager det meste av maten til jennie selv, men det hender jo hun får glass, og grøt. Fra nå av velger vi økologiskt.
Kommenter her

1 Kommentarer

27.11.2011 22:10

,, Vi tenner det for glede !

.


 

 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

27.11.2011 17:57

Jeg er så fasinert over motorikken til den lille klumpen.
Kommenter her

3 Kommentarer

26.11.2011 16:31

I kveld skal mor ha jentekveld med tapas. GOD HELGKommenter her

2 Kommentarer

24.11.2011 11:25

- Selv om du blir 1 år om halvannen uke (ja tenk det) så må du fortsatt sove på dagtid.

ungen i huset er igrunn gankse festlig, for hun blir mere aktiv jo trøttere hun er, så her er det mor som må ta dagsovingsavgjørelsen.  i dag ville hun heller furte i sengen. 2 sekunder etter bildene ble tatt sovnet hun, oppned :) Hun sover enda 2 ganger om dagen, noen ganger bare en lang.

hvor mange dupper sover ditt barn iløpet av dagen ?
Kommenter her

7 Kommentarer

20.11.2011 22:23

For etpar uker siden begynte lillemor å klatre opp trappetrinnene til sklien i åpen barnehage. Lille-store ungen min!
Kommenter her

3 Kommentarer

20.11.2011 13:35

Kan jo si det her, for mange av leserne var nok også mine facebook-venner. Jeg har ikke personlig gått inn å slettet folk. 

Jeg innså at det var unødvendig ha venner på profilen som ikke en gang hilste når jeg gikk forbi dem på gaten, så istedefor å bruke hundre år på å slette venner, så har jeg deaktivert hele profilen og laget meg en ny. Foreløbig har jeg bare nære venner/de jeg omgåes + familie der. Så fortvil ikke om du ikke er vennen min, det er ingenting personlig. Jeg vil bare ha litt kontroll - jeg løsner nok med tiden. Desutten bruker jeg nå mye mindre tid på facebook, og oppdaterer mere bloggen enn jeg oppdaterer der inne, så man kan jo alltids følge med her om man vil det. Bloggen vil jeg fortsette med - ihvertfall i en god stund til.

 


hvor gjennomtenkt er din facebookprofil ?
Kommenter her

1 Kommentarer

19.11.2011 21:30
Klare for julebord fredagkveld, herlig å være litt sammen med min kjære i en annen setting enn blandt leker og støvkluter ;-)
Kommenter her

6 Kommentarer

17.11.2011 18:59

..Til møllerens hus,der var ingen hjemme - bare lille kattepus

.. som satt under bordet og gnagde på en mus

Mjau mjau mjaaauJennie har fått låne "tante carina`s" gyngehest, den er så morsom å gynge på, også lager den fine lyder når man trykker på ørene, Tulla er så veldig glad i dyr, og uansett type kaller hun dem alle "boff" :-)
Kommenter her

1 Kommentarer

16.11.2011 20:59

15 november er datoen, 3 fantastiske år med min helt egen gentleman!..Kommenter her

1 Kommentarer

13.11.2011 18:51

La tidligere ut jennies ønskeliste, og nå har det blitt etterlyst ønskeliste fra oss andre innenfor disse veggene, Så da har vi mekket sammen litt her og litt der og kommet frem til dette :

 


 
Kommenter her

0 Kommentarer

13.11.2011 16:58

Først: Gratulerer med farsdagen alle pappa`er. Og ikke minst en stor tanke til min egen pappa som bor i himmelen.

I dag har kjøkkenet vært opptatt, siden Jennie er for liten til å lage kake så har jeg blitt ansatt i stillingen i minst 10 år frremover. Hjertesjokoladekake til pappa og sjokopops av restene etter utkjæringen. Cake pops var ikke så vankselig som jeg først trodde men man må regne med endel gris. 

Restene etter utskjæringen smulte jeg opp og delte i to boller. ene bollen blandet jeg noen klatter vaniljekrem, mens i den andre blandet jeg litt glasur. Ikke så mye, men nok til at deigen blir fast.

Deretter laget jeg små kuler. Noen av kulene dekket jeg med et tynt lag marsipan

Smeltet sjokolade og duppet pinnene i den før dem ble stukket inn i kulene. lurt å la de stå litt i kjøleskapet mens du smelter sjokolade i vannbad. Vi skulle egentlig duppe i hvit sjokolade, men alt etter hva du liker best

dupp i sjokolade og ta på strø. Her er det bare kreativiteten som stopper deg.

Så må dem tørke. jeg stakk små hull i en eggekartong som jeg satte dem nedi, og videre inn i kjøleskapet.


Herlig herlig - Pappa`n elsker dem, og vi angrer på at det ikke ble flere med marsipan på. Dette var jo tross alt en utprøvning, neste gang skal vi lage med hvit sjokolade og konditorfarge.Kommenter her

1 Kommentarer

10.11.2011 13:27

Jeg har aldri før strikket, men nå har jeg sitti noen dager å knotet, har et stort ønske om å lære meg å strikke og hekle, det må jo være så fantastiskt å lage sine barns klær - strikk er inn! :)

Vi er jo i åpen barnehage, og en dag i uken kommer det noen sanitetsdamer for å lære oss mammaer som har lyst å strikke, så nå øver jeg meg på forskjellige strikk, og neste gang skal jeg bestemme meg for noe jeg vil lage. Kunne øsnke jeg kunne starte rett på en mariusgenser, men veien dit er nok litt lengre enn hva jeg egentlig har lyst til. Har dere noen enkle enkle oppskrifter ? Eller kanskje jeg skal lage noen søte lommetøffler. Dette blir spennende!Kommenter her

2 Kommentarer

08.11.2011 13:42

Disse trekkes vekk fra markedet etter funn av muggift.


Den var på markedet på store dagligvarebutikker i sverige og finnland, så det kan jo være norske har handlet det på en rundtur hos søta bror. Muggift - såkalte mykotoksiner, kan føre til utvikling av lever- og nyreskader og kreft, og kan i verste fall være dødelig. Giften kan finnes i peanøtter, pistasjnøtter, fiken og andre råvarer også. Link her
Kommenter her

0 Kommentarer

08.11.2011 13:33

Likte bedre den gangen jeg så på ebay som den store mørke skogen jeg aldri ville ha beveget meg inn i, men slik er det desverre ikke lengre - Skogen er lommekjent og jeg må løpe igjennom den nesten  hver eneste dag, det er liksom så enkelt -. Det hjelper heller ikke lengre å gjemme bankkort og lommebok. bah! også er det jo så mye å spare på å handle derifra. Christer lurer på hva jeg skal gjøre med alle de pengene jeg har spart, jeg må jo være rik nå. 

Mitt siste Ebaykjøp var disse herlige knappene jeg så for meg på en ulljakke som jennie har, men de er ALT for store, veldig leit!

Handler du på ebay? Hva var ditt siste ebaykjøp ?
Kommenter her

2 Kommentarer

06.11.2011 16:02

Med 4 bergensere og kuppfinale i stuen rømte jeg og jennie leiligheten. Vi var en hel gjeng snupper med barn som tok turen til Jennie`s kommende barnehage i høstværet med både kaffe, nystekte boller og eplekake. Herlig søndag for store og små!Jennie har fått seg en ny bamse, og den er så stas at den er med overalt, hun ler, koser den og sier "voff" hver gang hun ser den! Helt enkel Ikea-hund som farfaren kom med. Redd vi kanskje må handle en ekstra og ha liggende - kan fort bli avhengigheter her.
Kommenter her

2 Kommentarer

04.11.2011 19:57

I helgen svermer det av bergensere på stuegulvet, så i dag tok vi turen til skien fritidspark - BADELAND! Filmen sier vel sitt :

 

 
Kommenter her

6 Kommentarer

02.11.2011 18:48

Jennie går enda på babysvømming, snart ferdig med videregående kurset. Det er så fasinerende å se hvor godt vant de små bli med vannet, ikke minst de som er litt eldre som hopper fra kanten, svømmer langt under vann, rettogslett storkoser seg. Det er verdt hver minste lille krone det koster - anbefales på det sterkeste!

 

 
Kommenter her

11 Kommentarer

01.11.2011 20:46Eksempler:
Kommenter her

8 Kommentarer


hits