Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


29.10.2012 21:57

Vi har hatt farfar besøk, og Jennie har vært i ekstase! .. ikke bare over å få se farfaren sin, men også fordi hun har fått "nuuu kykkel" - ikke bare en ny sykkel, men TO! Det er litt av en sykkehistorie, for farfaren har nemmelig startet i feil ende:

Det har seg slik at en stolt farfar allerede i sommer ringte og ba oss handle inn en 2-hjulssykkel til Jennie fra han, siden hun var så tidlig ute med alt annet kunne det jo hende hun klarte å sykle på den? Hun rekker overhodet ikke ned til pedalene, og vil nok ikke gjøre det på en god stund - så nå på fredag annkom han sandefjord med en Rosa trehjulsykkel - Ikke engang på denne rakk hun ned til pedalene, så på lørdag fikk hun nok en sykkel som forskudd på bursdagsgave - denne med stang bak, og hun rekker ned til pedalene, hehe. (vi har fått låne en slik og hun elsker den). Jennie har vært i hundre og ropt på "nuu kykkel" fra sekunde hun våkner fra sengen. Sykkling er nemmelig noe av det fineste som finnes - og det sier dem også i barnehagen.

Vi trodde først farfar hadde et ønske om at hun i sin voksne alder ville innta i tour de france - men det håper vi da ikke, der er det jo bare doping ?

Sitter tålmodig på en sykkel, mens hun venter på den andre.
Jennie fikk dukkeseng av farfar en gang han var her (som begynner å bli en stund siden, men da var hun så liten at vi valgte å vente med å sette den sammen, nå som hun interesserer seg for dukker fikk hun sengen på nytt, og de satte den opp sammen, akkurat som med sykkelen, Herlig farfar og barnebarn aktiviteter! Hun interesserer seg for skruing, traktor og "gramot", lille tøffingen!

 Oppi sengen havnet både dukken, "lala-la" (som er fantorangen), voff OG en bok.. Og noen ganger satt hun der selv:
Kommenter her

0 Kommentarer

29.10.2012 12:54

Nå nærmer 2 årsdagen seg med stormskritt - Det er mange som har spurt hva den lille prinsessen ønsker seg til bursdagen sin, og siden hun ikke kan svare for seg selv, har jeg laget en liten liste og kollage.

På nyåret skal hun få komme over i større seng, og rommet skal ommøbleres, derfor er det ønskelig med litt stash og møbler til nettopp det. Det er endel store og kanskje dyre ting på listen, så bidrag til slike ting er toppers!

 
1. Disney klassikere (vi har bambi 2)

2. Lite lekekjøkken/komfyr/koppesett (noen har kjøpt)

3. Rosa lampe IKEA (noen har kjøpt)

4. Oppbevaringssystem fra IKEA

5. Dukkevogn

6. Kidsleep klokke

7. bord og stol fra IKEA (noen har kjøpt)

 8. Klær og ull i 98

9. Lego

10. puslespill i tre

11. Utstyr til dukker (klær/hjemmestrikk/sokker/)  Har seng og potte fra før

 

OPPDATERING - siden noen av tingene over allerede er plukket ut har jeg laget en oppdatert kollasje :
 

 

Alle disse tingene på nederste bilde er fra KIDS CONCEPT! De kan feks fåes hos www.mimmis.no ! De har lager og holder til i Sandefjord.


1. Klossekasse i tre

2. Puslespill i tre

3. Musikkintrumenter

4. Oppbevaringskasse (som om dagen er på salg hos mimmis)

5. Smykkeskrin/oppbevaring av hårting

6. Klesstang (til å henge jakker, veskere etc på (for barn)

 
Kommenter her

1 Kommentarer

29.10.2012 10:10

Da er det påtide med en giveaway her på bloggen. Jeg gir bort en prinsessespenne!

Det dere må gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under, husk å legge ved epostadressen deres slik at jeg får tak i dere.

Om dere vil øke vinnersjangsen kan dere like "smått og godt"  - https://www.facebook.com/#!/SmattGodt 

og/eller fortelle om denne giveawayen i egent innlegg på deres blogg!

 (legg igjen linken + antall lodd)Holder denne gående frem til Lørdag 3.november. Lykke til ! :)

 
Kommenter her

6 Kommentarer

28.10.2012 17:57

Hvordan er jennie i utviklingen sin ?

Hun ligger godt i den aldergruppen hun er i, tenker jeg. Hun prater settninger nå. Selv om ikke alle er like tydelige så sier hun vel de fleste ord. Jeg blir overrasket over hva hun kan hve eneste dag. Plutselig sier hun ord jeg aldri hadde trodd hun kunne, og andre dager hører jeg henne synge sanger inne på rommet sitt mens hun leker med dukker. Hun sier "A,B,C" og "1, 2". Ellers har hun jo løpt rundt siden hun rundet 10 mnd - så hun har mye med fart i seg!

 Hvordan ser en typisk hverdag ut for dere?

 En typisk hverdag hos oss er nok ikke så ulik en hverdag hos andre småbarnsfamilier. Etter jobb, skole og barnehage er det middagslaging - Deretter bytter mor og far på å dra på trening, mandager er jennie på turn. Noen ganger velger vi også å dra på trening alle 3 før middag. 3 dager i uken har jeg fri, da har ofte jeg og jennie lang frokost før hun får en kort dag i barnehagen.

Det hender jeg henter henne slik at vi kan dra å handle sammen, en morsom aktivitet å putte matvarer i handlevognen, da havner alt annet enn det vi trenger der nemmelig. Om far i huset jobber overtid hender det at vi har eller er på middag hos noen venner. Vi har nemmelig en liten "deal" med etpar venner med barn, eller med menn som jobber overtid om at vi tar middagen sammen, det finnes ingenting kjedeligere enn å lage full middag til bare oss 2. Når kvelden har kommet er det klart for barnetv eller film og kveldsmat/flaskekos før det er boklesning og leggetid.

 

 

  

Hoen ønske om søsken til henne i nærmeste fremtid?

Vi har et ønske om en til etterhvert - men tiden vil vi ikke røpe, da er halve morroa over :)

 Kan du nevne noen matretter jennie er glad ?

Spagetti og kjøttsaus er det beste som finnes, Lasagne, gryterett, stekt ris m/diverse. Det er veldig opp og ned hva hun liker, det forandrer seg heletiden, hun er ikke så kresen. Men spagetti kunne hun nok spist hver dag, beste som finnes det!  Ellers er hun veldig glad i havregrynsgrøt, hvitløksbaguetter!

 Du er flink til åta bilder - er du fotograf?

Takk for det - er nok ingen fotograf, men synes det er veldig veldig morro å ta bilder!

 Hårbåndet der, hvor er det fra?

Hårbåndet har jeg fått heklet av moren til ei venninne, Det er laget uten oppskrift og spesielt i til Jennie, så akkurat det tar hun nok ikke bestilling på.

  
Kommenter her

0 Kommentarer

28.10.2012 14:24

I går la mor fra seg "mammarollen" hjemme og hoppet inn i "dukkerollen". Vi er en gjeng jenter som samles innimellom - denne gangen var tema Halloween! Det var utrolig høyt nivå på kostymene, det var utrolig morro - Jeg vant beste kosyme prisen - Det hadde jeg ikke forventet ! Nyskjerrig ?Og tilslutt et bilde av hele gjengen:"feirer" dere halloween?
Kommenter her

0 Kommentarer

24.10.2012 14:06

Gjett hva ?

 

Jeg har etter noen henvedelser åpnet en side på facebook - Smått & godt! Jeg har nemmelig begynt å lage prinsessepynt til di små, samt maler malerier til barnerommet på bestilling.

I forbindelse med det kommer jeg til ha en liten konkurranse på bloggen der DU kan vinne pynt eller et bilde til ditt barn - følg med, flere oppdateringer på nettopp det kommer! Her har du siden, og under får du en smakebit:

 
Lik og del gjerne :-)
Kommenter her

2 Kommentarer

19.10.2012 16:50

Jeg har fått litt spørsmål fra lesere i kommentarfelten -  Ofte går disse litt i glemmeboken, desverre! Nå legger jeg opp til en ny spørsmålsrunde, så har du noe du lurer på så kommenter under dette innlegget.

Imellomtiden vil jeg vise dere etpar bilder jeg tok i dagmorges. Herlige ungen min:

 og damen bak ordnene:

 

GOD HELG !
Kommenter her

5 Kommentarer

15.10.2012 15:10

I dag tok kreativiteten tak - som den sjeldent har tid til om dagen. Med skole, jobb, barn og familie er det ikke alltid det er så enkelt å pleie det man aller helst har lyst til av hobbyer og andre fiklerier. I dag hadde jeg en fridag, og ingen skoleoppgaver å gjøre - Resultatet ble dette bildet :

 

 

Et til, som jeg har laget tidligere:

 

Flere har spurt om jeg tar bestillinger. Ja, jeg gjør det, så langt tiden strekker til.
Kommenter her

2 Kommentarer

15.10.2012 15:04

Barnebutikken Mimmis.no har i disse dager barnevogn giveaways på gang!   Et lite tips til dere der ute som kunne tenke dere en splitter ny vogn!

Se mere på bloggen dems her: http://mimmisno.blogspot.no/2012/10/vinn-en-splitter-ny-barnevogn.html

 Jennie har fått sussesyken. Hun skal susse meg og pappan heletiden! Herlige herlige ungen vår!
Kommenter her

0 Kommentarer

14.10.2012 13:39

Regnet daler ned på utsiden, det er søndag og høsten har inntatt sin plass. Koseligste tiden i året!

'Kommenter her

0 Kommentarer

09.10.2012 14:41

Grisungen vår deltar i blendakonkurransen - Liker du bildet setter vi stor pris på en stemme ! :) Trykk på linken under for å komme til konkurransen. Trykk  videre på hjertet til venstre under bildet for å stemme ! :-) Vinneren får et år gratis barnehageplass!

 trykk her: https://www.facebook.com/BlendaSensitive?sk=app_489708847714960&app_data=photo_id_214

 Kommenter her

0 Kommentarer

08.10.2012 21:29
Kommenter her

0 Kommentarer

07.10.2012 21:36

Jennie er så glad i oldefaren sin. hun henger i beina på han heletiden. Det er vel ingenting som er mere kos en verdens beste oldeforeldre! Nå har kamerabildene inntatt pcn, og i morgen retter vi snuten hjem mot sandefjord igjen:

 Jenniemor & Søskenbarnet mitt, Ragnhild Jennie mater oldemor "mojmoj"4 generasjoner :)

Oldefar og jennie ser på gamle bilder.

på gråværsdager der man nesten regner bort er det ekstra kos med utesteking av vafler! :)

Med tøfler og pannebånd på halvtolv koster vi og ordner opp 
Kommenter her

0 Kommentarer

06.10.2012 18:25

Bytur med tante og jennie i Vakre vakre trondheim

 

 
Kommenter her

2 Kommentarer

05.10.2012 09:49

3 generasjoner i orkanger - jeg, jennie og bestemor nine er på høstferiebesøk hos oldemor (som har fått tittelen "mojmoj" og oldefar (også kalt mojmoj) Jennie holder de eldre unge i ordene.

Her skinner solen og vi koser oss masse. Gammeltante Anne driver en utrolig flott barnehage her borte, så i dag skal vi på besøk ditt :)

 

 

 

 

 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

02.10.2012 19:31

Med foto som hobby og en så fotovennlig liten jente kan jeg jo ikke unngå å vise dere det vakreste jeg har:Kommenter her

0 Kommentarer


hits