Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.10.2010 22:53

Jeg må virkelig si jeg misunner alle som nå er ute å grøsser seg til med ekle kostymer og blodige hender. Jeg ELSKER å kle meg ut. Jeg synes ikke jeg er like sexy på dansegulvet lenger og har dermed kledd meg ut som en flodhest og ligger i sofan og knasker godis. Men bare pass dere, jeg kommer dobelt så bra tilbake på neste års halloweenfeiring! Slenger ut etpar bilder fra tidligere halloweenaftner!

2009:

2008:

Også må jeg skyte av at perfect pizza i sandefjord ble så fasinert over kostymen min at de tok et bilde og har laget tapet av det! haha!...Og ikke glem å stille klokken i natt, fra 03.00 til 02.00! En god huskeregel er at klokken alltid skal stilles mot sommeren, dvs denne gang en time tilbake! GOD LØRDAG og HAPPY HALLOWEEN!
Kommenter her

0 Kommentarer

30.10.2010 19:26

Fant en SUPER side med veggdekor. Bestilte dette velkommen-dekoret  under her til kun en femtilapp, og tror du jammen ikke det dumpet ned i postkassen min innen bare etpar dager ? Nå gleder jeg meg virkelig til vi flytter, slik at jeg kan bestille masse koselig dekor til barnerommet!! Tipper det er litt enklere å bytte ut igjen enn tapet med barnemotiv. Vi har et dekor oppover veggen i stuen også, men det er bare noe ikeaskvip som lett kan byttes ut. Har laget en liten kollasje med wallstickers under her.

Har du, eller har du planer om å dekorere barnerommet med wallstickers, evt andre rom ?

 
 

 
Kommenter her

3 Kommentarer

30.10.2010 12:26


Kommenter her

0 Kommentarer

29.10.2010 14:27

på min ønskeliste putter jeg herved denne! Har du sett noe så utrolig fint ? Jeg aner ikke hvor man får tak i slike, men er det noen her som driver med perfect home som kanskje vet om den eller lignende kan fåes igjennom der ? Den passer jo perfekt inn i min stil ! Ønsker alle sammen en toppers fredag !

 


Kommenter her

3 Kommentarer

28.10.2010 20:07

Her kommer gårsdagens magebilde! Bedre sent enn aldri :)

 


Kommenter her

2 Kommentarer

27.10.2010 11:25

Da var vi ferdig med 35 uker, da er det bare 5 uker igjen. FEM UKER! Det føles kort, samtidig som det føles ut som en evighet. Når tankene slår meg om at tiden går tregt prøver jeg å overbevise meg selv om at det er like greit, det er faktikst de siste ukene i livet mitt uten barn. I årene fremover - så lenge jeg lever vil det være en eller flere som er avhengige av meg på et vis, barna mine. Jeg skal ha barn! Jeg føler meg som en fjortenåring, jeg er jo alt for ung til å få barn ? .

Formen er bra. hun er veldig aktiv så ribbeina mine føles ikke gode om dagen, Det kjennes ut som jeg har et åpent sår over ribbeina der noen heletiden skraper borti med en spiss nålm pga presset fra bena hennes, og de støtene hennes er utrolig vonde, men tar til takke for at vontene bare varer i sekunder. Jeg våknet midt på natten av at hun sparket i går, det er første gangen jeg har våknet på natten og lurt på å stå opp, imens tanken vandret sovnet jeg igjen. Så dette er ingen klage.

Jeg lurer litt på om det er et lite hode som er på vei til å feste seg. Det er utrolig nedpress og det er faktiskt endel ubehageligheter nedi der om dagen. Kanskje jeg går for mye ? Det sies jo at hodet fester seg raskere om man er aktiv. Men jeg ligger jo også i ukene der hodet somregel pleier feste seg.  synes ikke det er så dumt, er jo livredd for at hun skal snu seg og at det hele ender med setefødsel, fysj!

Uke 35

Om du kunne plassere fingeren din i fosterets håndflate, ville den lille hånden lukket seg. Tåneglene når tåspissene.Navlestrengen er rundt en halv meter lang og mellom en og to centimeter i diameter. Trykket i den og konsistensen gjør at det sjelden blir knute på den, og skjer dette, løsner den som regel av seg selv. Fosteret bruker gjerne navlestrengen som leke og klemmer på den, men det klarer ikke å klemme så hardt at det skades.

Er du rusa på oksytocin? Omtrent 5 uker før fødselen synker progesteroninnholdet hos deg som er gravid. Samtidig skjer en økning av østrogen og oksytocin. Oksytocin påvirker faktisk din personlighet på slutten av et svangerskap, og forbereder deg til å bli mor. I det barnet blir født og lagt inn til din kropp vil du oppleve ditt livs høyeste nivå av oksytosin. Gled deg!
Kommenter her

0 Kommentarer

26.10.2010 17:59

Men det har det igrunn vært ganske lenge. Guttenavnet er lagt på hyllen, men det var da Lukas/Lucas som min kjære falt pladask for. Siden det mest sansynlig blir ei lita jente blir er og blir navnet:

 

 

 

Med mindre hun ikke kommer ut å å viser seg å ikke være en Jennie i det heletatt! Det er så mye som 30 stk i landet som har denne skrivemåten, jeg elsker det amerikanske ved navnet, samt at det ser mye bedre ut enn jenny. Smak og behag, jeg er STOR fornøyd, og det er samboeren også, etter noen mnd med hjernevasking.

 
Kommenter her

2 Kommentarer

26.10.2010 12:28

Nå er det ikke lenge før kjærringrådene kan påbegynnes. Så i den anledning lurer jeg litt ang modningsakupunktur. Er det bare en måte å dra penger ut av håpefulle gravide, eller funker det faktiskt ?

Leser i diverse forum at det ligger på rundt 1000,- og at like mange av de som har brukt behandlingen har hatt effekt av den, som de som ikke har hatt noe effekt og alikvell gått mange dager på overtid. Da lurer jeg på om de bare er møtt av tilfeldigeten og at hele greine bare er noe tull. Nå har jeg aldri prøvd slike "Naturmetoder" når det kommer til noe, så er ganske blank på området. Det sies også at det ikke bare hjelper på modning, men også en bedre og lettere fødsel.

Om du har prøvd det for modning, eller andre svagerskapsplager: Jeg vil ha DIN erfaring!
Kommenter her

4 Kommentarer

26.10.2010 12:02

.. Høygravide som kan skyte på seg at de sover 11 timer i strekk om natten, uten et eneste do-besøk!

Men det kan nemmelig jeg! De siste dagene har jeg ikke stått opp til frokost klokken 07 hver morgen med min kjære, han har fyrt i peisen og latt meg sove. Det var en klok kvinne som sa "sov mens du enda kan", og det har jeg planer om å gjøre. Ikke så dumt det, dagene går også litt fortere når man sover dem bort. haha. Legger meg rundt 23 tiden hver kveld, og står opp igjen mellom 9-10-11. Våkner såklart innimellom av at jeg må snu meg/har krampe i leggen eller lignende, men må ikke gå på nattlige tissebesøk. Så jeg kan vel hoppe opp og ned av at jeg er en av få som enda har søvnen i sjakk.Kommenter her

2 Kommentarer

25.10.2010 20:49

Jeg trodde ikke jeg skulle være redd for å holde en liten baby, men denne gangen var jeg faktiskt redd for at pusten min ville skade henne. Ellen`s lille Aurora er hele 2 uker gammel, men hun ligger enda på minus-siden da hun kom til verden hele 4 uker før tiden. En ganske liten fersk og ny baby! Og det morsomste var at min lille i magen sparket vilt da jeg holdt Aurora. Lurer på om det merkes! Et lite skrytebilde måtte jeg jo ha, Se de store klærne! :)

 Ser veldig frem til jeg holder vår egne prinsesse! <3
Kommenter her

1 Kommentarer

24.10.2010 18:18
Kommenter her

1 Kommentarer

24.10.2010 17:11

I dag er det 40 dager igjen til terminen, Dvs at fra og med i dag anses jeg som -høygravid- .(34+4). Hva som legges inn under kategorien "Høygravid" er jeg neimen ikke sikker på, men jeg føler meg langt i fra høygravid. Men 40 dager igjen er ikke lenge, så vi feiret dagen med en times tur i lysløypen, jeg, mannen og hund.en Nå har vi kjøpt krem og skal lage oss en god kopp varm kakao. Måtte ta noen bilder fra turen, er jo så vakkert ute med solskinn og løv i alle farger.Vi var forresten også en tur innom graven til pappa, for å legge ned noen løker, der oppdager jeg at noen har stjålet jernkorset jeg har kjøpt for å henge kransene på, Makan til frekkhet å stjele ting på kirkegårder! Respektløst!

Håper alle har hatt en strålende helg! :)
Kommenter her

1 Kommentarer

20.10.2010 20:58

Nå ser jeg magen begynner å henge litt på gjeipen. Godt å se at man snart nærmer seg mål-linjen. Skal se om ikke jeg får laget en liten montasje for å se utvikling som jeg kan legge ut, lovte det sist, men det havnet i glemmeboken. Men her er nå ihvertfall dagens :
Kommenter her

0 Kommentarer

20.10.2010 18:13

Ikke glem å kjøpe vaskenett. Det er faktiskt ingen myte at vaskemaskinen spiser sokker, i alle farger og fasonger. Nå når babytingene snart skal få sin runde i maskinen før babyen kommer er det en ganske grei ting å putte alle sokkene og småtingene inni et nett. Jeg har klart å rote bort mitt nett, siden jeg ikke er så nøye på dette når det kommer til BH-vaskingen, desverre. Så jeg tok turen innom Cubus og handlet meg ett med litt størrelse på i dag.Cubus har 30% på hele butikken i dag. Så dermed kjøpte jeg også med en ammebh. Vet ikke hvor god den er, så kjøpte foreløbig bare en, ikke vet jeg hvor mye større disse frontlyktene har tenkt til å bli, så det ble samme str som jeg nå bruker.

Vaskenett ord.pris: 39,-

Ammebh ord.pris: 169,-
Kommenter her

1 Kommentarer

20.10.2010 18:03

Har du hentet alle gratispakkene ? Jeg har foreløbig fått babyboxen fra apotek1, BAMpakken og nå liberopakken. Hentet liberopakken i dag, så nå  ligger innholdet utover stuegulvet mitt. Synes det er så stas å hente disse boksene og titte på innholdet. Denne pakken her var det ganske masse i :En pakke med babybleier

En pakke med våtserivetter

En pakke engangs stelleunderlag

En prøvepakke truseinnlegg

En pakke med ammeinnlegg

En pakke engangskluter

En leke

En søt lue fra Lindex

En "tilgodelapp" på 30% hos lindex

En liten babyolje

En liten toalettveske
Kommenter her

0 Kommentarer

20.10.2010 10:53
Kommenter her

0 Kommentarer

20.10.2010 10:53

Da var vi allerede 34 fullgåtte uker, nå er det ikke mange dagene før jeg er høygravid gitt. Nå kjenner jeg at ting begynner bli litt tungt, som å reise seg opp om jeg sitter på gulvet/ligger i sofan, ta på sokker, gå i trapper osv. Magen begynner bli litt i veien for meg Babyen har bena innunder ribbeina, så jeg kjenner det godt i ribbeina bak på høyre side, det har i etpar netter nå plaget meg litt, men ellers sover jeg hele natten, bare våkner når jeg snur meg, men ingen doturer på natterstider, Bank i bordet! Var på omvisning på sykehuset i går, det var litt spennende, ser bare frem til fødselen om dagen, kan jo nesten ikke gå å grue meg, jeg kan ikke akkurat snu i døren å angre meg alikvell, så den dagen taes som den kommer, jeg tror nok samboeren gruer seg mere enn meg !

♡ Termin: 3 Desember 2010
♡ På vei: 34+0
♡ Igjen til termin: 6 uker + 2 dager
♡ Kjønn: ultralydbekreftet jente x3
♡ Utålmodig: Ser virkelig frem til å holde babyen min, men hun kan vente litt til.
♡ Hodet ned: ja
♡ Favoritt truse: ehm? hotpants/hipsters
♡ Aktivitet innenifra: Masse bevegelse + hikke
♡ Bestemt navn: Yes
♡ Vektøkning: 12-14 kg ca
♡ Vann i kroppen: Ikke som jeg kan legge merke til.
♡ Kynnere: Hver dag, især under aktivitet
♡ Humør: På topp, litt trøtt på dagtid.
♡ Innkjøpsrapport: det meste i boks
♡ Strekkmerker: Etpar lite synlige på undersiden av brystene, ingen flere har ankommet, heldigvis..
♡ Melk i brystene: JA!! ..
♡ Om fødselen: Var på omvisning i går, Ser egentlig bare frem til den.
♡ Plager: Trøtt, diverse gjøremål begynner bli tunge da magen er i veien.
♡ Oppegående: yes
♡ Sulten: ikke noe mere enn vanlig, blir fort mett.
♡ Matkick: Fysen på søtt (bakevarer), og sjokolade
♡ Neste kontroll: om 2 uker.
♡ Barneromstatus: Barnet sover inne hos oss inntil videre, barnerom lages når vi har flyttet (nyåret?)
♡ Sykehusbag pakket: Nei, utsetter og utsetter :)

 
Kommenter her

0 Kommentarer

19.10.2010 09:05

Endelig har jeg fått resten av bildene fra gravidfotoshooten. Når jeg laget kollasjen så forsvant signaturen til fotografen. Men det er så klart Ketil Sætnan dette her også. Har forelsket meg helt i bildene der samboeren kysser på magen. Og bildet med kosekluten hennes på magen, Skal tidlig kosekrøkes! Nok prat, her kommer bildene:

 

Hva synes du ?
Kommenter her

4 Kommentarer

18.10.2010 16:00

I dag hadde jeg jordmortime igjen, det ble nok en 3d-ultralyd på meg. Lillemor har jo ikke villet vise seg ordnelig tidligere, så da fortsetter snille jordmor-Elin med å prøve på de neste timene. Morkaken er og blir i veien, men denne gangen ikke fult så forstyrrende, og ingen navelstreng i veien heller.

Alt var i topp stand, hun vokser som hun skal, jeg vokser som jeg skal, Antatt fødselsvekt er 33-3400 gram, og vi kunne nå se at håret på hodet har begynt å komme frem. Haha, utrolig ! Hodet ligger godt nedover og bena godt plassert OPPUNDER ribbeina, som for min del ikke er så veldig behagelig.Noen bilder av ♥tommelsutteren :Ultralydbilder uke 33+5
Kommenter her

1 Kommentarer

15.10.2010 19:20

Jeg kom over noen heklede uggsinspirerte babysko, Jeg har falt helt pladask! Nå trenger jeg sårt en oppskrift slik at jeg kan finne noen som vil strikke for meg. De jeg fant på finn.no kostet 250,- noe jeg synes er litt dyrt da det ikke koster allverden å strikke disse.. Da vil jeg heller betale noen jeg kjenner de pengene, og også ha noe fra bekjente som vil flyte i arv, enn fra ukjente. (Sorry).. Så om noen kommer over og vil røpe oppskriften, så blir jeg veldig glad !


henter fra google og finn.no
Kommenter her

11 Kommentarer

14.10.2010 08:15

Synes bare det er noen dager siden jeg skrev her at edet var 100 dager igjen. men i dag er det 50 dager igjen!!! og det er første vinterdag i dag. Selv om jeg egentlig ikke har fått med meg at det har vært sommer engang føles det godt. Har ikke fått en eneste dag plaskende i sjøen, så sommeren har vel ikke vært det man skryter mest av i år. Med denne kulen på magen er det noe å se frem til heletiden, nye datoer som nåes og uker som telles, det blir nesten det eneste i fokus og tiden flyr fort som fy. Det er faktiskt første gangen jeg ser frem til kalde dager, og julepynt i butikkene. for da vet jeg at det begynner nærme seg. Ser virkelig frem til en romjul forran peisen med en liten prinsesse i armene.Dette er min utsikt i skrivende stund !! Herlig :)
Kommenter her

0 Kommentarer

14.10.2010 08:06

Her kom endelig ukens magebilde, tatt i pysjen sent i går, så lot være legge det inn. Sengen fristet mere.

Synes magen har sunket littegranne, om jeg sammenligner rett-på-bildet. Men synes ikke den vokser noe særlig lenger egentlig. Mulig det bare er jeg som ikke ser det, for jeg går jo med denne magen hele døgnet (merker det litt på klærne mine da såklart)
Kommenter her

1 Kommentarer

13.10.2010 17:31

Ellen og Gummzi har sneket i køen og ble i dag foreldre til ei lita prinsesse. Kjønnet har vært hemmelig for alle utenom jordmor helt frem til fødsel. Nå er det påtide at sandefjord begynner produsere prinser til disse prinsessene våre for overtallet begynner bli stort! :P

Gratulerer så mye til den nybakte familien! Gleder meg så mye til å møte dere alle! SUSS!

Nå vagger jeg alene, nesten ! :( alle plupper ut barna om dagen :)
Kommenter her

0 Kommentarer

13.10.2010 17:25

Da kan du rette snuten hitover. Vi har vært noen jenter fra babyverden på treff innimellom. Det er så koselig og vi blir alltid sittende i laaange stunder (til parkeringsvaktene tar oss). Men vet det er mange flere jenter med kulemager i byen om dagen som kanksje ikke oppholder seg på november-desember-januar på babyverden. KOM GJERNE INNOM, ikke tvil - jo flere jo bedre!

Dag: TIRSDAG 19 Oktober

Sted: KAFKA i sandefjord - bordet inne med alle vaggende damer rundt.


tid: 12.00 - blir som regel sittende en stund

Hvem: Mager  (har vært flest fra november/desemer/januar, men alle str er velkommen)

Gleder meg til å se gamle og nye vaggere !!Kommenter her

0 Kommentarer

13.10.2010 08:18

♡ 33 fullgåtte uker i dag. Kan jo si at råmelken i helgen annkom melkestasjonen, ihverfall ikke oppdaget før det, jeg stråååler da jeg var redd jeg ikke kunne amme. Ellers er det veldig lite nytt. Hun spreller og er livat hele dagen og lar meg sove på natten, Så at jeg står opp klokken 7 hver eneste morgen har kun med at mannen i huset lager omelett slik at vi kan kose oss med frokost sammen hver morgen. Det er veldig koselig! Det går mot kalde tider nå, føler meg ikke uheldig som slipper stå ute om morgenen å skrape isen fra vinduene på bilen før jobben kaller., koser meg heller inne i sofan forran peisen. Nå er jeg blitt sykemeldt frem til permisjon, som starter i starten/midten av november. Når jeg ikke klarer kle på meg selv, er det litt vanskelig å kle på andre også, men er i fin form ellers. magebilde kommer som vanlig litt utpå dagen.


32+3 en annen verson av bildet fra shooten. Venter enda på resultatene på resten :)

 

Proporsjonene mellom babyens hode armer, ben og kropp er nå slik de skal være. Den har til og med begynt å få litt underhudsfett og det er stort sett ren modning som gjenstår frem til termin.

Ettersom det er mindre plass i livmoren, vil ikke fosteret kunne bevege seg like fritt som tidligere og bevegelsene blir mindre. Pupillene begynner å reagere på lys. Kanskje kjenner du rytmiske bevegelser ? det er kanskje fosteret som hikker! Ingen vet hva fostre tenker eller drømmer om, men nå har fosteret REM (Rapid Eye Movement) søvn, som vanligvis indikerer en drømmefase.

babyen trekker fort en fot til seg hvis du prøver å kile det.

Prøv å kommunisere med det, du blir nok overrasket over hvor god kontakt du kan få med det.
Kommenter her

1 Kommentarer

11.10.2010 21:26Høsten er en så utrolig fin årstid. Turer i høstsol med fine farger i løvet, eller innekos på grå dager med tekoppen og fyr i peisen. Herlig!! Vi gikk en liten tur i skogen bak huset vårt i går, tok litt bilder, så slenger ut en liten bildekollasje! Ha en fin uke !! :)
Kommenter her

0 Kommentarer

09.10.2010 21:07

Da er shooten igjennomført, Ketil Sætnan stilte opp i dag og kjørte på med diverse akt. Litt nakent, men hva er vel ikke mere vakkert og naturlig enn en gravid kvinne ? Jeg strutter og er kjempe stolt av magen og kroppen min om dagen. Tenk at kroppen min produserer et nytt menneske, det finnes ikke noe mere fantastiskt. Det ble noen bilder med min kjære også, men de får dere se når de er ferdig plukket ut og klare. (I dag, på shooten var jeg 32+3)

 

Hva synes du ?
Kommenter her

10 Kommentarer

07.10.2010 15:07

I dag fikk jeg formiddagsbesøk av disse to søte små. Leon på 7 mnd og lille Jasmine på 3 mnd. Måtte såklart knipse litt bilder igjen, Kamera får prøvd seg når de smårollingene inntar stuen min. Samboeren kjøpte Nikon D3000, i anledning graviditeten. Fint å ha noen å øve seg på. Se så herlige:
Kommenter her

0 Kommentarer

07.10.2010 10:40

Endelig har lille Linnea Emine kommet for å hilse på verden! Gratulerer May Jeanette og Ken som klokken 06.21 ble mamma og pappa til den nye verdensborgeren! Jeg kommer etter dere, om ikke så alt for lenge :o)


Kommenter her

1 Kommentarer

06.10.2010 20:35

Synes det var i går jeg satt å oppdaterte dere på 31 fullgåtte uker, og nå er jeg plutselig 32. Ingen forandringer på verken kropp eller sjel siden sist, hun er bare veldig aktiv, vel det kjennes bare sånn ut pga det begynner bli trangt om plassen. Hun har også begynt få ordnelig styrke i sparka sine, så ribbeina mine er mørbanka hele veien rundt og huden over mellomgulvet er skikkelig øm, kjenner ikke at jeg tar oppå der engang, men slik har det forsåvitt vært i mange mange uker. Ting blir tyngre og tyngre, så jeg blir fort litt mere sliten,  men hey, jeg er da oppegående :) Kroppen vokser ikke like fort lenger, men hjernens vekst fortsetter i samme tempo. Når nye hjernefolder dannes, presses hodeskallen utover slik at hodestørrelsen øker. Antallet nervesammenkoblinger i hjernen øker enormt!

Håret på hodet blir tykkere, og nå er både tå- og fingernegler ferdig formet. Lanugohåret dekker stadig mindre deler av kroppen, og øyebryn og øyevipper blir stadig lengre.

Nå har fosteret så dårlig plass i livmoren at det må trekke føttene opp og innta det vi kalles fosterstilling. Fosteret får stadig mer fett under huden slik at noe av rødfargen forsvinner og huden ikke lenger er så rynkete. Nå er fosteret i ferd med å få det litt lubne utseende som hos nyfødte. Alle barnets 5 sanser fungerer
Kommenter her

0 Kommentarer

04.10.2010 12:23

I dag hadde jeg nok en kontroll hos jordmor. Siden jeg har vært så uheldig med ultralydene mine prøvde vi oss engang til. I magen min bor verdens mest perfekte lille tulle. Har nå fått trippelbekrefet kjønnet, noe som er veldig beroligende når ting hoper seg opp i rosa her. hun er en sta liten frøken som viser sin vilje ved å atter engang unngå de fotogene sidene. hun vil rett og slett ikke vise seg frem. De to andre gangene har hun hatt morkaken inntil nesetippen, men denne gangen lå hun litt lengre fra, MED navelstrengen over ansiktet. Haha. Så vi fikk ingen bra 3D bilder. Men var en utrolig opplevelse i 2D faktiskt. hun åpnet øynene, blunket, gjespet og hikkett og jordmoren påpekte at hun hadde utrolig fine markerte lepper.  Jeg er SÅ forelsket!!

Ellers ligger hun enda med hodet ned, og rompen rett opp, noe hun kan fortsette med til hun kommer for min del.

 

Lille tulla vår <3
Kommenter her

2 Kommentarer

03.10.2010 20:03

Til og med på en søndag klarer man å dra av noen lapper. Fint å ha bekjente med barn, der vi kan kjøpe nesten nytt til en billig penge. I dag ble det lekegrinden fra barnas hus og uro`en fra tiny love som ble vårt eie. Jeg kunne egentlig tenkt meg en uro uten farger (nøytral) og søte små bamser, men denne ser ganske praktiskt ut med fjernkontoll, diverse melodier samt nattlys. Så da får vi ofre oss litt for de fargeglade. Erfaring kanskje? Nå har vi det meste i boks, bare noe småtterier + vippestol igjen. Deilig deilig!

 Kommenter her

0 Kommentarer

02.10.2010 18:25

I dag var det nok et gravidtreff i byen. Synes det er toppers at  man kan få en "gravidprat-utblåsning" engang i blandt. Så blir det ikke så mye mas på samboeren. Det er rart hvor interessert man blir i andres graviditerer når man går gravid selv. Det er nesten som motorsykklister som vifter med hånden i det de passerer hverandre på veien, eller trailersjåfører som blinker med lysene, Her ser man på magen, smiler og vagger videre. haha. Veldig koselig tid egentlig. Storkoser meg som gravid om dagen.

På treffet i dag var vi 6 jenter. Ei med termin i går, etpar med termin i november, etpar av oss som skal ha i desember, og ei i januar. Morsomt når det er litt av alle størrelser. Bekjente og babyverdenjenter. Ble også litt ullstrømpebuksehandling på noa`s ark (name it). Nå skal vi ha deilig lørdagsmiddag og nyte kvelden!

GOD HELG!

Har forresten, som dere kanskje kan se, tatt en høstvri på sveisen,Vet ikke helt om jeg er helt fornøyd enda, men det kommer seg vel.
Kommenter her

1 Kommentarer

01.10.2010 22:19Tok et bilde av min venninnes prins i dag da han sovnet på brystet hennes. Så utrolig rolig og nydelig han var.

Gleder meg virkelig til jeg har min egen lille engel sovende på brystet mitt! Så kos !
Kommenter her

0 Kommentarer


hits