Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.09.2011 20:48

Farfaren fra Bergen er kommet over på helgebesøk - da følger det med litt gaver ;-)  Blandt annet fikk hun dette nydelige settet fra Siren (farfarens kjæreste), Søtt skjørt med tilhørende smekke, det er hjemmelaget og kjøpt på en stand som ble holdt i Sandane for kort tid siden. Helt helt nydelig!

Så tok vi på strikketøyet og tok oss en lang tur ut i det herlige høstværet :
Kommenter her

1 Kommentarer

28.09.2011 21:24

Her har feberungen kastet leken sin i do mens mamma står med ryggen til og vasker hender. Man er vel aldri for syk til rampestreker ?Kommenter her

4 Kommentarer

26.09.2011 22:03

Ikke la dere lure av tine`s nye barneyoghurt. Det reklameres om at den er sunn og har helt naturlige råvarer, men om man tar en ekstra titt vil man oppdage at den inneholder så mye som 14 % sukker (et beger = 125 milliliter - det betyr 18 gram sukker.) Som igjen tilsvarer halvannen spiseskje rent sukker (!). Etter noen år i en sukkerfri barnehage der vi ofte hadde besøk av tannpleier med nettopp slik info har jeg for lengst slått ifra meg at jennie skal vokse opp med en joghurt i matboksen.

Ta deg en ekstra titt på innholdet før du blir "revet med" av reklamen. Hele 9 av 10 barn i dag får i seg for mye sukker.

Les mere HER

Hva mener du ? Sjekker du innholdsfortegnelsen før du kjøper ting til barnet ditt ?
Kommenter her

8 Kommentarer

26.09.2011 20:52

Jeg hadde aldri trodd at det skulle finnes en så stor glede og et så sort engasjement rundt det å se et barn utvikle seg - det å se sitt egent barn gjøre fremskritt og komme seg frem her i livet er helt fantastiskt. Min lille skatt reiste seg opp og gikk etpar skritt helt på egen hånd i dag, ikke mange skrittene nei - men hun gjorde det opp til flere ganger. Jeg er så stolt at det kiler i magen! Det kan nesten se ut som om hun forsøker passe inn i pappas fotspor, han gikk når han var 10 mnd, vårt lille hjerte bikker 10 mnd om bare få dager.

Jeg håper for hennes del at hun bremser ned litt, at det bare blir med dette. Det å begynne gåingen så liten er vel som å kaste seg ut på dypt vann...  uten å kunne svømme  !! (=MYE knall og fall).

Siden vi ikke har klart å fange skrittene på film eller bilde helt enda, så legger jeg ved noen bilder fra den siste uken, en veldig innholdsrik uke:Kommenter her

1 Kommentarer

25.09.2011 15:44

..I nydelig kjole og nye sko! ;-)

Jennie har nemmelig begynt å gå i kjole hver eneste lørdag/helg, Hvordan ellers skal vi kunne få brukt alle de søte kjolene som ligger i skuffen. God Søndag allemann!


 
Kommenter her

2 Kommentarer

24.09.2011 13:00

 

 

Gratulerer så masse! Send meg adressen din på Mail@livingerlokstad.com, så er babyleggingsene på vei til din postkasse! Håper du blir fornøyd!!;-)

Til dere andre : Bedre lykke neste gang ? Dette var første gangen jeg hadde en konkurranse, så om interessen er der så kan jeg kjøre igang flere konkurranser med babyleggings, de er jo så utrolig nydelige.
Kommenter her

4 Kommentarer

24.09.2011 10:47

Det skulle vært i går, jeg beklager til dere forventningsfulle. Tiden strakk ikke til da det tar litt tid å skrive opp lapper og styre på. Men det vil skje i løpet av dagen. Ha en strålende lørdag så lenge - Legger ved et glabilde:


Kommenter her

0 Kommentarer

22.09.2011 15:36

Extensions tatt ut, håret klipt og farget. Mamma fikk også en liten makeover da Carina kom innom med saks og farvebørste. Høsten er her, og da er det jo lekkert å freshe opp med en mørkere farge.

Kommenter her

2 Kommentarer

22.09.2011 15:30Jennie og Adrian koste seg i åpen barnehage i starten av denne uken, hun ELSKER det! Bildene er tatt av Jane - Derfor hennes sigantur.
Kommenter her

0 Kommentarer

19.09.2011 21:42

Da kjører vi igang med bloggens første konkurranse! har DU lyst til å vinne nydelig babyleggings i str 6-12 mnd ?

 

Det blir loddtrekkning mellom deltagerne:

 •  Skriv og link om konkurransen på din blogg (bildet over kan brukes) = 1 lodd
 • Svar på dette spørsmålet: Når ble Jennie født ? = 1 lodd

Meld deg på ved å skrive i kommentarfeltet, har du ikke blogg, så oppgi email adressen. Lykke til :)

 
Kommenter her

16 Kommentarer

15.09.2011 19:28

video:ptrneKommenter her

4 Kommentarer

15.09.2011 19:12

Krabbe går ikke fort nok, så nå spurter damen over gulvet på tærne!
Kommenter her

4 Kommentarer

15.09.2011 17:17

Flere bilder til redigeringsønske dumpet ned i emailkassa, ingen ønsker om hvordan - så da gjorde jeg som jeg ville:For en nydelig liten frøken som koser seg under babygymmen sin :)
Vil DU ha et redigert bilde, Trykk HER
Kommenter her

4 Kommentarer

15.09.2011 08:53

Det begynner jo å bli en stund siden nå, men tenkte kanksje noen lurte på hvilken vogn vi havnet på - jeg spurte jo dere her inne om tips og erfaringer. Vi endte til slutt opp med en babyjogger city Elite og vi kunne ikke ha valgt et bedre alternativ. Vi har den i beige og sort

 • *Luftelukene osv på kalesjen er av magnetfester og ikke borrelås - vekker ikke barnet og blir ikke dårligere med tiden, slik som borrelåsen.
 • quickfoldsystem gjør den SUPERenkel å leggesammen
 • Den tar liten plass sammenlagt
 • Full liggestilling og fri regulering på ryggen (uten hakk altså)
 • En fantastisk kalesje ulik noen andre vogner, super i regn og vind
 • SUPERENKEL og trille
 • kan låse fast hjulet forran
 • fotbrettet kan taes helt opp
 • oppbevaringplass under, bak og ved håndtaket.
 • Best av alt - en stødig 3-hjuling

 
Kommenter her

7 Kommentarer

12.09.2011 15:01

Førstemann ut av redigerte bilder er  av denne nydelige smilende prinsessen:)

Vil DU ha redigerte bilder, trykk her
Kommenter her

1 Kommentarer

12.09.2011 13:58

Mannen shinet huset før han dro på overnatting hos "bestemor" med barn og hund - flinke flinke :-)

En knakende "tjuefem" feiring i helgen, bildene taler for seg selv, det var knall!
Kommenter her

2 Kommentarer

11.09.2011 17:49

Denne gangen kommer det spørsmål fra Lena:

Hvordan ble du kjent med samboeren din/hvordan ble dere sammen:

Vi møttes på vaktkurs faktiskt! Det viste seg at vi begge jobbet som vaktsjef i to barer ved siden av hverandre og vekslet telefon-nr for førstogfremst å samarbeide litt. Det endte med cafeturer, kino og klinings. hvordan vi ble sammen kan jeg ikke svare på, for det ble bare slik, men en ting er sikkert - Det var damen i huset som tok  initativ! ;-)


Hva er det mest romantiske som har hendt med deg :

 


Hva er det mest romantiske som har skjedd med deg?

Må jeg velge en episode ? Jeg er veldig glad i overraskelser, gjerne de som kommer helt helt uventet. En morgen våknet jeg opp til små hvite lapper som hang i sytrå fra taket med koselig ord på. En annen morgen med en drøss hjerter på gulvet med søte ord - De ledet bort til sterioanlegget med en beskjed om å skru på, der var det laget en lang liste med de nydeligste sanger. Herlige herlige mannen min! Men det aller beste av alt er når god mat står på menyen, noe godt i vinglasset og michael buble på anlegget -. Det er kjærlighet!

Hva er din favorittmat?

C sin grillmat er unik!

Har du søsken?

Jeg har 4 søsken - 2 på pappa sin side, 2 på mamma sin side

Hva er ditt beste skjønnhetstips:

Gode produkter er et godt tips! Gode merkevarer handler jeg fra nettet til en billigere penge enn her i landet. Feelunique.com er flittig brukt. (De Refunderer også toll). Flere skjønnhetstips kan jeg komme tilbake til senere.

Kommenter her

0 Kommentarer

10.09.2011 10:06

 Lekre "verdens beste" putetrekk og gåsedunputer ble handlet inn her om dagen, Love it!!

40% på putetrekk, 2 for 1 på dunputer hos princess!Jennie var også med på handlingen :


Kommenter her

1 Kommentarer

08.09.2011 21:30

Eller, det var i går. men i går var jeg så opptatt med å bake kaker, OG spise dem, så da tok jeg meg ikke tid til å blogge! Hurra for meg som nå er halvveis til 50! ;-)


Legg merke til karen på fanget som aldri før har spist kaker, fordi han ikke liker det. han likte mine!!  herlig !!! Vanilla cupcake (sex and the city-oppskriften)
Kommenter her

4 Kommentarer

06.09.2011 12:23

Litt interiørbilder fra stuen, samt veggdekor bilde som lovet. Ble UTROLIG fornøyd med en lekker marilyn på veggen - Det passet rett inn. Sjenken og spisestuen ser veldig gult ut, og det er det desverre i virkeligheten også. nbeste mål er å få en hvit sjenk i hus :-D Den dagen lekegrinden forsvinner ut av huset vil den erstattes av en deilig puff! :)

 
Kommenter her

4 Kommentarer

05.09.2011 17:15Foto og redigering er et morsomt tidsfordriv! Vil Du ha et bilde redigert ? Send bildet på Mail@livingerlokstad.com - Bilder med mye rot i bakgrunnen blir ikke prioritert. Resultater blir lagt ut i bloggen. Kjør på!! :)
Kommenter her

3 Kommentarer

05.09.2011 12:39Jennie, Adele og Tia har vært på åpen barnehage i dag - for første gang. Det var full fart og super morsomt. Selv om det ser ganske så tomt ut så var det flere andre barn der. Jennie storkoste seg og sovnet rett som det var på bilturen hjem, i armene på vei ut av bilen og videre inne i sengen sin, trøtt liten pike! jennie visket før hun sovnet at dette må vi gjøre flere ganger, knis !
Kommenter her

1 Kommentarer

03.09.2011 17:38Endelig kom dekoret jeg har ventet spent på i en evighet. Marilyn Monroe!! Det blir dødskult! bedre bilder kommer med tiden :)
Kommenter her

0 Kommentarer

03.09.2011 16:13


Tenk at denne lille rosa klumpen er 9 mnd allerede, Snart er hun et år! Tjoho som tiden går :)
Kommenter her

1 Kommentarer

02.09.2011 20:47

Vi har skrudd et speil fast i veggen, hun elsker det! Første bildekollasjen er fra i dag, lillemor har fått seg nye treleker. Herlig at hun faktiskt krabber inn på rommet sitt for å leke helt selv. Store jenta (som i morgen er 9 mnd - allerede)
Kommenter her

6 Kommentarer


hits