Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.08.2011 17:43

For en liten tid tilbake hadde vi en skrekkopplevelse i hus, jeg tørr ikke tenke på hva som KUNNE ha skjedd, derfor går jeg ut med historien for å advare dere andre.

Baby J lå fredfult ute i vognen sin på verandaen. Siden vognen står utenfor vinduet så jeg at hun lå og lekte med fingrene sine så jeg benyttet anledningen til å gjøre et ærend innom toalettet. Jeg var tilbake etter under 2 minutter for å hente henne opp. jeg banket på ruten som jeg alltid gjør og forventet et smil men hun responderte så rart. Jeg oppdaget fort at hun hadde noe i munnen:

Denne runde saken lå i munnen hennes. Jeg fikk tatt den ut og løftet henne opp, men hjertet mitt banket i tusenogti i langetider etterpå. Gråten satt lett da jeg tenke over hva som skjedde der ute, hva om jeg ikke hadde oppdaget at hun var våken, eller brukt lengre tid på badet ? hva om!! Jeg kontaktet emmaljunga via mail, samt barnas hus. Emmaljunga har (skuffende nok) ikke svart på henvedelsen min at all, men barnas hus ba meg komme inn med vognen:

"vaktmesteren" på barnas hus fortlate meg at dette var en feil hos emmaljunga og at de hadde oppdaget feilen i fjord(?). Det som er problemet er at det sitter en fjær og presser på denne "knotten" slik at den kan falle av, barna skal aldri i verden klare å ta dem av selvb,  så han fjernet fjæren og satte på nye "knotter". Han sa det ofte kom foreldre som var redde for at denne knotten skulle sprette av og skade barn, og noen hadde funnet dem løse i vognene, så når jeg fortalte at jeg fant den INNI munnen på Jennie ble han rimelig paff!

Synes det er utrolig dårlig av emmaljunga først og fremst å lavære svare på henvedelsen min, OG at de i lange tider har vist om problemet men ikke gjort noe med det/gått ut med det. Må et liv gå tapt først ?

Forutenom dette problemet er jeg SUPER fornøyd med bagvognen ;-)
Kommenter her

6 Kommentarer

31.08.2011 11:39

video:vmlkzw9rbglwcdawnzuubxa0


Kommenter her

2 Kommentarer

30.08.2011 16:05

Yttertøyjakten fikk en brå slutt da jeg tilfeldigvis hoppet innom perfect barneklær i dag. Der var det 70% på en mengde varer. Så vi handlet både reimadress (nypris 1099,-) clairjakke (nypris399,-) og clairbody til en totalpris på 460,- !  D E T er billig det ;-)


Kommenter her

3 Kommentarer

29.08.2011 12:34

her er innholdet:

Ny treningstopp - fit and smart

Fra siden
Litt ekstra puff før trening
Charlotte perrelli`s proteinpulver spesielt utviklet for jenter
Deilig nøttebar til fysestunder/mellommåltider på farten
Kommenter her

0 Kommentarer

28.08.2011 15:07

Spørsmålene fra May liss - mamman til markus

Hva er du mest fornøyd med i deres nye hjem? Åh, vi har jo laget det meste selv, så jeg er veldig fornøyd, veldig fornøyd med steinveggen vår bak peisen. Nesten lettere å si hva jeg ikke er fornøyd med, kjøkkenet - der har vi ikke rukket å pusse opp enda :)

har du noe gammelt hjemme/gjenbruk hos deg siden du har shabby and chic stil hos deg? Hmm, nå må jeg tenke meg godt om. Tror det meste er kjøpt nytt. Men sengegavelen er laget av en gammel dør. og sengeteppet på gjesterommet er veldig gammelt, arvegods: 

Hvilken stil var det hos dere før: Det har aldri vært noen super-gjennomført stil før iogmed vi har leid, da får man det ikke helt som man vil, men forrige leiligheten gikk i lys interiør. Nå er den mere grov chabby i bruntoner.

Synes du babytiden går fort: JA, den går mye raskere enn forventet.

Skal baby J gå i barnehage/dagmamma eller skal du være hjemmeværende mamma en stund etter permisjonen? Jeg er forsåvitt ferdig med permisjonen nå, men siden C har 50% permisjon jobber jeg ikke fult før hun begynner i barnehage (som er i januar).

hvor ser du deg om 10 år: Boende i et hvit gammelt hus med stakittgjerde og epletrær, ferdig utdannet med 2 barn og kanskje jeg har en stoooooor diamant ring på fingeren også ? (kremt).
Kommenter her

0 Kommentarer

28.08.2011 13:55

Mammas Hjerte!
Kommenter her

2 Kommentarer

27.08.2011 21:13

.. fordi mamma`n synes det ser så utrolig kjekt ut.

"Stonz booties er en ny og innovativ type fottøy for barn fra 0 til 4 år, både for krypende og gående, og til alle årstider. De er versatile, og kan brukes som en erstatning for, eller tillegg til både sko, labber og tøfler, innendørs og utendørs, i sandkassen, bæreselen og i vognen" www.stonez.no

 
Har du erfaring med stonez?
Kommenter her

5 Kommentarer

27.08.2011 16:07

Sparkjøp har helgetilbud -  50% på tom og trine ulldress. Jeg var heldig å klarte grabbe til meg en dress i str 80. La en brun i handlevognen, men innen shoppingrunden var over var den allerede utsolgt, så da endte vi opp med en hvit, men det gjør da ingenting, begge to er nøytrale og fine farger. Kjøpte også matchende lue og votter. VELDIG kjekt til barnehagestart og utesovning. Ull er gull, kanskje er det noen str igjen til dere ;-)

 

Kommenter her

1 Kommentarer

24.08.2011 18:29

..men denne gangen til mor - Litt treningssnacks !! ;-)Nyskjerrig ?
Kommenter her

2 Kommentarer

24.08.2011 09:52

En andeledes bursdagsgave ? Sambo fikk Lord-tittel i ekte dokumenter av en kamerat. Så nå er han lord  av sealand, et fyrstedømme (på en plastform) utenfor England. I går fant vi ansiktet og lord-historien hans på både dinside og Sol.no. I dag ringte Nrk for et radiointeervju som skal holdes kvart på 12. Så jennie - pappa`n din er en ekte lord ;-)
Kommenter her

3 Kommentarer

24.08.2011 08:54

video:vmlkzw9rbglwcdawnjmubxa0
Beklager om filmen gir nakkeskader, men feil format - den ville ikke legge seg i moviemaker.


Kommenter her

5 Kommentarer

23.08.2011 16:42

Fra og med nå står det "photo by Liv Inger" på bildene mine - merker det begynner bli utrolig kjedelig å endre tekst på bildene ut ifra hvor de legges ut. Disse bildene tok jeg her om dagen, lyset skinte så fint inn på rommet hennes da jeg skulle hente henne opp fra en formiddagslur - Herlige lille STÅENDE trollunge ;-)Kommenter her

2 Kommentarer

22.08.2011 17:44

Måtte ta frem kamera når jeg stod i vinduet å så på disse to kose seg på utsiden.


Kommenter her

4 Kommentarer

19.08.2011 18:54

Det kom inn veldig mange spørsmål fra hver person, så jeg deler de opp i flere innlegg. Spørsmålene i dag er fra Cathrin:

Er jennie kalt opp etter noen? Nei hun er ikke det, jeg som la min kjærlighet til navnet Jenny for mange mange år siden, for å gjøre det litt uvanlig og etter min smak finere - la vi til "ie" fremfor "y" på slutten.

Skal dere ha flere barn? Ja, vi vil ha et barn til.

Hva jobber du med? hjelpepleier, med utviklingshemmede

Når er permisjonen over? Permisjonen min er gått ut, men iogmed pappa`n kun har 50% permisjon og barnehagestart ikke er før 2 Januar så er jeg hjemme litt lengre, jobber litt innimellom.

Hvilken vogn har baby J? Jennie har en Emmaljunga Smart (kun bagdel) men nå har vi nettopp gått til innkjøp av en Babyjobber City Elite. Det er ikke interesant å ligge i bag mere.

Kan du legge ut et bilde av hele familien + hunden? Det kan jeg, men har ikke noe bilde av oss alle samlet her og nå. men jeg kan i mellomtiden legge ut det nyeste bilde av jennie
Har du spørsmål ? Trykk her
Kommenter her

1 Kommentarer

18.08.2011 09:27

Det første bilde her kan man vel trygt kalle et blinkskudd ? Begge to i slaget.

Minner om spørsmålsrunden i innlegget under dette
Kommenter her

5 Kommentarer

17.08.2011 08:54


Kjære kjære dere som er innom, etter et ønske fra noen lesere har jeg nå bestemt meg for å kjøre igang med en spørsmålsrunde, ingen spørsmål er for dumme, så kjør på :) Lar den gå i etpar dager - i mellomtiden slenger jeg ut etpar bilder av en gakkgakkspisende baby :


Kommenter her

6 Kommentarer

15.08.2011 14:49

 om jeg ikke har sagt tiden flyr fra meg før så skal jeg jammen meg rope det ut nå. I løpet av få dager har Baby J lært seg å sette seg opp selv, krabbe OG reise seg - hun går om vi holder henne i hendene OG hun har begynt å kjefte på meg når hun ikke er helt fornøyd med bleieskift - "ÆDÆ - dadadædæ-badabada da da da da" med rynkede øyenbryn og mysende øyne.

Stabukken til mamma gråter ikke om hun faller og slår hodet i gulvet, tilogmed når hun skaller i kanter snur hun seg med måpende blikk før hun krabber seg videre, dette til mammas store frustrasjon som helst vil holde rundt babyen sin og endelig få gi litt nærhet og trøst, hun skal jo få slippe å gråte alene når jeg kan gråte med henne ? men neida, tøffeliten vil utforske knall og fall på egen hånd.
Kommenter her

4 Kommentarer

12.08.2011 15:38

Baby j har brekt seg og spyttet ut alt av middager, vi har forsøkt diverse hjemmelaget og de fleste middagsglass fra nestle uten hjelp, så hun ble heller en tidlig brødskivespiser, hun elsker brød med leverpostei. Etter et lite tips om at mange babyer liker HIPP sine glass bedre enn nestle gav jeg det et forsøk - tror dere ikke jenta har spist et helt glass med HIPP sin pasta bolognese ? Endelig kan hun få en litt mere variert middag, en økologisk middag også,  håper bare hun fortsetter med dette nå da, at det ikke bare var et stunt siden det var pappa som matet - for hun er jo så pappadalt. Kanskje det er verdt et forsøk om din baby ikke vil ha nestle?

Ønsker dere alle en fantastisk helg, nyt solen - høsten er rett rundt hjørnet.
 

 
Kommenter her

4 Kommentarer

12.08.2011 08:27

Nå har jeg funnet frem bilder fra prospektet, så da kan dere interiørglade se forandringene. Gjesterommet gjorde vi veldig lite med, det skal prioriteres senere med litt panel etc, men litt maling har vi spandert på.


Kommenter her

6 Kommentarer

11.08.2011 17:51

Jennie er veldig opptatt av hunden, tok noen søte bilder av dem. J følger hunden med øynene hele dagen, Åler seg etter henne og skulle veldig gjerne delt tørrforet med henne. Aino er veldig flink med barn, lar seg rives og slites i, det ser nesten ut som hun får litt morsfølelse der hun løper etter ungen og slikker henne i øret. Hun piper/bjeffer under barnegråt også.


Har du kjæledyr og barn - Hvordan er forholdet ?
Kommenter her

4 Kommentarer

10.08.2011 20:25

Kort innpå på en onsdagskveld - må bare fortelle at det var utrolig herlig å logge seg på bloggen og se så mange koselige kommentarer fra dere. Det var igrunn ikke så dumt dette, for det gav en god boost til å komme opp med nye innlegg og inspirasjon til dere som er innom.

Jennie har - på rundt 8 mnd dagen startet opp med å sitte selv, det er jo så herlig, så da ble dette "8 mnd bildene" :

By the way - barn i pysjamas her det herligste som finnes!
Kommenter her

5 Kommentarer

08.08.2011 16:22

I går var jeg et par klikk unna å legge ned denne bloggen for godt - Har liten bloggenergi.Om det er fordi det er dårlig respons, fordi jeg har liten inspirasjon eller rett og slett det er fordi vi har hatt helt nydelig vær vet jeg ikke, har jo masse fine bilder men føler det har blitt litt for mye Baby J den siste tiden. Her blogget siden 2007, så vet jo at det er helt normalt med slike "tørker", jeg kommer som regel alltid sterkere tilbake, men tidligere har jeg hatt andre type blogger, og ikke en "mammablogg"..

om DU som er her inne kan legge igjen en kommentar om hva det er du liker best med bloggen, HVA DU evt vil se mere av - så gir det meg kanskje gnisten og energien tilbake! :)

God mandag everyone.


Kommenter her

15 Kommentarer

06.08.2011 17:48

Som lovet kommer det flere interiørbilder, har tatt av hele stuen + gjesterom, men det får vi ta en annen dag, kan vel ikke legge ut alt på en gang ? :) Er vanskelig å ta pene bilder av et lite bad, men her får dere noen smakebiter iallefall! :) Badet er pusset helt opp, vi rev det ned til bjelkene, dere skulle bare vist hvordan det så ut før vi satte i gang her, kanskje jeg skal legge ut bilder fra prospektet ?

Tidligere vist: Soverommet vårt - barnerommet - Sofakroken
Kommenter her

0 Kommentarer

06.08.2011 11:48

har aldri vært noe særlig til å laste ned applikasjoner til iphonen min, selv om jeg nå har hatt den i halvannet år er det kun vært 2 spill på den + facebook. Det tok faktikst 1 år imellom 2 synkroniseringer med itunes, haha. Men i går fiklet jeg litt og lastet ned en app som skal gjøre bilder gamle, been there done that, men jeg gav det et forsøk og det ble jo ganske søtt. jennies første tur i huske på lekeplassen!Kommenter her

0 Kommentarer

03.08.2011 18:08

Er dere like overrasket som meg ? Tenk at den lille babyen min er blitt 8 mnd. Hun er snart kommet til punktet der hun ikke er en baby. Hun kryper rundt og velter blomster, spiser brødskive og drikker vann av kopp! Hun er ikke særlig baby der hun står med håndflatene i gulvet mens hun danser på tærne sine med den lille bleierompen stikkende opp i været ! De minuttene hun er min lille baby er når roen senker seg og hun ligger krøllet inntil brystet mitt for å få i seg noen skvetter morsmelk. hvor lenge er en baby en baby ? Når går dem fra å være en baby til å være et barn ? i mine øyne vil hun alltid være babyen min, slik som jeg enda er mammas lille jente ?:) Vi skal ta noen fine 8-mnd bilder til dere, men ikke i dag - i dag er det sol og pappa har sin første permisjonsdag, vi koser oss!Kommenter her

1 Kommentarer

02.08.2011 11:12

.. Derfor er det så stille fra oss, vi koser oss i sol og på strand hver dag.Noen sommerbilder kommer, nå skal vi ut å nyte været, plutselig er det over
Kommenter her

1 Kommentarer

01.08.2011 19:15If Tears could build a stairway
and memories were a lane,
I would walk right up to Heaven
And bring you back again.


No Farewell words were spoken
No time to say Good-Bye,
You were gone before I knew it
And only God knows why.


My heart still aches in sadness,
And secret tears still flow,
What it ment to lose you,
No one will ever know.


Nye friske blomster pryder graven din pappa - Jeg savner degKommenter her

1 Kommentarer


hits