Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.07.2011 09:28

I det vi løp inn på brio etter et babysvømmebasseng kom vi over en "tilbudskurv", mamma måtte bare rote nedi den da baby J snappet opp en bamse - den måtte bare bli hennes. Halv pris (79,-) og utrolig populær!

Kommenter her

4 Kommentarer

29.07.2011 21:37

som stemte på oss i babyverden sin konkurransen vant vi jo! Tenkte oppdatere dere med at setet endelig har dumpet ned i postkassen. Etter hyggelig e-mailing med besafe har vi fått oppgradere gaven litt slik at hun nå snart kan ta det i bruk og bruke det i flere år fremover. barnesetet er en av testvinnerene. besafe izi combi som kan brukes både frem og bakovervendt, det er jo kjekt :) (Vi vil selvsagt ha det bakovervendt, men skulle hun demonstrere på det i senere alder er ikke setet forgjeves). Ønsker alle sammen en god helg :)


Igjen -Tusen takkKommenter her

1 Kommentarer

27.07.2011 21:14

Da jeg gikk forbi denne tshorten på Carlings her om dagen kunne jeg ikke annet enn å rive den med meg. Den var steike rå! ;-)


Kommenter her

1 Kommentarer

27.07.2011 11:05

Vi gikk i fakkeltoget på mandag - gjorde du ?

Er utrolig stolt over å være Norsk når jeg ser hvordan Norge hånterer denne forferdelige situasjonen. I lille Sandefjord var det forventet at etpar tusen ville stille opp i fakkeltog men da byen tømtes for både fakler og roser skjønte vi at det ville bli stort. Hele 10.000 Sandefjordinger viste sin respekt og kjærlighet ved å stille opp på torget på mandag, jeg er rørt! Så mange mennesker som viser sin medfølelse, så mange mennesker i sorg. Håper denne mannen blir sittende inne livet ut - der han hver eneste dag blir påmint sine grusome handlinger av medfanger - hver dag ! Et lys er tent på kveldene og tankene mine ligger hos ofrene og alle som er berørt av bomben inne i Oslo og skytingen på utøya. Hvil i fred!Kommenter her

0 Kommentarer

25.07.2011 15:30

Vakthundene - Dvergpinscherne Timian og Aino poserer i sengen. Timian til venstre er svigerfar sin lille følgesvenn, mens hu minstemor er vår lille bråkmaker. Aino synes det er kjempe stas når Timian kommer over på besøk fra Bergen - eller omvendt, 2 gode venner som kan det å lage lyd.Kommenter her

2 Kommentarer

24.07.2011 20:30

Dere husker sikkert de små boksene som jeg trakk om ? Denne gangen har jeg trekt pappesker med rester av tapeten fra veggen til Jennie - dermed får hun bokser som matcher veggen i hyllen sin. Foreløbig bare trekt en, men flere vil det bli. Har jo masse tapet igjen fra hennes rom, og fra vårt rom, det er jo greit å få brukt det opp fremfor å kaste det. Bilder.


Hva synes du ? :) Billig, enkelt og morro

Kommenter her

2 Kommentarer

24.07.2011 19:37

 
Kommenter her

0 Kommentarer

19.07.2011 13:16

Demotiverende å stå å ordne babymat når babyen nekter å spise det. haha. Gårdagens laksemiddag endte i brekkninger hos Baby J i dag - Både hvert for seg og blandet. Så da ble det en liten skive med leverpostei og ferske bringebær så prøver vi på nytt i morgen igjen :)Mor synes bringebærene var ufattelig sure, jennie ELSKET dem og kunne nok spist opp hele kurven - det gav hun klart beskjed om da det var tomt i skålen :)??
Kommenter her

1 Kommentarer

18.07.2011 21:13

Baby J sine måltider består enda av masse pupp. hadde det vært opp til meg hadde alle måltidene enda bestått av kun det - tviholder på ammingen og vil egentlig ikke se for meg å miste den kosen og nærheten mor og datter får under amming. men jenta trenger jo å utforske. Hun får grøt til lunsj og grøt til kvelds, er ikke noe særlig glad i middag enda, I dag forsøkte vi å bytte ut lunsjgrøten med en halv brødskive med leverpostei. det gikk over alle forventninger og lille`n kastet seg over bit etter bit.

Middagsrestene ble i dag knust til barnemat. Brokkoli smadret med litt av kokvannet og bittelitt smør (uten sukker og melk såklart), Samme er gjort med poteten. Fisken er tilsatt litt kokvann og litt olje for å få den litt myk. Nå har vi mat som skal fryses ned posjonsvis samt et lite måltid til morgendagens utprøving.


Matens holdbarhet i fryseren
Lammekjøtt, kokt         4 mnd
Svinekjøtt, kokt           1 mnd
Høne-kyllingkjøtt, kokt  3 mnd
Fisk, kokt                   2 mnd
Grønnsakspureer       1-2 mnd
Fruktpureer                 1 år
Har du noen gode oppskrifter eller tips om barnemat/fast føde ?
Kommenter her

5 Kommentarer

18.07.2011 20:32

Jeg og Baby J har samme gudmor - Min tante Gry

'


Hvem er deres gudmor?
Kommenter her

3 Kommentarer

17.07.2011 09:16

Se min kjole, den er hvit som sneen,
alt hva jeg eier, det er hvitt som den
Det er fordi jeg elsker at det hvite,
og fordi en møller er min vennBaby J fikk ny kjole av gammeltante Anne. Så med blondelue, blondekjole og strømpebukse med blonderemser på baken ble hun helt nydelig. Lille skjønne ungen min!

Kommenter her

2 Kommentarer

16.07.2011 12:24

Da har jeg fått tatt bilder av hvordan soverommet til dagsdato ser ut, føler jeg aldri blir ferdig med det, ønsker meg jo panel på veggene og lysekrone over sengen, men man kan jo ikke få alt på en gang ? Sengegavelen har min kjære laget til oss, den er laget av en gammel dør som er malt, den er ikke helt ferdig enda, men jeg synes den er knall fin ! Bokstaven E bruker å falle ned i hodet på Christer, fnis :)


Hva synes dere ?

Kommenter her

4 Kommentarer

16.07.2011 11:49

Hei og hopp og god helg! Vi har hatt gudmorbesøk fra hallingdalen så derfor har vi vært utrolig sløve på bloggoppdateringer - men slik blir det i disse feriedager. har litt godsaker på kamera, så bilder og oppdateringer vil komme når tiden strekker til. Nå skal vi nemmelig ut å trille i godværet. Og til uken får vi Bergensbesøk, det gleder vi oss til :)


Kommenter her

0 Kommentarer

12.07.2011 18:03

Da er vi tilbake etter en fantastisk familietur i trheim - Orkanger ;-) Det er så herlig å reise ditt, alle barndomsminnene renner ned en etter en i det jeg tråkker rundt i gatene der oppe. Besteforeldrene mine bor i den gamle delen av "bygda" så de aller fleste husene rundt der er jo verna, koselig å gå kveldsturen med kamera rundt halsen å se på alle de fine husene. Noen er kanskje tatt litt mere vare på enn andre ? her kommer noen bilder, flere kommer senere :Var det ikke en koselig liten plass ? har du kanskje vært i Orkanger selv ?
Kommenter her

1 Kommentarer

08.07.2011 21:24

Jennies bagasje - check!

Min bagasje - Check!

Nå gjennstår baggen til C, så er vi klare for Baby J`s første flyreise i morgen tidlig. Vi skal nemmelig opp å besøke mine kjære besteforeldre på Orkanger. Nydelig plass en liten bit sør for theim. Der har jeg tilbringt store deler av barndommen min, gleder meg til å vise frem den lille herlige plassen der røttene mine stammer ifra. Det blir nok veldig lite internett og blogging - men kamera er med og hjemreisen er allerede på tirsdag, så da ønsker jeg alle sammen en fantastisk helg!


Adiooos! :)
Kommenter her

7 Kommentarer

08.07.2011 17:07

Vi har fått nye puter i sofakroken, også noen gamle som er børstet støv av. Tenkte at jeg da like så godt kunne gi dere et lite blikkfang av sofakroken vår - jeg har jo lovet dere ferdig-resultat av leiligheten lenge, men det som venter på noe godt ...
Så, hva synes dere ? I dag får vi ny hylle og nytt vitrineskap (Jippii), så da vil jeg komme tilbake med flere stuebilder.
Kommenter her

5 Kommentarer

08.07.2011 08:15

Det hender den lille sjefen får sove noen timer på morgenen inne hos oss, som feks i natt da hun våknet klokken 3 og ikke fant helt roen igjen:Hun er så glad i pappan sin at hun prøver gjøre alt for å vekke han. sparke han i rygge og klype han i nesa. Jeg ser at hun dytter i han og roper noe på babysk etterfulgt av et smil, frem til hun ser at det ikke er noen repons å få, da hyler hun høyere. Lille kjære reke, mamma og pappa vil sove klokken 03 :)
Kommenter her

1 Kommentarer

07.07.2011 15:06

video:middagsglass


Kommenter her

1 Kommentarer

07.07.2011 12:40

Endelig - bedre sent enn aldri! Vi har en gammel babycall liggende, og den har faktiskt bare blitt liggende også da den skremmer de aller fleste med høy skurring. men har  nå gått til innkjøp av en ny. Babyshop har i disse dager supertilbud på Doro bm50! fullpris er 999,- tilbudspris er 499,-. Tok ikke mange dagene fra bestilling til pakken dumpet ned i postkassen heller.

For å være helt helt ærlig har vi ikke hatt noe særlig bruk for babycall. Jennie lå første tiden inne hos oss, og den siste mnd har hun fått sove på egent rom - men rommet hennes ligger jo såpass til at vi hører alle lydene hun lager uten å måtte ha en babycall. Men den er jo veldig kjekk om jeg er utenfor, eller må ned i kjelleren og rote litt. Kan jo være man får mere behov for den etterhvert som hun blir større, men kan ikke akkurat si at den ligger på "MUST" over hva som burde vært handlet inn til babyene kommer i hus. (Er noe annet om barna ligger i en annen etasje, noe dem sjeldent gjør de første levemånedene ?) Nå har vi ihvertfall en ;-)

 

Bruker du babycall ?
Kommenter her

4 Kommentarer

06.07.2011 20:23

Sosialt, genialt og utrolig deilig! Vi bestemte oss for å okupere halve åsrumvannet for babytreff, og det er ganske så bokstavelig talt, for vi var 11 babyer. Været var på vår side tross regn noen timer før. Værgudene hørte våre bønner og klarna opp i himmelen rett før treffets tidspunkt fant sted. genialt! Tenker igjen at bilder sier mere enn tusen ord, dette var vrikelig IDYLL! Anbefales :)

Kommenter her

4 Kommentarer

04.07.2011 21:14
Vår aller første strandtur isammens. Bilder sier mere enn ord - Vi koste oss ! 
Kommenter her

1 Kommentarer

04.07.2011 09:09Diktet er ikke laget av meg, det er funnet på nett, har kun satt mitt navn på bildet fordi det er min lille Baby J i bakgrunnen.
Kommenter her

2 Kommentarer

04.07.2011 08:16

Den lille klumpen så lyset for første gang for hele 7 mnd siden, i går. Tenk at nå er hun så stor at hun ruller seg rundt og nesten kryper på gulvet her, hun plukker opp og putter alt hun ser i munnen, lager koselyder, lager sinnalyder, har noen helt herlige latterkuler, smiler når hun ser oss, spreller og utforsker. Hun er rett og slett helt nydelig. Som alle andre babyer er hun mammas skatt! Oh baby, du vokser så fort.Baby J malte sitt første bilde i går, på 7 måneders dagen:)
Kommenter her

6 Kommentarer

02.07.2011 12:02

Vi har jo hatt familiebesøk. bestemor nine har vært hjemme på ferie, og tante Line har vært i byen noen dager. Kjempe stas for Jennie med masse familieoppmerkesomhet :)


Kommenter her

2 Kommentarer

01.07.2011 08:51

 

Har du hørt om sophie giraffen ? En babyleke som har blitt solgt i 30 millioner eksemplarer siden den kom på markedet i mai 1961. Verdens eldste leke som i år fyller 50 år! Den er ikke noe mere fancy enn en giraffe i naturgummi men den slår rett inn i hjerte på babyene våre. Flere miliioner babyer har en liggende - i hele verden. Jennie fikk låne baby-Aurora sin her om dagen, etter det ble hun helt frelst så denne mamman kunne ikke annet enn å bestille en til henne også.

 

  • Syn ? fra 3 måneders alder er babyers syn fremdeles begrenset, og med sine kontrastfargede prikker er Sophie derfor godt synlig for den lille. Prikkene stimulerer babyens syn, og hun blir lett gjenkjennelig.
  • Hørsel- Sophie piper når babyen klemmer på henne. I begynnelsen virker dette stimulerende for babyens hørsel, og når babyen blir større, vil det hjelpe ham til å forstå sammenhengen mellom det at han presser og lyden som kommer.
  • Smak- 100% naturlig gummi og ufarlig matmaling gjør giraffen helt trygg å utforske med munnen. Sophie er god å tygge på for små, kløende gommer under tannfrembrudd.
  • Føle - Sophie er myk og glatt, og følelsen kan minne babyen om morens trygge favn og hud.
  • Lukt- Sophie har en særegen lukt av naturgummi, noe som gjør at hun blir en leke som er lett å kjenne igjen for babyen. Dette igjen kan gjøre henne til et objekt om gir trygghet  for den lille.

 

 

Nicole richie og Isla Fisher er blandt fansene til Sophie the Giraffe

Har du sophie ?

Kommenter her

7 Kommentarer


hits