Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.06.2011 11:50

Siden begge guttene på bildene her har bursdag i juni laget meg og Carina suprise. Guttene trodde dette skulle bli en helt vanlig lørdag med grilling og småbarn. Plutselig dukket svigermor opp for å passe på Baby J og en sjåfør stod på døren og spurte om alle var klare. Gutta ble lange i masken, vi gav dem da beskjed om at vi kun skulle ned på baren og ta oss en øl før vi skulle dra hjem, at vi hadde barnefri en bitteliten stund. 1 øl ble tatt og vi overfalt dem med blomsterlenger og biletter til hawaiiiiparty på bakgården - sommerrevy. Det ble tatt godt i mot og vi storkoste oss masse. Dette var vår første tur utendørs samme uten barn også, det føltes godt å savne den lille frøkna hjemme litt.

Herlig herlig ! Tusen takk til dere som hjalp til slik at kvelden ble perfekt :)
Kommenter her

2 Kommentarer

26.06.2011 20:42


Den tiden av døgnet der Baby J virkelig kvikkner til og blir byens klovn er når klokken nærmer seg leggetid. I dag herjet vi i sengen, hun rullet rundt og rundt, lo masse for så å slokne som en stein når hun ble lagt i sprinkelsengen sin. Mor måtte jo selvsagt frem med kamera. Jeg vil ha forevige alt, ha bilder av alt, tiden løper jo så fort fra meg, jeg vil ikke gå glipp av noe, jeg vil ikke glemme noe. Hun er jo en frøken med tusenvis av utrykk! Min perfekte lille frøken!
Kommenter her

3 Kommentarer

23.06.2011 13:00

Har fått spørsmål ang de små boksene jeg har på rommet til Jennie. De er selvlaget, men bare halvveis. De er kjøpt inn som bildet nr 1, også er de dekorert med papir. Veldig enkelt og kan bli veldig kreativt. De kan pyntes med sløyfer, blondeborder osv. Neste steget mitt er å få dekorert store esker, har igjen litt tapet fra barnerommet som jeg skal bruke slik at boksene da vil gå igjen i rommet. Disse her er kun bitte bitte små, dobel str av en fystikkeske kanskje.

Kommenter her

0 Kommentarer

23.06.2011 11:19

Beklager at bloggingen går litt tregt om dagene, men noen ganger må det virkelige livet komme i første rekke. Det er et NYDELIG vær ute, da kan vi ikke sitte her inne hele dagen. Ønsker alle sammen en super st.hansfeiring, vi skal ned å se på båtkortesjen i dag, etterfulgt av grillkos på verandaen.

Bildene: Jennie elsker å leke med kjøkkenredskaper (dem i plast såklart), forsåvitt alt som ikke er "Leker" er jo spennende :)  her klarte stekespaden å feste seg mellom stolen og bordet, så når hun da gapte over skaftet satt hun fast, hun klarte ikke komme seg løs igjen. Det var jo bare gøy, men det kunne vært skummelt om vi ikke hadde sittet sammen med henne. hun skjønte jo ingenting stakkar.Feirer dere st.hans?
Kommenter her

1 Kommentarer

21.06.2011 12:10

Etter trening i går dro vi innom Jane, ei vennine som på søndag hadde dåp for sin lille Adrian. Salaten jeg hadde med meg ble byttet ut med cupcakes -. for når man serverer slike kunstvær kan man vel ikke takke nei ? Jennie og Adrian fikk lekt og spist litt på hverandre, mens mammaene fikk skravlet.

Sjekk kakene, hovedkaken er ikke avbildet, men den var i samme stil om resten, lyseblå med sommerfugltema, laget av sammen damen som lagde vår dåpskake, helt nydelig!
Tullejente ! :)
Kommenter her

3 Kommentarer

21.06.2011 12:03

Neitakk!

jennie protesterer på middags-smaksprøver. Spørs om ikke hun vil at mamma skal lage maten selv fra bunnen. Enda går det jo i full pupp og grøtkveldsmat - vi er litt trege på denne middagssmakingen, men nå må vi virkelig få satt litt i gang.

Er det forresten noen her som lager maten selv og kan anbefale meg en god bok om babymiddager/oppskrifter ?
Kommenter her

8 Kommentarer

18.06.2011 00:13

Viste dere at barnas hus har sluttet å selge Emmaljunga og TFK ? De har byttet de ut med Easywalker! Det gjorde saken litt vanskelig da vi kom på barnas hus i dag, hadde jo sett meg ut de vognene jeg skulle prøve. Istede dro jeg tomhendt hjem og står nå valget mellom to: Mountain Buggy Urban jungle  og Baby Jogger City Elite, Vognene er veldig like, dette er hva jeg har funnet ut av:

  • MB er litt større sammenlagt og veier litt mere enn BJ.
  • Kalesjene kan taes langt ned og dekker godt på begge vognene.
  • MB har litt større handlenett enn BJ
  • BJ har detaljer festet med magnet fremfor bårrelås (vindusluke/lufteluker), veldig praktisk
  • Begge kan låse fast fremhjulet, har like store dekk og har kun en kjørestilling, man kan også feste maxi cosi bilsete på understellet ved hjelp av et adapter.
  • BJ kan justere fotbrettet, det kan ikke MB
  • De er ikke så ulike i utseende og virker like gode å trille (ut ifra trilling inne på Barnas Hus)
  • Ekstrautstyr som myggnetting etc følger ikke med og koster det samme hos begge merkene
  • BJ er utrolig enkel å slå sammen, men det er de forsåvitt begge to.

 

BJ:

 

MB:

 

Men så har vi jo nettopp fått vite at easywalker (June) kommer ut med en ny vogn i August. Man vet veldig lite om vognen, men den ser jo utrolig lekker ut på dette bildet tatt fra barnevognmessen:Hvem anbefaler du, og hvorfor!
Kommenter her

4 Kommentarer

17.06.2011 14:49

video:badeland

Kommenter her

1 Kommentarer

17.06.2011 13:33

Vi var i badeland i Skien på onsdag !!

Dem som sier badeland ikke er for små babyer tar virkelig feil. Denne lille havfruen koste seg maks. Hun er jo vant til å være i vann fra babysvømmingen og dette er en veldig koselig måte å opprettholde det vi har lært frem til høstens videregående kurs begynner.
Kommenter her

1 Kommentarer

16.06.2011 10:46

I dag ligger alle mine tanker hos en venn og hennes familie. Hun har mistet sin lille tvillingutt, en liten skjønnhet på knappe måneden - i dag er begravelsen. Det vil nok bli godt å få et sted å gå til når savnet er stort.

Små føtter setter store spor!

Tenner et lys for deg Adrian, den vakreste stjernen på himmelen. Hvil i fredThe death of a child

Sorry I didn't get to stay
To laugh and run and play
To be there by your side
I'm sorry I had to die

God sent me down to be with you
To make your loving heart anew
To help you look up and see
both God and little me

Mommy, I wish I could stay
just like I heard you pray
But all the angels did cry
when they told little me to say goodbye

God didn't take me 'cause he's mad
He didn't take me to make you sad
But to give us both a chance to be
a love so precious...don't you see?

Up here no trouble do I see
And the pretty angels sing to me
The streets of gold is where I play
You'll come here too, mommy, someday

Until the day you join me here
I'll love you, mommy dear
Each breeze you feel and see
brings a kiss and love from me
Kommenter her

4 Kommentarer

15.06.2011 12:36

Vi har jo startet fult på med trening igjen, nesten hver dag - Jeg går på saltimene mens Jennie storkoser seg i "miniteam". Hun sjarmerer de fleste og har det utrolig morro isammens med alle de andre barna. Hun like rat det skjer litt ting, hun bare gjør seg til og er i godt humør, det varmer hjertet mitt. På en annen side er det kanskje en god ting at hun venner seg til å være litt med andre enn bare mamma også.

 


Etter treningen i dagtidlig
Kommenter her

0 Kommentarer

14.06.2011 18:59

Beklager at det har stått rimelig stille på bloggefronten, jeg kommer sterkere tilbake! 
Kommenter her

2 Kommentarer

11.06.2011 21:06

video:img8547

Kommenter her

5 Kommentarer

09.06.2011 12:32


Herlige lille halvtårsbabyen min :)
Kommenter her

8 Kommentarer

09.06.2011 12:25

Lovet dere et før/etter bilde av produktene. Disse bildene har jo en stor fargeforskjell, men nå er det jo de 2 første bildene som er hovedpoenget her, var på farten da bildene ble tatt, så det fikk bare være med disse (nei jeg klarer ikke holde meg seriøs på bildene) Jeg er ihvertfall KJEMPE fornøyd med Id/bare minerals ! Fikk spørsmål om hvor jeg kjøper produktene, og da er svaret: feelunique.com .. De har lave priser, gratis frakt OG betaler tilbake avgiter som toll osv.


Q: Hvilke produkter bruker DU?
Kommenter her

0 Kommentarer

09.06.2011 12:05

Fant frem malesakene og satte meg på den kreative stolen igjen i går - denne gangen ble det bilder til Baby J sitt rom! Enkle søte bilder som med mening skal se "barnelagde" ut :)

Om noen skulle lure: Akrylmalijng på småbildene,  akryl og sparkel på fuglebildet.
Kommenter her

3 Kommentarer

07.06.2011 15:55

Noen her som har vært på sydentur med baby, kanskje det er noen som har vært i Tyrkia også?

Vi sitter å ser etter biletter til Alanya, frister stort å reise ned og la Baby J få møte bestemor nine (nine = tyrkisk for bestemor) i September. Alt virker supert frem til spørsmålene rundt dette med feks sikkerhet dukker opp. Hva gjør man med bilstol ? Det er jo en veldig stor og klumpete ting å måtte drasse med seg, stolen er ikke akkurat sikker om den får seg et hard smell i gulvet under flyturen feks.. Selv om Tyrkere kjører med babyene på fanget, og faktiskt mange turister også, så vil ikke jeg risikere sikkertheten hos min lille. Busser som er satt opp fra flyplassen til hotellene får man jo ikke akkurat festet et bilsete på? Og hva med triller?


6 mnd bilde
Jeg gaper over alt av tips og råd, ulemper og goder !
Kommenter her

6 Kommentarer

05.06.2011 14:08
Smokken er løsningen på alle verdens problemer - Ihvertfall for Baby J.

Det er med seier jeg kan fortelle at babyen endelig har lært å plukke den opp selv, og en gang i blandt føre den inn i munnen helt selv, Herlige lille.
Kommenter her

1 Kommentarer

05.06.2011 11:06

En etterlengtet pakke har annkommet posten. Prøvde ut ID-produktene (bare minerals/bare escentuals - kjært barn har mange navn) til ei venninne og forelsket meg, så jeg kastet meg på nettshopping og er nå lykkelig eier av en god pakke produkter, et must i sminkepungen. For di som ikke vet det er disse produktene er stor hit i Usa og den store verden, helt rene produkter laget av mineraler, føler og ser helt naturlig ut, enkelt å påføre og er utrolig mild mot huden, så for dem som har litt allergier etc er de fantastiske. Hudpleiere verden om skryter produktene opp i skyene, og jeg anbefaler dem LETT! Produktene koster litt, men bestiller man fra utlandet sparer man noen hundrelapper. Kan komme litt mere tilbake til produktene senere, før/etter bilder eller lignende om det er interesse for det.

Bruker du / har du prøvd produktene ?
Kommenter her

8 Kommentarer

04.06.2011 21:37

Min aller første natt borte fra babyen min er overstått. Ei venninne skulle drikkes ut før hun stikker avsted til las vegas for å gifte seg. Partybuss, laserskyting, bakgårdsgrilling og hotellovernatting var blandt annet det som stod på listen. Det ble en utrolig innholdsrik og fantastiskt dag/natt. bortsett fra et stort savn etter babyen min og en Dolly Parton-look så gikk det kjempe greit. Jeg har tilogmed løpt maraton på Oslo S med 10 tonn på ryggen, det var ikke å anbefale i 25 varmegrader.. Nå er det mannen i huset sin tur til å ta deg en tur utendørs mens jeg nyter en kopp te i kveldsstolen. dette er lørdagskos!

Guess where ?

God lørdag :)
Kommenter her

2 Kommentarer

04.06.2011 20:22

.. takket være dere som stemte på oss i babyverdens forumkonkurranse kom vi på andre plass i konkurransen og vant dermed en bilstol ! Tusen takk ! ;-)
Kommenter her

1 Kommentarer

03.06.2011 08:03

.. ja, dere leste riktig, det lille skjarmtrollet vårt er i dag et halvt år. I tradisjon tro så ble det første halve året feiret med besøk av jennies bestemor og faddere. Vi koste oss med grilling og halvtårskaker i det nydelige været. Tenk at den lille jenta vår kom til for 6 mnd siden, det føles enda som om det bare er få uker, tiden flyr fort. Jennie feirer dagen med å rulle rundt i lekegrinden (og stå opp veeeldig tidlig). Ha en fantastiks helg.


Flere som markerer det første halve året ?


Kommenter her

6 Kommentarer

02.06.2011 11:56

Dette er resultatet av en "aboooo - pffffffff - emmmmmmh" ..

Jennie har funnet ut at hun kan snakke og krølle tungen rundt slik at maten bare spruter ut. Og mere morro er det jo når hun ser at mamma ler av det hvordan kan man la være ? Halve fruktmosen havnet faktiskt oppå øyet hennes slik at hun ikke klarte åpne det, det var litt rart og skummelt,  men når mamma fikk latterkrampe var det ikke så farlig, da lo hun jo bare selv når vi tørket det bort. Lille skjarmtrollet vårt ! ;-)

Ha en fantastisk fri dag ;-)
Kommenter her

4 Kommentarer

01.06.2011 08:13

Endelig har jeg jo fått tak i den etterlengtede tallerkenhyllen, den pryder nå veggen på rommet til Baby J. Nå er ting bare kastet inn i den, den skal "dekoreres" litt bedre. En veldig fin løsning til bilder og bøker for dem som ikke er så glad i disse bokhyllene.
Kommenter her

15 Kommentarer


hits