Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.05.2011 20:51

Trenger designhjelp til Wordpress, noen som vil strekke ut en hjelpende hånd så kontakt meg for en avtale - Mail@livingerlokstad.com


Kommenter her

0 Kommentarer

31.05.2011 19:57

video:img8527


Barnelatter er det vakreste som finnes :)
Kommenter her

2 Kommentarer

30.05.2011 20:56

Siste dagen i morgen for å stemme på historien vår i en konkurranse på babyverden. Synes du vi fortjener å vinne så trykk deg inn HER og stem på "frøken lillans" bidrag. Historien og filmen kan du se under avstemmningspollen  (nederst på siden).


Ha en fin mandagskveld, i morgen kommer jeg tilbake med noen interiørbilder fra leiligheten

Kommenter her

0 Kommentarer

30.05.2011 20:42

TIPS: Om babyen din trenger stimulering/lek, napp av en god bit bakepapir. Det er genialt og lager morsom lyd for de små. Dette var et tips helsesøster gav meg, gammelt "alternativ" til leker før i tiden. Kjøkkenutstyr som feks en visp er også genialt. Trenger ikke en kasse med dyre leker om man bare bruker kreativiteten litt, det enkle er ofte det beste! :)


Heliumsballingen som Baby J fikk på 17 mai er nådd bakkenivå. Det er kanon for henne, hun napper tak i den - rister vilt på den og ler så mye at hun nesten sovner av utmattelse. Ha ha :)
Kommenter her

1 Kommentarer

30.05.2011 20:24

Siden jeg ikke kunne finne en ramme som passet godt inn på soverommet vårt fant jeg frem kreativiteten min, dro frem scrappingsakene og satte i gang. Ble igrunn veldig fornøyd med resultatet. I bakgrunnen ser dere en smakebit av interiøret, og det vil jeg komme tilbake til senere. hihi! ... Den som venter på noe godt ..Enkelt, billig, kreativit og LEKKERT, eller hva ?
Kommenter her

1 Kommentarer

29.05.2011 13:10

 Endelig var Ikeaturen overstått - butikken for enhver familie ! Må si jeg er misfornøyd med mulighetene for baby der inne. ingen babysete på handlevognene førte til at jeg gikk med Baby J i bæreselen igjennom hele shoppingturen, det var tungvint med fulle handlevogner og bæring av varer. vet man kan ta med seg barnevognen inn, men når man skal handle møbler er vel ikke barnevognen det du helst vil ha baki bilen ? Men Jennie koste seg maks i selen, hun var rolig, fulgte med og smilte til alle som passerte før hun sovnet inntil brystet mitt, det var vel værre for ryggen min, haha. Men alt i alt er vi fornøyde så i dag koser vi oss med montering av nye saker og fiksings i leiligheten. Noen av godsakene:Kurver til badet, uteplante og gardinstenger


Soveromslamper, grøtskåler, tallerkenhylle som skal være i prosjekt barnerrom, samt en badematteEndelig har vi fått handlet rullegardiner til de svære soveromsvinduene. Stuebord og malmkommode til gangen +Gleder meg til ikea kommer til vestfold, selv om jeg tviler på at ikeaturene blir like skjarmerende når man har det så nært.

Handler  DU ikea ?


Kommenter her

4 Kommentarer

26.05.2011 19:49

Tror en av babyene på treffet gav lille Jennie et tips, for hun rullet plutselig over fra rygg til mage etter at alle hadde gått. Hun klarte det vellogmerke bare en gang, men hun har da knekt koden og har nå skjønt at hun må løfte benet, så nå prøver hun heletiden - er nok ikke lenge før hun ruller seg igjennom hele stuen nå. Fikk såklart ikke tatt bilde av rullingen da rullingen kom så overraksende, men vi tok et bilde av kveldsmåltidet i den flotte smekken hennes ;-)


Når rullet babyen din ?
Kommenter her

9 Kommentarer

26.05.2011 18:14

5 herlige babyer har prydet matten på gulvet mitt i dag. Rart å se hvor store dem er blitt, nå lekte de med lekene og var ganske opptatte av hverandre forhold til sist vi hadde treffet hjemme hos meg, da lå dem bare der såvitt noen uker gamle. Jennie har fått sine meninger allerede og vil helst ikke låne bort lekene sine, hun nappet de ihvertfall ut av hendene på de andre idet dem tuklet med dem. Dette var ordntlig koselig ! ;-) Litt bilder:?Det får bli med disse for denne gang. Ha en fin kveld :)
Kommenter her

2 Kommentarer

26.05.2011 11:33

Jennie har pyntet seg litt i anledning "babytreff". Vi venter i dette sekund en liten gjeng med babyer på besøk. Kanskje får vi sniki til oss noen bilder av hele skjarmgjengen også. Ha en fin onsdag! :)Luen har hun arvet av tante Line, den ble sist brukt for 17 år siden. Er den ikke herlig?
Kommenter her

5 Kommentarer

24.05.2011 19:45

.. En bleie er det mest effektive å tørke opp våte flekker som blir sølt på en sofa ? Om man gnir på en våt flekk vil jo griset gå ned i stoffet, men legger du istedet på en bleie vil den suge ganske bra til seg. En knallbra tips til oss småbarnsforeldre ! Tipset fikk jeg faktiskt av en møbelringenansatt.Viste du det ?
Kommenter her

4 Kommentarer

23.05.2011 13:56

Så oreodilla som vi har så kjører vi igang med en kake også. Denne lagde jeg 16 mai og det smakte himmelskt. (Men jeg er fortsatt størst fan av Oreo Milkshake ! ) Oreokake er faktiskt ikke så vanskelig som det ser ut til, eneste er at det kan ta litt tid pga den skal hvile i kjøkeskapet innimellom, men da kan man jo gjøre andre ting, som å rydde og legge barn ? haha

Du trenger :

 Ca. 450 g Oreo- kjeks
 100 g smør
2 pk philadelphia kremost
 2,5 dl melis
 1 boks kremfløte
 2,5 ss sukker
1 pose sjokolademousse
Melk til moussen
Sjokoladesaus til topping om du vil.

1/4 av kjekesene brekkes i biter og legges bort i en skål, resten av kjeksen skal smules opp, da er det enklest å putte kjeksa i en pose (dobel pose er lurt) og banke på med noe hardt (kjevle)


Putt smulene i en plastbolle som på bildet over, Deretter smelter du smøret og heller oppi bollen med smulene. rør godt -  ha det så over i en form (24-25cm) -  greit å dekke bunnen av formen med bakepapir først

Miks kremost og melis sammen til en smørkrem


Ta en ny bolle og miks sammen fløten og sukkeret til krem. Deretter rører du inn halvparten av kremen i smørkremen. Resterende av kremen kan du sette kaldt imens.

Fordel massen over i formen og strø  litt av oreobitene oppå (dette er disse du har satt til sides i en skål) Sett så i kjøleskapet i 30 min. Imens kan du lage sjokolademousen etter anvisning på pakken. Bland inn resterende av oreobitene i mousen.Fordel mousen over kaken og la den stå 1 time i kjøleskapet. Avslutt med å legge krem på toppen og pynt med sjokoladesaus / evt kakesmuler som jeg har gjort.
Kaken er veldig god å servere med kaffe, og kanksje litt vaniljeis ? :)
Kommenter her

3 Kommentarer

22.05.2011 18:57

En av de beste tingene med disse jentenkveldene (forutenom jentene selv) er når man kommer hjem og legger seg - for så å starte dagen med en baby som ligger i sengen sin og smiler fra øre til øre når hun ser deg. Og ikke minst har Dady C og Baby J veldig godt av noen kvelder for seg selv der pappa kan få være pappa uten at mamma skal blande seg. Vi grillet først her med et vennepar før mannfolka ble sittende her med barna og vi jentene stakk over i nabohuset for å sprette en flaske vin. Rett timet var det også, for i dag regner det.

I
Ikke en helt stabil gjeng ? ha en fin søndag
Kommenter her

0 Kommentarer

20.05.2011 13:36

Barnerommet er langt ifra ferdig, har ikke stresset med det iogmed hun enda sover inne hos oss i vuggen sin. Men i dag har jeg endelig fått rotet frem himmelen og redd opp sengen med det flotte sengeteppet og puten som jane har laget til henne (Synes du det var flott ? Ta en titt inne på bloggen hennes - hun tar også bestillinger). Nå mangler vi å få på plass etpar hyller, og få opp gardiner. Har et lite håp om at hun skal få prøve ut rommet sitt iløpet av helgen. here we go :
Ble det ikke søtt ?
Kommenter her

9 Kommentarer

20.05.2011 10:23

Tror nok ikke det var et sekund for tidlig å starte med grøt til verslemor, hun kaster det i seg og rekker ikke svelge unna før hun gir anntydning til å ville ha mere, hun bøyer hodet sitt mot skjeen om det går for tregt, og som videon viser, så stapper hun skjeen rett inn i munnen selv, også så lite som hun søler, kan ikke gråte over spilt grøt iallefall - lille vakre raringen min :) Vi er enda ikke oppe i full posjon, jeg holder igjen litt på mengdene foreløbig siden vi fullammer enda, men hun virker strålende fornøyd når hun grøten er inntatt. Merkelig, hun ble plutselig så stor.

 

video:grt


Kommenter her

5 Kommentarer

19.05.2011 09:31

Anbefal meg en god trille - praktiskt til shopping/reising/trilling

Har solgt den tunge sportsvognen jeg kjøpte, og nå sitter vi kun igjen med en emmaljunga bagvognen, den er i daglig bruk og høyt elsket, men lille tullemor vil nok opp å se litt mere om ikke alt for lenge så det er jo kjekt å sjekke ut markedet på triller, det er jo et hav av dem der ute. Hvem har du - er du fornøyd ?


Kommenter her

14 Kommentarer

18.05.2011 09:06

Vi startet dagen med å tusle ned til byen, vi var smarte nok til å sette en av bilene våre der nede dagen før, slik at vi lett hadde bilen tilgjengelig når vi ikke orket traske rundt lengre, Vi endte opp med å spise en pølse, en is, og ta oss en liten kaffe før vi dro hjem igjen. Det er jo umulig å løpe rundt blandt alle disse menneskene med barnevogn og en minihund som alle nesten tråkket på så vi tok heller en koselig hjemmedag med grillkos på terassen. En utrolig koselig 17 mai, Her kommer bilder :

Flagget hengt ut og vi var klare for dagenJennie kløyp "tøffe tante" i nesa


Den nye grillen måtte jo invies (Det samme med terassen)


Kommenter her

4 Kommentarer

16.05.2011 23:12

Shoppingsrunde i nabobyen - matinnhandling - blomsterinnhandling - blomsterplanting - kakebaking - rydding - klesplanlegging - venninnebesøk - Grillmontering - flyttehjelp .....

Vi har hatt endel på tapeten i dag, både jeg og C - "Skulle hatt et par ekstra armer"-settningen hos småbarnsforeldre har plutselig fått en helt ny mening. Baby J blåste igjennom både bleier og klær under kjøreturen til larvik i dag, så mor ble stående å ta full skifting på en parkeringsplass, i bilens bagasjerom - Det var dagens topping. Grillen står også halvmontert på verandaen, så nå blir det spennende å se om det blir middag på oss i morgen (ellers har vel kiwi en god fjordland?)

Kveldens store spørsmål : I hvem av de 100 plastsekkene med klær i kjelleren ligger strømpebuksene mine ? Alt i siste liten sa du ? Benytter i samme slengen anledningen nå til å ønske dere alle en fantastisk dag i morgen - Gratulerer med dagen!

har DU alt klart til morgen dagen ?
Kommenter her

2 Kommentarer

15.05.2011 12:43

Ei venninne av meg er så flink til å brodere og sy ting - hun er også bitt av den shabby basillen. Hun har i en stund nå fiklet med Jennies velkommen-til-verden (og innflyttnings) gave, Et utrolig nydelig sengeteppe og en søt liten pute med navnet hennes brodert inn. Foreløbig har jeg kun puten å vise til men skal få tatt noen ordentlige bilder av alt senere. Nå har jeg mest sannsynlig fått tak i en symaskin, så nå skal det bli liv i denne heimen også, mitt første prosjekt blir nok vimpler til rommet hennes, samt putetrekk til stuen vår.


Søtt ?
Kommenter her

7 Kommentarer

13.05.2011 21:22

Jeg har sunget "lille kattepus" for Jennie siden hun var liten, med engang jeg starter på sangen følger hun med på meg med et stort smil og latteren sitter lett, når jeg synger annen sang er ikke interessen like høy - så det er helt klart at hun kjenner igjen sangen. Vi synger også "tulla vår" på kveldstid.

Nå er Baby J over 5 mnd, det er tiden der de viser ekstra interesse for sanger, viser og kontakten mellom oss når vi leker. Hun er veldig glad i "hompetitten", "ride ride ranke" osv der jeg har henne på fanget og homper opp og ned. Det blir som regel med disse her, selv etter så mange år i barnehage er jeg nå helt blank på gode BABYsanger. 

Har DU noen babysang tips, evt leker og treningsmetoder som er populært i denne alderen så takker jeg gjerne ja!

Ride, ride ranke!
Si meg hvor skal veien gå?
Bestefar besøk skal få.
Ride, ride ranke!

Ride, ride ranke!
Og når så vi stiger av,
sier vi: "Goddag, goddag!"
Ride, ride ranke!

Ride, ride ranke!
Bestemor, hun er så snill.
Vi får leke som vi vil.
Ride, ride ranke!

Ride, ride ranke!
Nå til onkel i galopp.
"Er han hjemme?" Ja! Så stopp!
Ride, ride ranke!

Ride, ride ranke!
Nå er hesten ornt`lig trett.
Rytteren er god og mett.
Ride, ride ranke!

* Ride ride ranke til Møllerens hus.
Der var ingen hjemme, bare lille Kattepus
Og mølleren maler og hanen den galer:
Kykkeliky,
Kykkeliky,
og Kykkelikyyyyy

Ride, ride ranke, til møllerens hus
Der var det ingen hjemme bare lille kattepus
Og tre små hunder som lå under benken og gnagde på lenken.
Den ene sa "Voff!"
Og den andre sa "Voff!"
Og den tredje sa "Voff! Voff! VOFF!"
Kommenter her

10 Kommentarer

13.05.2011 09:44Baby J har fått sitt første grøtmåltid ! Litt før tiden for min del, men det virker som hun er veldig klar for litt mere enn bare pupp. Hun svelget unna og nærmest dro hånden min mot munnen sin etter mere, om det ikke gikk fort nok så begynte hun hyle. haha, så det falt ihvertfall i smak. Grunnen til at vi nå har startet opp var fordi hun har den siste tiden våknet opp sulten på natten (eksakt 02.50 hver natt), men det hjalp ikke særlig, for hun våknet naetene etter grøten også, så er mulig hun bare har en liten periode med nattespising ? Hun sovner jo med engang så det gjør jo ikke akkurat noe. Vi vil forsette å gi henne bittelitt tynntynn grøt og sviskemos på kveldene fremover, hun er jo snart 5,5 mnd uansett. Glups som hun er så sølte hun ikke under spisingen heller, det ble svelget rett ned :)
Kommenter her

1 Kommentarer

12.05.2011 20:40

Flere har spurt om oppskriften på Oreo Milkshake`n min. Den er så enkel som å mikse Oreokjeks - melk - Vaniljeis og en dært sjokoladesaus på måfå! Men gårdsdagens laget jeg slik :

Knuste 4 Oreokjeks som jeg la til sides, dette er "toppingen":


Så kastet jeg i 4 svære biter med vaniljeis (ca 2 kopper), 4-5 delte oreokjeks og melk i en blender.

Melken sper du forsiktig på etter hvor tynn/tykk du vil ha milkshaken. Jeg brukte en liten dært med sjokoladesaus oppi, den kan skippes om du vil. Så helte jeg milkshaken oppi 2 svære latteglass, pyntet med et sugerør og selvsagt må du ha tskje til å ta opp de herlige oreobitene, snacks!WOLLAAAAH:


Et svært glass med en Oreodrøm - Drikk til du blir kvalm!! :D Om du er lat og ikke orker finne frem blenderen kan du jo alltids putte iskremen i en skål - helle over knust Oreokjeks og pynte med sjokoladesaus, det er jo FANTASTISKT godt det også:FRISTET ??
Kommenter her

3 Kommentarer

11.05.2011 17:02

Nå begynner rommene å ta form i nye leiligheten. Vi står enda fast med litt småtteri, samboeren har oppå alt her klart å gå på snørra med hunden og ende opp med 4 sting i håndflaten så ting står rimelig stille av mannfolkarbeidet. Vi har også noen shabby planer, møbler som skal pusses opp osv, men det må vi ta når alt annet er i boks. Gleder meg masse, vi har feks fått tak i en gammel dør som skal bli til en sengegavl. Her har dere etpar sniktittbilder om hvordan det til nå ser ut, nye oppdateringer kommer underveis:Kommenter her

1 Kommentarer

11.05.2011 15:59Ser det ikke herlig ut? Det er en helt utrolig opplevelse og være i vannet med barnet sitt. En utrolig flott familieaktivitet. I dag var det undervannsfotograf med på svømmetimen som tok bilder av de som måtte ønske det. Vi (som de eneste i gruppen) takket nei til tilbudet for denne gang, vi vil vente til neste kurs, da er hun ltit større og det vil derfor kunne være litt lettere å ta kreative bilder av barnet under vann, som feks hengende i ryggen på foreldrene osv). Mulig jeg kommer til å angre, men det får bare være, vi tok derfor noen herlige bilder over vann imens de andre var opptatt med fotografen. Ble de ikke fine ?
Kommenter her

19 Kommentarer

11.05.2011 09:59

Kommenter her

1 Kommentarer

07.05.2011 14:24

Denne mannen troppet opp på american idol med den mest rørende historien. Han og hans kjære skulle gifte seg etter 9 år sammen men bare 2 mnd før bryllupet kom hans kommende kone utfor en bilulykke. Hun sitter nå i rullestol, er pleietrengende til det aller meste og har fått en hjerneskade.

"Hvilken mann er jeg hvis jeg forlater henne når hun trenger meg mest?" Han er virkelig et bra menneske! 

Sangen må spilles av minst en gang om dagen, og hver eneste gang sitter jeg med en klump i halsen. Denne sangen har rørt hele verden. Nå kan American Idol (J-lo) angre på at han ikke kom videre i konkurransen, han har allerede tatt verden med storm. Og vil dere se han så dukker han opp i Norge 10 juni !! :)

 

Awwhh
Kommenter her

1 Kommentarer

05.05.2011 09:29

Lille Baby J er ikke lenger liten der hun ligger på gulvet og desperat forsøker fange tærne sine for å putte dem inn i munnen sin. Det ligger utallige forsøk bak, men ingen har enda ført til en liten smakebit - men jeg tror ikke det er så langt unna. Tenk at om 1 mnd så er hun allerede 6 mnd, ET HALVT ÅR! Gååsj!

Fra sofakanten :


Kommenter her

2 Kommentarer

05.05.2011 09:25

Endelig er vi inne - endelig har vi nett! Kjørte flyttelasset på lørdagen men det har jammen meg vært litt å gjøre i dagene frem til nå, flere dager har gått vekk i å vaske ned den gamle leiligheten og det er ikke bare bare med en liten frøken som gjerne vil ha oppmerksomhet, men nå er vi i mål takket være en utrolig fantastisk svigermor! Det er igrunn en hel del før vi nærmer oss målstreken, det er tusen ting som skal gåes igjennom og stappes på plass, men leiligheten begynner formes og vi trives allerede. Her får dere noen smakebiter på innredning samt diverse:

Den fine baderomsdøren

Litt av innredningen i stuen


Smakebit av Jennies rom 

Gardinene i stuen

Kommenter her

2 Kommentarer


hits