Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


29.03.2013 09:16

Vi har begynt å introdusere Jennie for stallen. hun har til nå ridd to ganger. Den første gangen ville hun ikke sitte alene på hesten, hun hadde ei lita jenta bak seg, og hadde to voksne hender å holde i. Andre gangen var det stikk motsatt - hun satt alene på hesten og holdt seg selv mens jeg leide hesten rundt! Jeg er stolt som en hane! Lille jenta mi er blitt så stor:

 
Kommenter her

0 Kommentarer

19.03.2013 21:19

Mor har vært på "husmorferie"!

Bilder sier mere enn ord ?

 

 


Kommenter her

3 Kommentarer

10.03.2013 16:07

Nå begynner det å nærme seg 300 likere på facebooksiden min smått & godt.

Det betyr at det er rett rundt hjørnet vil foregå en give away. En heldig blir trukket ut og vil få dette herlige settet i postkassen:Del gjerne siden din med venner :)
Kommenter her

0 Kommentarer

10.03.2013 16:02

Kommenter her

0 Kommentarer

02.03.2013 18:14

Er du også en av dem som er fortvilet over at de herlige newbie barneklærne til Kappahl kun går opp til og med str 74 ?

 

Da har jeg en god nyhet til deg! Fra og med neste uke (uke 10) er newbie å finne i butikkene i større str. Jennie har vært så heldig å få en liten prøve av disse klærne og vi er kjempe fornøyd!

 

Jeg var stor fan av newbieklærne da Jennie var mindre og har vel det meste man da kunne få av kolleksjonen, jeg er overlykkelig over at klærne fra neste uke kan fåes i hennes str igjen!

Vi har nå prøvd ut en bukse og en genser, det er litt stort enda, men da har hun noe å vokse i.

 

NEWBIE er en miljøvennlig kolleksjon der plaggene består av 100% økologisk bomull. Plaggene er produsert i naturmateriale for å ta vare på barnets følsomme hud og for å medvirke til et bedre miljø.

De lages i tidløse farger og mønstre, klærne er lett gjennkjennelige og matcher hverandre på kryss, noe jeg synes er en stor fordel når det er ofte bukser eller gensere som må byttes ut iløpet av dagen! Klærne fåes i søte pastellfarger! Nå blir newbie ilgjengelig i to størrelsegrupper, den opprinnelige str 44-74 og nå også 80-98. Den nye kolleksjonen er tilpasset at barna nå har reist seg og begynt å bevege seg. Etter at jennie nå har prøvd ut klærne kan jeg jo nevne at hun flere ganger selv har valgt ut denne buksen fra skuffen sin, den er myk og god i tynt stoff som gir god bevegelighet for ei lita klatremus!

 

 

 

 

  

 

Smakebit på flere plagg:

image  


Kommenter her

1 Kommentarer


hits