Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


25.01.2013 20:51

I går arrangerte jeg babyshower for mitt kommende tantebarn. Det troppet opp 11 jenter hjemme hos meg kledd i blått og hvitt,  Den kommende mor kom inn døren i troen om at vi skulle ha en avslappningskveld på sofaen, men ble møtt av en gjeng høygravide damer (dvs at vi alle hadde en ballong under magen). Silje som hun da heter fikk et blått bånd rundt magen og ble veldig overrasket.Hun fikk en tåteflaske hun skulle drikke av hele kvelden samt en smekke, vi hadde igjennom kvelden etpar leker:

GJETT SJOKOLADEN - 3 bleier med forskjellige sjokolader smeltet i mikroen. Her spiste hun av bleiene og skulle gjette typen, hun gjettet rett på alle (stratos, melkesjokolade og firkløver)

HUSMOROPPGAVER: Hun skulle henge opp klær på en snor med klesklyper mens hun holdt en baby og snakket i tlf - andre runden fikk hun 2 babyer i armen og klarte det fakitiskt raskere denne gangen.

GJETT MAGEN: Laget en søt plakat og hang ved et målebånd, her kunne alle måle og gjette målet til den gravide, på slutten sjekket vi hvem som var nærmest.

TIPP TERMIN: Laget en plakat der alle skulle skrive på forventet dato, vekt og cm - spennende å følge med på fremover!

En utrolig herlig kveld, bilder sier mere enn ord:
Kommenter her

0 Kommentarer

14.01.2013 19:01

Hverdagsglimt med instagram
Kommenter her

3 Kommentarer

12.01.2013 10:48

 

God helg :)
Kommenter her

3 Kommentarer


hits