Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


26.01.2012 22:36

Man blir vel aldri for stor for plaskeleker i vasken ? :-) (men burde vel vurdere enn krakk) det blir noen dager bloggpause fra vår side nå. Jeg har fått en kick start på det meste - startet fult opp med skolen og jobber som en gris både kvelder og netter. jeg vil heller tilbringe tid med familien min fremfor å sitte pal forran datan når jeg først har tid til å sette meg ned uten skolebøker. ( men så er det jo godt at vi har en mobilapp her da). da er dere advart mot mindre aktivitet, så kommer vi sterkere tilbake når den "nye" hverdagen har tilpasset seg litt bedre. God helg!
Kommenter her

2 Kommentarer

25.01.2012 10:13

Kommenter her

3 Kommentarer

22.01.2012 13:38Kommenter her

2 Kommentarer

20.01.2012 21:36

En liten oppryddning i ovnsplassen. har lenge lett etter en sinkbøtte stor nok til å ha vedkubber i, og det fant jeg som skrevet tidligere på home & cottage. Som dere ser har det lenge vært prydet av den lekre ikeabaggen. Hokkuspokkus!

 
Kommenter her

1 Kommentarer

19.01.2012 22:48

Dette blir bloggens første mobilblogging. Vi er så heldige å ha et helt nytt system i espira - alt som foregår, legging, bleieskift, gjøremål, dagens bilder etc havner på egent nettsted via barnehagens nettside, så da kan jeg sitte på jobb og følge med hva som skjer. så i dag lastet jeg ned et bilde, utrolig koselig vannlekbilde av to barnehagevenninner. Jennie stortrives :-)
Kommenter her

3 Kommentarer

17.01.2012 12:55

I dag var jeg innom home&cottage, en butikk man virkelig kan bruke massevis av timer i, det er ting som sklir RETT INN i stuen min, skulle gjerne hatt med meg hele butikken hjem (men først må jeg kjøpe meg et palass.) Planen var å handle noe å ha barneleker i, for jeg som sikkert mange andre er lut lei av å ha en stor lekegrind stående i stuen når den ikke brukes til annet enn oppbevaring av barnemøbler og leker. Jeg fant en råtøff kurv -  I samme slengen fant jeg en sinkbøtte slik at jeg får litt orden ved peisen også, men det kommer i et annen innlegg. Dagens fangst - og resultat:

Mye bedre - eller hur ?
Kommenter her

6 Kommentarer

16.01.2012 10:15

Det er faktiskt ikke så halvgærnt med de nattevaktene. Kommer hjem ferdig uthvilt fra nattevakt klokken 9, kjører snuppelupp i barnehagen og har hele dagen forran meg!  I morgen starter første skoledag så da får Jennie sin første lange dag i barnehagen, så hadde det ikke vært for det så hadde hun vært hjemme med meg i dag. Er så stille og tomt her uten henne på dagen.

Nå er frokosten laget, lurer på om jeg skal ta meg en liten titt på bloggens design, vurdere om jeg skal ta meg tid til å forandre litt på det. Ha en fin dag - ny uke, nye muligheter.
 
Kommenter her

2 Kommentarer

15.01.2012 17:22

I dag har vi vært å hilst på Aino, den søte lille hunden vår som nå trist nok er tilbake hos den gamle eieren. Der har hun det kjempe fint med flere andre hunder i flokken, hester i stallen etc. Jennie fikk hilse på grisen Otto og sitte litt på hesten Martini. For jennie er alle dyr "voff" og "bææ" - utrolig spennende!Kommenter her

0 Kommentarer

14.01.2012 20:01

Jennies aller første møte med en verden av farger, barn og leker - hun stortrivdes !! Vi var en svær gjeng med foreldre og barn som troppet opp for en real leke-lørdag. Forutenom bilder har jeg bare en ting å si: Hvorfor har vi ikke gjort dette før ??

Lille tøffingen skulle jo klatre og skli over alt


Kusinekos

Baby J og Super G er så indelig glad i hverandre!


Slitne og klare for en hjemoverturUte å stamper på broen


Skli litt med "tante" Linn ! :)
Kommenter her

2 Kommentarer

13.01.2012 18:23

Jennie har ingen søt og rosa koseklutkanin, men heller en lodden liten hund. "Voff" lyder navnet og er med overalt! Ingenting annet enn en IKEA bamse har tatt denne damen med storm. Her om dagen glemte vi "voff" igjen i barnehagen, da hun var i seng for kvelden stod hun trist i enden av sengen med en annen bjørnebamse i hånden og sa "voff", Bildet: Tatt i dag i gyngestolen hun fikk av bestemor Astrid til 1 års dagen sin. Har ditt bartn en fast følgesvenn ?


Regn,regn
der ute

smilet
er der inne

bare jeg sitter
i en god gyngestol

med min kjære ved min side

-Astrid dikt.no
Kommenter her

3 Kommentarer

12.01.2012 14:32

Førstkommende tirsdag setter jeg meg med god motvasjon på skolebenken igjen. Wish me good luck!har DU erfaring med både jobb,  skole og barn på slep ? ;-)
Kommenter her

1 Kommentarer

11.01.2012 21:17

Det nye bloggåret har ikke akkurat vært noe å skryte av? Vi kommer sterkere tilbake.

Nå har jennie hatt 1 uke i barnehagen, men vi har ikke vært der mere enn 50% pga sykdom, det hører med under barnehagestarten. Nå har tilogmed jeg fått smake basillene og ligger ut på sofan, Ville tro jeg hadde opparbeidet meg et godt imunforsvar etter 3 år i barnehage. Det er vist noe som går om dagen, ser annenhver facebookoppdatering handler om sykdom. 

Snøen har kommet til fjorden, men nå ser den ut til å forsvinne igjen, så for å sikre oss litt uteaktiviteter i det hvite så dro jeg med meg jennie ut rett før leggetid for  å prøve det nye akebrettet hun fikk til bursdagen sin. Det var en koselig liten runde i området her. Det var jammen meg godt vi gjorde det, for nå er det ikke annet enn is over alt.Kommenter her

2 Kommentarer

07.01.2012 13:17

1 januar ble tante Line 18 år og myndig. Feiringen hadde vi her hos oss i går, og den flotte kaken er det bestemor Astrid som igjen har stått for. Den var fin og rosa og smakte nydelig. Godt man har så flink svigermor som stiller opp. Jennie fikk prøvesmake litt på kaken og hun kan skrive under på at den var god "MMHHHMMMMmmm"

Man blir vel aldri for gammel til lysutblåsninger ?Har vært litt stille på bloggen de siste dagene, men det har vært en nokså hektiskt hverdag. jennie har fått smake på barnehagebasillene og er litt syk om dagen. Ønsker alle sammen en forstsatt fin helg :)
Kommenter her

2 Kommentarer

03.01.2012 17:01

En barnehagesekk er nok viktigere for noen enn det er for andre, noen synes en plastikkpose er helt greit, mens jeg er av sorten som liker at ting er litt "ordentlig", Kanskje blir det hun selv som bærer den ut og inn av barnehagen, da er det ikke like stas med en remapose? Etter mye frem og tilbake har endelig sekken blitt handlet inn. Jennie hadde nemmelig sin første tilvenningsdag i barnehagen i dag. Det gikk jo som vi ventet oss, eksemplariskt! Jennie boltret seg med gjengen og glemte helt at vi var der. Når vi søkte kontakt med henne avviste den lille rakkeren oss, det var mye mere morsomt å leke med alle de andre (Det er nesten litt trist det). Så de neste dagene går nok like bra.

Det er litt trist at hun er blitt så stor og begynner i barnehagen, det er ikke lenger bare jeg som skal fortelle henne forskjellen på rett og galt, ikke bare jeg som skal trøste henne når noen er litt ufine med henne.

Sekkevalget havnet forresten på barnehageserien til Beckmann 10 liter. Ønsket var en bergans, men hun har jo ærlig talt ikke bruk for det enda, så det kan hun få når hun blir litt større, foreløbig er jo sekken bare en oppbevaringsgreie.

Hvordan gikk deres tilvenning, og hvordan barnehagesekk falt dere på ?
Kommenter her

5 Kommentarer

02.01.2012 22:36

Da var vi godt og vell inne i det nye året. I år har jeg ingen nyttårsforsetter, jeg må sette meg mål i andre måneder, for jeg tror nemmelig at et nyttårsforsett er dømt til å feile. Men et godt treningsår står høyt prioritert. Har du kanksje satt deg nyttårsforsetter ? Siden et år er gått, og jennie i morgen allerede runder 13 mnd har jeg laget en liten kollasje over 2011, det er tusenvis av bilder - hundrevis av opplevelser, men dette er en rask sammensettning, og ikke alle høydepunkt, blinkskudd og stunder er tatt med, men vi får et lite innblikk i jennies første år og utvikling - Enjoy !


Kommenter her

1 Kommentarer

01.01.2012 18:04


Kommenter her

2 Kommentarer


hits