Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


31.01.2011 15:46

..  fristen for å søke plass i barnehage fra høsten 2011 går ut i dag!


Nytt bilde fra shooten med Ketil

Vi har  sendt søknaden i dag, men det for januar 2013! Rart å skulle søke barnehageplass, når hun nå bare er 2 mnd. men det er greit å være tidlig ute. Jeg synes ikke noe om å sende lillemor ut i barnehagen 100% før hun har rukket å fylle året. Om jeg får det som jeg vil, så klarer jeg holde henne hjemme frem til Høsten igjen, men det spørs om jobbene våre spiller på lag da, men det er vel alle mødres drøm å kunne være hjemme med de små så lenge som mulig før barnehagedagene tar over. Det er jo en verdifull tid man aldri får igjen, men der har man desverre ikke alltid noe valg, så her må vi passe på å nyte tiden hjemme med de små så lenge vi har den. Plutselig er man tilbake til en travel hverdag..

... plutselig er de voksne! :o
Kommenter her

3 Kommentarer

29.01.2011 23:40

Sitter å ser på den lille engelen som har sovnet i armene mine, jeg må være heldig - hun gråter aldri - kun om hun er sulten, hun har aldri gråti sammenhengende mere enn etpar minutter  som jeg kan komme på. Når jeg leser inne på forumene ser jeg at dette er noe jeg ikke burde ta forgitt, det er nesten mere normalt at en baby gråter masse enn at dem aldri gjør det, ser det ihvertfall ut til. Stakkars de små nurkene, er mye låsninger og kolikk på dem. Jennie kan være litt klagete, der hun ynker seg, fordi hun er mammadalt og litt bortskjemt? Ser at personligheten begynne lyse frem, hun kan smile og gråte samtidig - ganske så utspekulert :)

Jeg lover å aldri mere klage, og nyte den blide lille jenta mi! Føler meg som verdens heldigste, som har født denne nydelige lille skjarmøren.  nå må jeg ikke glemme å BANKE I BORDET !!!!Jeg får det vel igjen i ungdomstiden, siden hun er så snill når hun er liten - lille badenymfa
Kommenter her

5 Kommentarer

29.01.2011 15:20

Er så ivrig på å få ordnet til et barnerom til Baby-j. Et søtt men ikke overdrevet jenterom.

Lys panel på 3 vegger, og en rolig og søt tapet på den siste veggen. siden jeg er en Shabby chick frøken vil nok barnerommet også bli preget av det, gammelrosa og gammeldags ? Har lagert noen kollasjer av bilder jeg har funnet via google. Enjoy!


Har du litt inspirasjon til barnerommet, så gi meg den gjerne. Legg ut på bloggen din, og gi meg link i kommentarfeltet, så kommer jeg innom! ;-)
Kommenter her

5 Kommentarer

27.01.2011 09:02

Cubus har tilbud på ull - 49,- (før 149,-) !!!!

De har også klær til babyer for 29,- og 49,-! Ellers har jo de aller fleste butikkermed barneklær halvpris av rødpris. Det er virkelig verdt en tur i klesbutikkene om dagen. jeg handlet masse til lillemor til en billig penge i går. Billig ull, er gull!
Kommenter her

3 Kommentarer

27.01.2011 08:30

Sprebarn bør få daglig tilskudd av vitamin D fra ca 4 ukers alder ?

Morsmelken er tilpasset barnets behov inntil seks måneders alder og inneholder nok av alle energigivende næringsstoffer, samt vitaminer og mineraler med unntak av D-vitamin. Av denne grunn skal baby fra fire ukers alder gis tran eller D-vitamindråper.


Jennie er like glad i tran som mamman sin - hun brekker seg av det, og alt kommer ut igjen. D-vitamindråper inneholder jo ikke den anbefalte dagsdosen av omega3, så det blir nok en ny runde tilvenning før jeg går over til det. Selv tok jeg tran under hele svangerskapet, men nå brekker jeg meg kun av tanken, Kapsler er tingen! :)

Hva gir du barnet ditt ?
Kommenter her

3 Kommentarer

26.01.2011 19:57

Gratulerer så masse til Sandra og Mats med den lille tulla!Dere har fantastiske dager forran dere, nyt dem! :))
Kommenter her

0 Kommentarer

26.01.2011 08:36
Kommenter her

0 Kommentarer

25.01.2011 17:56

I dag var vi 10 jenter og 12 babyer inne i stuen min. Noen gamle fra gravidtreffene og noen nye ansikter.  Var spent på hvordan det ville gå med plassen, men det gikk akkurat, så lenge de er så små som de er. Når de begynner krabbe og utforske vil det kanskje bli litt mere vriend med så mange. Ble overrasket over hvor mange som klarte finne veien hit, jo flere - jo bedre. Det var kjempe koselig! Måtte jo ta et gruppebilde av alle de små! Jentene dominerte med hele 9 stk, og 3 søte prinser. Veldig greit å bli kjent med jenter i samme situasjon og ikke minst med barn i samme alder. her er gruppebilde av gullene :Mange herlige babyer på en plass! :)
Kommenter her

2 Kommentarer

23.01.2011 18:31

Lille ballerina har nå vært på sin første tur i studio på utsiden av magen. æren av vakre bilder er igjen Ketil Sætnan. Er veldig fornøyd, er det rart jeg er forelsket i den lille familien min, se så herlige de er:Herlig ? :)
Kommenter her

3 Kommentarer

22.01.2011 19:02

Egendesigna smekker til lille Baby-J ! Jeg er KJEMPE fornøyd, og ikke minst er jeg fasinert over hvor rask levering det var, 3 dager fra bestilling til pakken lå i postkassen min! ;-)Hva synes du ?
Kommenter her

10 Kommentarer

22.01.2011 18:55

... Om vi voksne skulle hatt tilsvarende vekt på hodet, som det en  baby har, ville hodet vårt ha veid 13 kg.

Ikke rart det tar  tid og trening til før dem klarer løfte det helt. Se så flink hun er:
Kommenter her

2 Kommentarer

19.01.2011 15:15

I dag skulle min kjære pappa blitt 46 år gammel. Selv om det er 5,5 år siden han brått ble revet vekk fra oss, er slike dager tunge. Men på en annen side er det godt med disse dagene, der man har lov til å være litt ekstra tankefull og lei. I år ligger tankene på dette med Jennie, at hun ikke fikk muligheten til å møte sin egen bestefar. Men vi vet han følger med oss fra det fjerne.

.. Det er så godt hun har en fantastisk farfar boende i regnbyen :-)

Gratulerer så masse med dagen pappa, du er dypt savnet!

 

I

Orginalbildet bildet er tatt av Kim Clausen i 2007, En gammel favoritt
Kommenter her

4 Kommentarer

18.01.2011 23:03


Kommenter her

2 Kommentarer

17.01.2011 20:18

Beklager lite blogging om dagen. Føler det har gått litt i ett her, og når jeg først har satt meg ned her inne, så har jeg ikke helt hatt blogginspirasjon. Er jo veldig lite interesant å kun legge ut bilder heletiden, så om dere har meninger om hva dere vil se mere av fra oss her, så skriv det gjerne i kommentarfeltet.

Nå har endelig Jennie fått seg et navn, Fødselsatesten dumpet ned i postkassen i vår i dag, Så nå er vi i full gang med dåpsplanlegging. Det er vist ikke bare-bare, skulle gjerne hatt enda lengre tid på med, slik at jeg kunne laget alt av invitasjoner, bordkort osv for hånd, men med liten i hus kan det se ut som tiden ikke strekker helt til.

I dag er også fødselsannonsen ute i Sandefjords Blad. Bedre sendt enn aldri :)

Har du noen fine nettsider/butikker til dåpsting og inspirasjon så tips meg gjerne!! :)

 

 
Kommenter her

3 Kommentarer

13.01.2011 10:14

Vi har tidligere snakket litt rundt dette med å ta Baby-J med oss på et besøk til bestemor-nine. Min mamma som bor i Tyrkia. Jeg er litt skeptisk enda til disse utenlandsturene med en baby, men det må vel være bedre å reise mens hun enda får morsmelk og grøt, fremfor fast føde. Det ville ikke blitt før i septembertider, så hun begynner jo da å nærme seg et år da. Er det noe jeg er skeptisk til, så må det være selve flyturen, landingen og disse forferdelige proppene i ørene feks. Heldigvis er ikke turen særlig lang, og september-Oktober har en grei tempratur der nede.

.

Jeg vil gjerne høre deres erfaringer, dere som har tatt med barnet deres på under 1 år til utlandet, gjerne varmere strøk. Flyturen, reisemålet +!
Kommenter her

6 Kommentarer

10.01.2011 23:14

Noen i sandefjordsområdet som har litt info ang babysvømming her ?

Har i lange tider, allerede før jeg fikk barn sagt at jeg vil være med på babysvømming når den tid kom. Det ser så koselig ut. Nå sitter jeg her med en baby, med de samme meningerne. Vi har bading på kveldene som en liten familieaktivitet, Jennie er så glad i dusj og bad, som jeg tipper de fleste babyer er, minner om tiden i magen - der de plasket rundt i fostervann. Jeg som er så glad i å ta bilder kunne akkurat nå ønskeat jeg var eier av et undervannskamera, det må jo være så morsomt å ha til senere, Baby-J som en liten havfrue.Har ingen undervannsbilder, men vi har da badebilder:

 Har du vært eller skal være med på babysvømming?
Kommenter her

3 Kommentarer

10.01.2011 14:18

Kommenter her

4 Kommentarer

06.01.2011 09:16


Har så lyst å gå meg en lang tur med lillemor i vognen. Nå som mildværet endelig er her, så snør vi jo inne. jeg vil la brøytemannskapet ta på seg måkingen da jeg tviler på at en plog ikke ligger på listen over ekstrautstyr hos Emmaljunga. Har ihvertfall fått meg etpartre gode turer utendørst med Baby-J da, som igjen viste meg at kondisjonen forsvant under fødselen. Nå går vi idvale - vekk oss når veiene er bare.
Kommenter her

3 Kommentarer

05.01.2011 20:53

Da er sesong 2 av jordmødrene igang. jeg fikk ikke sett forrige sesong, annet enn noen episoder på nettet, så denne sesongen er onsdagene klokken 20.15 forbeholdt sofan.Rart å se igjen en fødsel, kjenner det har lyst å presse seg frem tårer når jeg ser babyene kommer ut og blir lagt på brystet til mamman sin. Det øyeblikket er så utrolig fantastiskt. Et øyeblikk som ikke kan beskrives til frøkner som ikke har vært igjennom dette selv.

Om jeg skulle gitt det en smakebit på beskrivelsen: Putt lykke, glede, lettelse, slitsomhet, spenning, forventning og en stor dæsj med kjærlighet  i en boks - rist godt ! :)Føler du med på jordmødrene ?
Kommenter her

0 Kommentarer

05.01.2011 17:45Må ikke glemme at jeg har en liten dronning i hus også. Lille Aino som nå burde gå under kallenavnet "nanny". Vi var veldig spente på hvordan denne lille kenguruen skulle godta en liten baby i hus, men det har gått over alle forvetninger. Allerede da magen dukket opp endret denne hunden seg, hun var svært opptatt av magen og skulle ligge på den da riene bombet på. C tok med en body fra sykehuset mens vi lå der, slik at Aino kunne bli kjent med babylukten, hun ble jo helt spinnvill, det også da vi kom hjem og hun hørte babygråt.

Aino har alltid vært opptatt av barnevogner, når vi har gått turer har hun alltid stått på 2 ben for å prøve å se opp i vognene som passerer pss. Kan nevne at hun er omplassert, så kan jo være hun har hatt babyer i en familie tidligere. Hun passer på hvor Baby-J er heletiden. Hun tar innimellom en leterunde om hun ikke vet hvor hun er - Ser etter henne i vippestolen, står på 2 ben ved vuggen for å se om hun er der, løper inn på soverommet og inn på badet for å se om vi har henne der, når hun er funnet går hun å legger seg. Hun skal også være med inn på badet under stellingene og piper om Jennie gråter. Det eneste Aino ikke forstår er at hun ikke kan bli så ivrig, hun vil så gjerne leke med denne babyen som kaster med armene, men der må hun nok smøre seg med en bøtte tålmodighet. Når vi bader henne følger hun med, drikker litt badevann og slikker babyen på hodet :Vi har passet på at Aino er nederst på rangen, det er veldig viktig når man får en baby i hus, at hunden ikke klatrer over babyen. Aino har heller ikke blitt noe særlig sjalu på meg, jeg støtte henne litt vekk fra meg under graviditeten (taklet ikke lukten) - Så hun henveder seg mere til Christer enn meg, det er ikke så negativt med tanke på situasjonen nå igrunn.

Har du erfaringer fra baby og hund ? (isåfall, hvordan oppfører hunden seg )
Kommenter her

0 Kommentarer

05.01.2011 17:09

Har prøvd å endre tidspunktene på kveldsammingen, har forsøkt å holde henne våken i tiden før legging, har forsøkt å la henne sove mest mulig - Søvn avler søvn?. Har endret tidspunkt på kveldsstell, bleieskift. Lagt henne i stuen, lagt henne på rommet - i vugge, i bagg, men det slår ikke feil: Baby-J er en B-baby!

Når sengen kaller for oss voksne, i 23.00 tiden våkner den lille frøkna til live. Hun gråter ikke, hun bare ligger fredlig å ser rundt seg, med et forsøk på å sutte ihjel smokken som x-antall ganger faller ut av munnen. Lurer på om hun gjør dette for å holde mamman sin våken, for når smokken er ute så kommer også hylene. Hun sover som regel hele dagen, utenom disse timene mellom 23.00 - 03.00. Om jeg skrur av nattbordlampen setter jeg jorden i spinn. "Du må vel skjønne at jeg ikke kan se rundt i rommet om lyset skal være av" viskes ut av skrikene hennes. Kanksje er hun mørkeredd ?

Dette her gjør forsåvitt ingenting for min del, Når hun først sovner igjen så sover hun jo helt til neste kveld igjen, om man luker ut amming hver 3-4 time og litt kosing. så får jo innhentett meg litt - men pappa synes det nattbordslyset er utrolig irriterende når han skal opp tidlig dagen etter.

Hvordan sover ditt barn ? Har du en liten b-baby ?
Kommenter her

6 Kommentarer

05.01.2011 14:14

Husker dere at jeg etterlyste oppskrift til "babyuggs", evt noen som laget slike ?

En dame som vet å bruke fingrene kreativt - Kjæresten til svigerfar ville prøve seg på prosjekt-babyuggs UTEN oppskrift, så jeg sendte over etpar bilder jeg hadde både av heklede og strikkede versoner, Har lurt litt på hvordan det gikk, frem til disse havnet under juletreet til Jennie på julaften. Må virkelig gi denne damen en bøtte med skryt, for det er nettopp slik jeg ønsket meg dem, riktig farge, Perfekte knapper! En stor klem til Siren som tok på seg oppdraget.


Er de ikke herlige ??

 
Kommenter her

5 Kommentarer

03.01.2011 14:35

Etter at jeg sluttet å røyke har jeg blitt ordnelig anti-røyk. Jeg synes det lukter helt forferdelig av folk som har tatt seg en røyk, brekker meg nesten når jeg går inn inngangen på kjøpesentret der det står masse folk utenfor å røyker. Dette er noe jeg helst ikke vil utsette min lille Baby-J for, så jeg har ikke tatt henne med på besøk til bekjente som røyker inne - tross i at dem lufter godt på forhånd. Synes hun er så liten og sårbar, ikke vil jeg at hun og utstyrethennes skal få røyklukt på seg. Merker godt lukta på mine egne klær om jeg inne hos noen selv.

Er jeg en kaklende overbeskyttende hønemor -som ikke er klar for å ta henne med inn i et hus der det røykes inne ?
Kommenter her

8 Kommentarer

03.01.2011 14:03... Var det i Mai hun skulle konfirmeres ?

Lille Baby-J er allerede en mnd i dag. Rart hvordan tiden endrer seg. En mnd høygravid virker som et helt år, mens en mnd med baby virker som 3 dager. jeg prøver virkelig å ta til meg dette med å ta vare på tiden før den forsvinner, babytiden er jo så kort, plutselig krabber de rundt. Så jeg prøver få med meg hvert øyeblikk hun er våken, så får gjøremålene ventes med til hun sover. Hun sover jo enda nesten hele dagen :)
Kommenter her

0 Kommentarer

03.01.2011 13:51

I dag forsvinner julepynten. Har hatt en slitsom, men dog utrolig koselig jul i år, men nå kjenner jeg at det er påtide å kaste den ut og ønske det nye året velkommen inn i varmen.
Et nytt år - nye muligheter, men har du noen nyttårsforsetter ?

Det har jeg helt glemt å lage meg, selv om jeg ikke har helt troen på det. Jeg klarte å stumpe røyken i fjord, men det var nok heller graviditeten sin fortjeneste. Nå blir det å holde ved røykesluttet, noe jeg ikke tror vil være noe problem. Brekker meg bare av lukten. Ellers håper jeg på et positivt år med humøret på topp, det er vel ikke så vanskelig? :-) Jeg skal dette året ta godt vare på dem som står meg nær. I et år fylt med graviditet er det fort gjort at man holder seg litt mere for seg selv, kanksje ikke deltar på alt man vanligvis ellers ville gjort, så: Im back on track - med en baby på slep såklart. Godt nytt år!

 
Kommenter her

0 Kommentarer

01.01.2011 16:31

Her har vi de første beviste smilebildene av Jennie, Bare 3 uker gammel.

Hun har ordnelige smilehull - hun kan smelte en stein, lille solstrålen !Kommenter her

2 Kommentarer

01.01.2011 16:29

Aino har ikke glemt finstasen hu heller! :-)
Kommenter her

0 Kommentarer

01.01.2011 16:26

Da klokken nærmet seg 00.00 løp vi inn til naboen der svigermor og noen andre oppholdt seg under kveldens feiring. Jeg må nesten få si at det var en utrolig merkelig følelse å stå i et vindu å følge med på rakettene med en liten baby i armene, nyttårsaften har aldri vært så lite interesant.  vi spratt vår Champagne mens de andre løp ut.  Må si at det lille glasset med boblevann ikke smakte noe særlig, jeg må nok på tilvenning :) Tidligere på kvelden lagde vi oss pinnekjøttmiddag og koste oss med en film. En andeledes - men koselig nyttårsfeiring.

Se den herlige lille nyttårskjolen Jennie har på seg (og ikke minst nissehunden)

Hvordan feiret du deg inn i det nye året ? :)

 
Kommenter her

2 Kommentarer


hits