Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


29.09.2012 09:36

Jeg og Jennie har laget egen spenneholder. Det ble dårlig med plass i smykkeholderen som om dagen oppbevarer strikk og hårting.

Enkelt, det du trenger er et lærret, maling/pynt og tråd/bånd ;-) Nå er det lettere å holde ovesikt, og hun kan lettere selv velge seg en spenne. 

 Kommenter her

1 Kommentarer

24.07.2011 20:30

Dere husker sikkert de små boksene som jeg trakk om ? Denne gangen har jeg trekt pappesker med rester av tapeten fra veggen til Jennie - dermed får hun bokser som matcher veggen i hyllen sin. Foreløbig bare trekt en, men flere vil det bli. Har jo masse tapet igjen fra hennes rom, og fra vårt rom, det er jo greit å få brukt det opp fremfor å kaste det. Bilder.


Hva synes du ? :) Billig, enkelt og morro

Kommenter her

2 Kommentarer

15.05.2011 12:43

Ei venninne av meg er så flink til å brodere og sy ting - hun er også bitt av den shabby basillen. Hun har i en stund nå fiklet med Jennies velkommen-til-verden (og innflyttnings) gave, Et utrolig nydelig sengeteppe og en søt liten pute med navnet hennes brodert inn. Foreløbig har jeg kun puten å vise til men skal få tatt noen ordentlige bilder av alt senere. Nå har jeg mest sannsynlig fått tak i en symaskin, så nå skal det bli liv i denne heimen også, mitt første prosjekt blir nok vimpler til rommet hennes, samt putetrekk til stuen vår.


Søtt ?
Kommenter her

7 Kommentarer

02.03.2011 09:49

Den fine drakten som mamman til ei venninne strikket for meg passer endelig. Fikk den mens Jennie lå i magen så har gledet meg til hun kom seg inn i den, Enda litt for stor, men det gjør ingenting. Den er gammelrosa og laget akkurat som jeg liker det med nydelige detaljer.
Også vokser hun så fort ut av sokkene sine, at jeg fikk etpar nye hjemmestrikka sokker, med søte små baller på:Synes, som alle her inne sikkert vet - at hjemmestrikk er UTROLIG nydelig. Og ikke minst praktisk til vinterbarn!

Hva synes du ?
Kommenter her

2 Kommentarer


hits