Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


20.01.2012 21:36

En liten oppryddning i ovnsplassen. har lenge lett etter en sinkbøtte stor nok til å ha vedkubber i, og det fant jeg som skrevet tidligere på home & cottage. Som dere ser har det lenge vært prydet av den lekre ikeabaggen. Hokkuspokkus!

 
Kommenter her

1 Kommentarer

17.01.2012 12:55

I dag var jeg innom home&cottage, en butikk man virkelig kan bruke massevis av timer i, det er ting som sklir RETT INN i stuen min, skulle gjerne hatt med meg hele butikken hjem (men først må jeg kjøpe meg et palass.) Planen var å handle noe å ha barneleker i, for jeg som sikkert mange andre er lut lei av å ha en stor lekegrind stående i stuen når den ikke brukes til annet enn oppbevaring av barnemøbler og leker. Jeg fant en råtøff kurv -  I samme slengen fant jeg en sinkbøtte slik at jeg får litt orden ved peisen også, men det kommer i et annen innlegg. Dagens fangst - og resultat:

Mye bedre - eller hur ?
Kommenter her

6 Kommentarer

18.10.2011 20:49Ser ikke den helt store forandringen. men den gule strietapeten er helsparklet og pusset, det samme med brystpanelet. Stuen var delt i to med en åpen barløsning som vi har fjernet, lagt nytt gulv, malt, vindusskarmer er beskjært og en steinvegg er kommet opp bak peisen. Skal prøve å få til et før/etterbilde av andre delen av stuen også.

Kommenter her

6 Kommentarer

12.08.2011 08:27

Nå har jeg funnet frem bilder fra prospektet, så da kan dere interiørglade se forandringene. Gjesterommet gjorde vi veldig lite med, det skal prioriteres senere med litt panel etc, men litt maling har vi spandert på.


Kommenter her

6 Kommentarer


hits