Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt










23.10.2011 20:36

Den lille bien min er blitt en propell om dagen. Hun utforsker og stamper rundt hele dagen. Veldig flink til å finne på ting selv, men også veldig morro å gjøre morsome ting med mamman sin, bare fort litt lei og utålmodig, kanskje mamma henger seg opp i di samme lekene hver gang ? Isåfall, kanskje dere der ute har noen fine inne-aktiviterer å dele med oss ? Hva gjør dere av dalige aktiviteter med de små ?




        

Er ikke jennie blomsterfin i denne genseren ? Den fikk hun av ei lita jenta som heter Julie - Pappa`s niese!

Tusen takk! ;-)




Kommenter her

8 Kommentarer

01.06.2011 08:13





Endelig har jeg jo fått tak i den etterlengtede tallerkenhyllen, den pryder nå veggen på rommet til Baby J. Nå er ting bare kastet inn i den, den skal "dekoreres" litt bedre. En veldig fin løsning til bilder og bøker for dem som ikke er så glad i disse bokhyllene.




Kommenter her

15 Kommentarer

10.02.2011 15:26

Sitter å drikker te - i favorittkoppen og ser etter dåpsinspirasjon på nettet. Jeg har nettopp laget små bokser som skal være bordkortene. Siden familien leser her, så skal jeg ikke røpe så alt for mye, men jeg kan legge ut et bilde av hvordan dem foreløbig der ut, de er halvferdige, og inni vil det bli en liten overraskelse. Er veldig glad i å lage slike ting selv, istede for å bestille over nett, slikt som invitasjoner, bordkort, takkekort, julekort osv. Det er veldig koselig å lage, og jeg vet mine nære setter stor pris på det også :-)

 





Hvordan pyntet du til dåp? laget du noe selv?

gi meg gjerne linker med inspirasjon :-)




Kommenter her

1 Kommentarer

29.01.2011 15:20

Er så ivrig på å få ordnet til et barnerom til Baby-j. Et søtt men ikke overdrevet jenterom.

Lys panel på 3 vegger, og en rolig og søt tapet på den siste veggen. siden jeg er en Shabby chick frøken vil nok barnerommet også bli preget av det, gammelrosa og gammeldags ? Har lagert noen kollasjer av bilder jeg har funnet via google. Enjoy!


Har du litt inspirasjon til barnerommet, så gi meg den gjerne. Legg ut på bloggen din, og gi meg link i kommentarfeltet, så kommer jeg innom! ;-)




Kommenter her

5 Kommentarer


hits