Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


17.04.2011 21:51


Kommenter her

0 Kommentarer

19.02.2011 09:03

I dag skriver jeg et hedersinnlegg til dere der ute som er alenemødre til en liten en, eller kanskje to eller tre. Etter jeg selv fikk ei tulle ser jeg virkelig opp til dere.

Bilen min ble solgt mens jeg lå på barsel, og like etterpå klarte min samboeren og dulte borti en buss med den andre bilen vår, dermed sitter jeg nå i en mellomperiode uten bil. Jeg er helt manisk når det kommer til å ta bussen - heldigvis har min kjære C en fleksibel jobb og har dermed kunne hjelpe til litt ekstra om det har vært noe, som sykehusbesøk, legetime, handling etc. Nå kan jeg jo lene meg godt inntil kuldegradene også. I tillegg bor vi ganske dumt til, så jeg må ha hjelp hver gang jeg skal ut av huset og ned bakken her på glatta. Så jeg ser virkelig frem til flyttingen der det faktiskt bare er å "gå ut". Tenker på dere alenemødre - dere som kanskje ikke har familie i nærheten itillegg, hvordan klarer dere alt med småbarna på slep, er jeg bortskjemt eller går det seg til med vaner ? Handling, legebesøkene, barnehager, kuldegrader, uten bil - langt unna byen, "helt om dagen, helt om natten" middagslaging, rengjøring mens en baby skriker, for ikke å snakke om en lang god dusj. Får panikk bare av tanken. Dere er høyt respektert :-)

I dag har jeg stått opp, mens far og datter ligger igjen snorkende i sengen, planen er å stikke av med firmabilen til min lille rømningshule (brun og blid) etterfulgt av en tur på meny for innhandling av deilig frokost, om klokka samarbeider.

Når jeg tenker på alt C gjør for meg og oss, føler jeg meg utrolig heldig, og ikke minst takknemmelig, hvordan skulle jeg klart alt jeg har klart, gjort alt jeg har gjort - uten å slite meg selv fullstendig ut, uten C ? Vi hadde nok fryst ihjel. ( jeg og peisen går nemmelig ikke overens)Tror det er lurt å sette seg ned å være takknemmelig for det man har, lite eller stort. Man vet sjeldent hva man har før man har mistet det! :) Eller hur?
Kommenter her

9 Kommentarer

17.02.2011 14:03

Bud akseptert - BBLventetid er over - Vi er endelig blitt huseiere

Etter en liten stund med bergogdalbaner i følelsene går vi nå endelig under titelen "huseiere".  Spiser litt godt på ordene, for nå kan vi endelig etablere oss ordentlig - bygge vårt egent rede ! 1 mars står vi klare med hammer og spiker, da skal redert pusses opp. hvorfor ellers tror dere jeg i stillheten har skrevet om barneromsplaner ? Dette gleder jeg meg stort til - min fantastiske lille familie!bildet: tyrkia 2009
Kommenter her

4 Kommentarer

19.01.2011 15:15

I dag skulle min kjære pappa blitt 46 år gammel. Selv om det er 5,5 år siden han brått ble revet vekk fra oss, er slike dager tunge. Men på en annen side er det godt med disse dagene, der man har lov til å være litt ekstra tankefull og lei. I år ligger tankene på dette med Jennie, at hun ikke fikk muligheten til å møte sin egen bestefar. Men vi vet han følger med oss fra det fjerne.

.. Det er så godt hun har en fantastisk farfar boende i regnbyen :-)

Gratulerer så masse med dagen pappa, du er dypt savnet!

 

I

Orginalbildet bildet er tatt av Kim Clausen i 2007, En gammel favoritt
Kommenter her

4 Kommentarer

05.01.2011 17:45Må ikke glemme at jeg har en liten dronning i hus også. Lille Aino som nå burde gå under kallenavnet "nanny". Vi var veldig spente på hvordan denne lille kenguruen skulle godta en liten baby i hus, men det har gått over alle forvetninger. Allerede da magen dukket opp endret denne hunden seg, hun var svært opptatt av magen og skulle ligge på den da riene bombet på. C tok med en body fra sykehuset mens vi lå der, slik at Aino kunne bli kjent med babylukten, hun ble jo helt spinnvill, det også da vi kom hjem og hun hørte babygråt.

Aino har alltid vært opptatt av barnevogner, når vi har gått turer har hun alltid stått på 2 ben for å prøve å se opp i vognene som passerer pss. Kan nevne at hun er omplassert, så kan jo være hun har hatt babyer i en familie tidligere. Hun passer på hvor Baby-J er heletiden. Hun tar innimellom en leterunde om hun ikke vet hvor hun er - Ser etter henne i vippestolen, står på 2 ben ved vuggen for å se om hun er der, løper inn på soverommet og inn på badet for å se om vi har henne der, når hun er funnet går hun å legger seg. Hun skal også være med inn på badet under stellingene og piper om Jennie gråter. Det eneste Aino ikke forstår er at hun ikke kan bli så ivrig, hun vil så gjerne leke med denne babyen som kaster med armene, men der må hun nok smøre seg med en bøtte tålmodighet. Når vi bader henne følger hun med, drikker litt badevann og slikker babyen på hodet :Vi har passet på at Aino er nederst på rangen, det er veldig viktig når man får en baby i hus, at hunden ikke klatrer over babyen. Aino har heller ikke blitt noe særlig sjalu på meg, jeg støtte henne litt vekk fra meg under graviditeten (taklet ikke lukten) - Så hun henveder seg mere til Christer enn meg, det er ikke så negativt med tanke på situasjonen nå igrunn.

Har du erfaringer fra baby og hund ? (isåfall, hvordan oppfører hunden seg )
Kommenter her

0 Kommentarer

31.12.2010 14:27Her har vi familien Løkstad Monsen`s fantastiske 2010, i bilder. Egentlig et utrolig innholdsrikt år spørs du meg, alt fra Bergensturer, festivalsommer, bytting av jobber, graviditet, den største og beste forandringen - vi gikk fra å være to personer til en familie på 3. Når jeg tenker igjennom året har det gått UTROLIG fort. Men fra å få to streker på en graviditetstest i april har tiden flydd enormt fort. En helt ny verden å sette seg inn i, en helt ny vending i livet, mye nye tanker og følelser - alt i en positivt vending! Har ny data, så begrenset hva jeg fikk hentet frem nå, men hadde jeg hatt muligheten kunne jeg laget en eviglang kollasje, for dette året har det blitt tatt masse bilder! :)
Kommenter her

0 Kommentarer

14.12.2010 20:26


I skrivende stund har vi svigerfar fra Bergen på besøk. Han ble overspent på sitt lille barnebarn å tok flyet ned til oss i går kveld. Det er farfaren sin det :)
Kommenter her

5 Kommentarer

15.11.2010 11:07

Jubileum! To fantastiske år med en helt fantastisk mann! Årene har gått veldig fort, selv om det føles som en hel evighet, som om jeg alltid har vært her. Jeg har skutt gullfuglen, uten tvil -for en bedre mann skal man lete lenge etter. Mye har skjedd på bare disse to årene, og  om bare 18 dager ventes vår første lille snuppe. Har laget en kollasje fra disse to årene, skulle jeg tatt med alle bildene jeg ville, så hadde den tatt opp all plassen i bloggen!

 Tusen takk for en fantastisk fin tid med deg Christer, ser virkelig frem til årevis med nye minner, som en familie!:)
... og jenter! Det er ingen tvil, en Bergenser er godt for sjelen! :-D
Kommenter her

5 Kommentarer

12.11.2010 09:58

La meg smatte litt på denne følelsen!

Ja, det føles litt merkelig, men samvittigheten letter seg litt, iogmed jeg har vært sykemeldt en månedstid. plutselig virker alt så nært, jeg har i dag gått ut i mammapermisjon! Hurreej! Nå kan lillemor bare gjøre seg klar i utskyterposisjon, mamma er klar til mottaking!

Tenk at det om (forhåpentligvis) 19 dager kommer en liten ny verdenborger som er kun vår. En liten skjønning som skal være avhengig av oss i all tid fremover! Uansett hvor mye jeg smaker på ordene, så føles det merkelig. Tror nok ikke det går helt opp for meg før hun er ute og ligger på brystet mitt. En ferdiglaget baby, som i over 9 mnd har gjort seg klar inne i magen min. VI SKAL BLI MAMMA OG PAPPA!

Har du fått et mirakel? Fortell meg historien/opplevelsen:

De første minuttene som mamma eller pappa! :)
Kommenter her

2 Kommentarer

11.11.2010 12:46

Er ikke første gangen jeg ikke rekker legge inn dagens bilder. Jeg tar dem, i god tro om at jeg får lagt dem inn her . Men bedre sent enn aldri. I går stod jeg tidlig opp, er så deilig med lenge mørkt om morgenen når man alikvell er hjemme. Laget deilig frokost med min kjære før han dro på jobb, etterfulgt av sofakos under teppet forran peisen med en god kopp te mens snøen dalte ned på utsiden. Det var en nydelig morgen! I dag er utsikten min et postkort, Solen skinner, det er UTROLIG kaldt ute, og det er snø. Det gir meg litt julestemning, så jeg går bare å venter på at eskene med adventspynten kan taes opp. Gjett om jeg gleder meg til en romjul forran peisen med lillemor i armene. I dag er det 20 dager igjen til termin!!Flere som gleder seg til julepynting ?
Kommenter her

1 Kommentarer

05.11.2010 11:26


Kommenter her

0 Kommentarer

28.08.2010 23:09

Jeg svever rundt på skyer om dagen. Jeg er i dag, like forelsket som den dagen jeg traff min kjære. Det er så herlig. Vet ikke om det er graviditeten som gir meg en ekstra forelskelsesboost, for denne gangen kan jeg ikke skylle på at det er vår i luften. Jeg har rett og slett verdens herligste og beste kjæreste, Jeg blir varm, og jeg smelter hver gang han vandrer igjennom tankene mine. En mann som tar bedre vare på meg og gir meg nettopp det jeg trenger finnes ikke. Tenk, at han skal jeg ha barn med, et lite kjærlighetsbarn! Jeg er verdens lykkeligste jente! Jeg er sjeldent klissete men nå måtte jeg bare dele det med dere!

Bilde er fra tyrkiaturen vår i 2009Kommenter her

1 Kommentarer

10.07.2010 19:22

Scrollet opp og ned bloggen, bloggen virker utrolig anonym, ikkesant?  Det var jo ikke hele hensikten, poenget var at den ikke skulle inneholde alt det personlige, som hva jeg spiste til middag hver dag i hele denne helgen, til hvem jeg besøker hver dag når jeg ikke er på jobb, Den skal inneholde "Liv inger + Christer = Prinsesse"! Så da bryter jeg isen ved å legge ut et bilde av den vordende mor og far :Fra en tyrkiatur i september 2009. I samme slengen spør jeg dere om det er noe dere kunne ønske dere av innlegg her inne, er det noe spesielt dere vil lese om ? Spørsmålsrunder? Den er ganske så nystartet enda, så mere morro vil det jo bli. Gleder meg! :D
Kommenter her

3 Kommentarer


hits