Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


29.10.2012 21:57

Vi har hatt farfar besøk, og Jennie har vært i ekstase! .. ikke bare over å få se farfaren sin, men også fordi hun har fått "nuuu kykkel" - ikke bare en ny sykkel, men TO! Det er litt av en sykkehistorie, for farfaren har nemmelig startet i feil ende:

Det har seg slik at en stolt farfar allerede i sommer ringte og ba oss handle inn en 2-hjulssykkel til Jennie fra han, siden hun var så tidlig ute med alt annet kunne det jo hende hun klarte å sykle på den? Hun rekker overhodet ikke ned til pedalene, og vil nok ikke gjøre det på en god stund - så nå på fredag annkom han sandefjord med en Rosa trehjulsykkel - Ikke engang på denne rakk hun ned til pedalene, så på lørdag fikk hun nok en sykkel som forskudd på bursdagsgave - denne med stang bak, og hun rekker ned til pedalene, hehe. (vi har fått låne en slik og hun elsker den). Jennie har vært i hundre og ropt på "nuu kykkel" fra sekunde hun våkner fra sengen. Sykkling er nemmelig noe av det fineste som finnes - og det sier dem også i barnehagen.

Vi trodde først farfar hadde et ønske om at hun i sin voksne alder ville innta i tour de france - men det håper vi da ikke, der er det jo bare doping ?

Sitter tålmodig på en sykkel, mens hun venter på den andre.
Jennie fikk dukkeseng av farfar en gang han var her (som begynner å bli en stund siden, men da var hun så liten at vi valgte å vente med å sette den sammen, nå som hun interesserer seg for dukker fikk hun sengen på nytt, og de satte den opp sammen, akkurat som med sykkelen, Herlig farfar og barnebarn aktiviteter! Hun interesserer seg for skruing, traktor og "gramot", lille tøffingen!

 Oppi sengen havnet både dukken, "lala-la" (som er fantorangen), voff OG en bok.. Og noen ganger satt hun der selv:
Kommenter her

0 Kommentarer

14.09.2012 16:45
navneforslag ??
Kommenter her

4 Kommentarer

06.07.2012 11:58

Hadde håpet vi slapp å gå igjennom en ny vinter med den gamle galanten, den var vel ikke en smule driftsikker. Hadde null problemer med den, men den så helt forferdelig ut etter C`s møte med bussen - jeg ble flau av å kjøre den, Den var småbulkete, manglet noe greier i fronten, og desutten var den så rusten under at den ville neppe gått igjennom eukontrollen neste år. Endelig kan vi smile og vinke fra denne herligheten. Mors nye Peugeout 307! Nå kan vi kjøre sikkert (så sikkert det kan bli iallefall)!

 


Mors nye bil, matcher fars gamle bil! ;-)
Kommenter her

1 Kommentarer

05.02.2012 19:26

På fredag rettet vi tre generasjoner snuten mot Hallingdal med sola skinnende inn bakruten. Gudmoren til både Jennie og jeg som besøkes. Det er så nydelig å komme opp i fjellene, den norske naturen. -18 med snøen som glitrer på trærne, langt ifra som vinteren nede i byen. Det bor en liten degus her, et chilenske ekorn som Jennie ha falt pladask for, tross i et lite bitt i fingeren er den like spennende!! skulle gjerne gitt dere skikkelige snøbilder av et vakkert vinterlandskap men det er begrenset hva mobilen inneholder. I morgen retter vi snuten hjem igjen. Fortsatt fin helg til dere :-) (oppdatert innlegget med etpar bilder av landskapet, pluss et bilde der jennie tar vare på en sovende bestemor nine ved å gi henne "voffen" sin)
Kommenter her

2 Kommentarer

12.01.2012 14:32

Førstkommende tirsdag setter jeg meg med god motvasjon på skolebenken igjen. Wish me good luck!har DU erfaring med både jobb,  skole og barn på slep ? ;-)
Kommenter her

1 Kommentarer

07.01.2012 13:17

1 januar ble tante Line 18 år og myndig. Feiringen hadde vi her hos oss i går, og den flotte kaken er det bestemor Astrid som igjen har stått for. Den var fin og rosa og smakte nydelig. Godt man har så flink svigermor som stiller opp. Jennie fikk prøvesmake litt på kaken og hun kan skrive under på at den var god "MMHHHMMMMmmm"

Man blir vel aldri for gammel til lysutblåsninger ?Har vært litt stille på bloggen de siste dagene, men det har vært en nokså hektiskt hverdag. jennie har fått smake på barnehagebasillene og er litt syk om dagen. Ønsker alle sammen en forstsatt fin helg :)
Kommenter her

2 Kommentarer

16.11.2011 20:59

15 november er datoen, 3 fantastiske år med min helt egen gentleman!..Kommenter her

1 Kommentarer

08.09.2011 21:30

Eller, det var i går. men i går var jeg så opptatt med å bake kaker, OG spise dem, så da tok jeg meg ikke tid til å blogge! Hurra for meg som nå er halvveis til 50! ;-)


Legg merke til karen på fanget som aldri før har spist kaker, fordi han ikke liker det. han likte mine!!  herlig !!! Vanilla cupcake (sex and the city-oppskriften)
Kommenter her

4 Kommentarer

24.08.2011 09:52

En andeledes bursdagsgave ? Sambo fikk Lord-tittel i ekte dokumenter av en kamerat. Så nå er han lord  av sealand, et fyrstedømme (på en plastform) utenfor England. I går fant vi ansiktet og lord-historien hans på både dinside og Sol.no. I dag ringte Nrk for et radiointeervju som skal holdes kvart på 12. Så jennie - pappa`n din er en ekte lord ;-)
Kommenter her

3 Kommentarer

01.08.2011 19:15If Tears could build a stairway
and memories were a lane,
I would walk right up to Heaven
And bring you back again.


No Farewell words were spoken
No time to say Good-Bye,
You were gone before I knew it
And only God knows why.


My heart still aches in sadness,
And secret tears still flow,
What it ment to lose you,
No one will ever know.


Nye friske blomster pryder graven din pappa - Jeg savner degKommenter her

1 Kommentarer

25.07.2011 15:30

Vakthundene - Dvergpinscherne Timian og Aino poserer i sengen. Timian til venstre er svigerfar sin lille følgesvenn, mens hu minstemor er vår lille bråkmaker. Aino synes det er kjempe stas når Timian kommer over på besøk fra Bergen - eller omvendt, 2 gode venner som kan det å lage lyd.Kommenter her

2 Kommentarer

18.07.2011 20:32

Jeg og Baby J har samme gudmor - Min tante Gry

'


Hvem er deres gudmor?
Kommenter her

3 Kommentarer

08.07.2011 21:24

Jennies bagasje - check!

Min bagasje - Check!

Nå gjennstår baggen til C, så er vi klare for Baby J`s første flyreise i morgen tidlig. Vi skal nemmelig opp å besøke mine kjære besteforeldre på Orkanger. Nydelig plass en liten bit sør for theim. Der har jeg tilbringt store deler av barndommen min, gleder meg til å vise frem den lille herlige plassen der røttene mine stammer ifra. Det blir nok veldig lite internett og blogging - men kamera er med og hjemreisen er allerede på tirsdag, så da ønsker jeg alle sammen en fantastisk helg!


Adiooos! :)
Kommenter her

7 Kommentarer

02.07.2011 12:02

Vi har jo hatt familiebesøk. bestemor nine har vært hjemme på ferie, og tante Line har vært i byen noen dager. Kjempe stas for Jennie med masse familieoppmerkesomhet :)


Kommenter her

2 Kommentarer

28.06.2011 11:50

Siden begge guttene på bildene her har bursdag i juni laget meg og Carina suprise. Guttene trodde dette skulle bli en helt vanlig lørdag med grilling og småbarn. Plutselig dukket svigermor opp for å passe på Baby J og en sjåfør stod på døren og spurte om alle var klare. Gutta ble lange i masken, vi gav dem da beskjed om at vi kun skulle ned på baren og ta oss en øl før vi skulle dra hjem, at vi hadde barnefri en bitteliten stund. 1 øl ble tatt og vi overfalt dem med blomsterlenger og biletter til hawaiiiiparty på bakgården - sommerrevy. Det ble tatt godt i mot og vi storkoste oss masse. Dette var vår første tur utendørs samme uten barn også, det føltes godt å savne den lille frøkna hjemme litt.

Herlig herlig ! Tusen takk til dere som hjalp til slik at kvelden ble perfekt :)
Kommenter her

2 Kommentarer

11.04.2011 22:34Siden svigerfar er mere begeistret for Jennie-bilder enn muffinsoppskrifter så får jeg slenge ut et bilde av den stolte onkelen også! :) hehe
Kommenter her

0 Kommentarer

24.02.2011 15:35

.. Så den 4 år gamle tantungegutten min da han fikk Jennie på fanget sitt for første gang i dag. Mamma har kommet hjem fra Tyrkia, så i dag møttes vi (nesten) hele gjengen. Kan tro hu er stolt som har to så vakre barnebarn ja. Dette blir jo litt i det private - Så dette innlegget er dedikert til mine familie-lesere! :-)

Jenniepenny sover en liten powernap, mens mor koser seg med chailatte og john Mayer! ,-)
Kommenter her

3 Kommentarer


hits