Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


02.03.2013 18:14

Er du også en av dem som er fortvilet over at de herlige newbie barneklærne til Kappahl kun går opp til og med str 74 ?

 

Da har jeg en god nyhet til deg! Fra og med neste uke (uke 10) er newbie å finne i butikkene i større str. Jennie har vært så heldig å få en liten prøve av disse klærne og vi er kjempe fornøyd!

 

Jeg var stor fan av newbieklærne da Jennie var mindre og har vel det meste man da kunne få av kolleksjonen, jeg er overlykkelig over at klærne fra neste uke kan fåes i hennes str igjen!

Vi har nå prøvd ut en bukse og en genser, det er litt stort enda, men da har hun noe å vokse i.

 

NEWBIE er en miljøvennlig kolleksjon der plaggene består av 100% økologisk bomull. Plaggene er produsert i naturmateriale for å ta vare på barnets følsomme hud og for å medvirke til et bedre miljø.

De lages i tidløse farger og mønstre, klærne er lett gjennkjennelige og matcher hverandre på kryss, noe jeg synes er en stor fordel når det er ofte bukser eller gensere som må byttes ut iløpet av dagen! Klærne fåes i søte pastellfarger! Nå blir newbie ilgjengelig i to størrelsegrupper, den opprinnelige str 44-74 og nå også 80-98. Den nye kolleksjonen er tilpasset at barna nå har reist seg og begynt å bevege seg. Etter at jennie nå har prøvd ut klærne kan jeg jo nevne at hun flere ganger selv har valgt ut denne buksen fra skuffen sin, den er myk og god i tynt stoff som gir god bevegelighet for ei lita klatremus!

 

 

 

 

  

 

Smakebit på flere plagg:

image  


Kommenter her

1 Kommentarer

18.12.2012 22:26

Det er påtide å ønske dere alle en god jul. Behold roen og nyt førjulsdagene! :)

For min del er eksamen vell gjennomført og jeg har juleferie fra skolen. Etter nyttår skal jeg ut i praksis på en instutisjon med mye dementomsorg, det ser jeg virkelig frem til!

Nå går dagene i nattevaktsjobbing og juleforberedelser! Her er et av mange julebildekortalternativer, hvilket vi havnet på får dere vite når familien har mottat sitt i posten! ;-)

 
Kommenter her

0 Kommentarer

10.12.2012 19:51

Er dere godt i gang med juleforberedelsene ? her i huset går det i ett sett, det er spenne bestillinger, eksamenslesning, og hverdagen hos en 2 åring er på høygir hele dagen.

Jennie har begynt å prate så mye, hun skravler i vei og sier vel det aller meste. Det går i "Abc" og  "123" når hun leker, fargene på tingene er poplulært om dagen, dukkene hennes - Hun skal bade dem, gå med dem, kle på dem for så å kle av dem rett etterpå! Det er så fantastiskt å se hvordan hun brøyter seg frem og lærer nye ting hver eneste dag

Vi har også startet med pottetrening ("tisse do, som hun selv kaller det), trodde det skulle bli en lang vei å gå, men allerede første gangen hun satte seg ned på den så tisset hun, så dette tror jeg hun er klar for! Når og hvordan startet du dotreningen?
Kommenter her

0 Kommentarer

17.05.2012 09:17

Jeg kom nettopp hjem fra nattevakt da denne tullebukken kommer løpende mot meg. Hun har fått velge 17maiantrekket selv! Nå er også frokosten inntatt på en tullebukks vis (bilder) ! Gratulerer med dagen - mitt lille land! :-)
Kommenter her

0 Kommentarer

14.05.2012 11:52

Det ser ut til at dere hver dag håpefult er innom for å se om det er kommet noe nytt, iallefall ser det slik ut statestikkmessig. Litt dårlig samvittighet fra min side, men tiden har ikke akkurat strukket til. Nå står 17 mai rundt hjørnet, og lørdagen etter pakker vi kofferten og stikker til Tyrkia, det er mye som skal fikses .Tips til hva som burde fylle ungens koffert er fortsatt ønskelig :)

Ha en strålende mandag! Hilsen oss :)

 Kommenter her

4 Kommentarer

27.04.2012 11:56

Vi reiser i dag - det er nemmelig duket for familietreff og 50 årslag i hallingdalen. Min tante (både min og Jennie`s gudmor) fylte hele 50 år i år, og denne damen sparer ikke på feiringen. Her kommer det familie fra land og strand - så det gleder vi oss masse til.

Klokken er 12, jeg har rukket å komme fra jobb, være etpar timer på skolen, dusjet OG pakket kofferten, føler klokken er 18.00. Snodig!

Jennie og tante tidligere i år :)

 
Kommenter her

0 Kommentarer

21.04.2012 12:13

Det var veldig stusselig å våkne opp alene i dag. Ingen kaffetrakter som traktet, ingen barn som vekket meg med en god klem. C har tatt med seg Jennie på langhelg til farfar i Bergen. Dette er første gangen lillemor er borte fra meg mere enn 1 døgn, så det vil nok kjenner etter hvert, 3 netter alene i huset. Det er godt helgen skal brukes med gode venner! God lørdag til alle :)Kommenter her

3 Kommentarer

26.03.2012 09:36

"Unngå den klassiske foreldrefellen - disse kjørereglene fungerer mye bedre" Står det i en artikkel om barneoppdragelse i dagbladet. under bildet her er de 15 rådenen, utdyping og litt interesant lesning finner du i artikkelen HER

 Bildet: jennie ligger i saccosekken og drikker Juice, beste i verden!

12 alternativer til kjefting:
1. Gi barnet mye ros, også for dagligdagse ting. Gi alltid minst fem ganger så mange positive som korrigerende tilbakemeldinger.

2. Gi korrigerende tilbakemeldinger rettet mot den negative atferden, ikke mot barnet. Gi konsekvenser på en rolig, kontrollert måte.

3. Behold roen når barnet gjør uønskede handlinger for å få oppmerksomhet. I mange tilfeller er ingen reaksjon den beste reaksjon.

4. Sett av nok tid til dagligdagse gjøremål sammen med barnet.

5. Følg opp beskjeder og regler konsekvent, ikke gi etter for å unngå bråk.

6. Innfør gode rutiner. Det forebygger problemer.

7. Ansvarliggjør barnet ditt. La barnet få ansvar for enkle oppgaver.

8. Prøv alltid å avslutte dagen på en hyggelig måte.

9. Stimuler barnet til læring. Barn lærer hele tida, og gjennom stimulering kan du påvirke hva og hvor mye barnet lærer.

10. Lek og le med barnet ditt, men le aldri av barnet.

11. Gi barnet gode forklaringer.

12. Vær et forbilde. Barn gjør som du gjør, og ikke som du sier.
Kommenter her

0 Kommentarer

22.02.2012 19:25

.. så er det på sin plass at hun har en fancy matboks også?

 


søt ?
Kommenter her

3 Kommentarer

19.02.2012 13:18

Da var designet endret på bloggen. Det skal bli morro å se om jeg nå klarer å vende meg til noe annet enn det jeg er vant med, kanskje må dere vende dere til det selv ? Hva synes dere, det er jo tross alt dere som er inne å leser :) Ønsker alle en fin og solfylt søndag - GOD ferie!

Kommenter her

7 Kommentarer

18.02.2012 10:34

Hompet over denne fine, men triste lesningen hos Jungtweets, vil veldig gjerne dele den med dere, Kanskje vil dere selv dele den videre også, tror den kan åpne opp mange øyne og vise at det er de små tingene i livet som virkelig betyr noe. Kanskje vil det redde et forhold også ?

 

Skrevet av en ektemann:

Jeg kom hjem om kvelden, og min kone hadde servert middag,  jeg tok henne i hånden og sa:  -" jeg har noe jeg må fortelle deg". Hun satte seg bare ned og spiste stille. Jeg observerte smerten i øynene hennes. Plutselig visste jeg ikke hvordan man åpner munnen. Men jeg måtte la henne vite hva jeg tenkte. "Jeg vil ha en skilsmisse" sa jeg helt rolig. Hun så ikke ut til å bli særlig irritert av mine ord, i stedet spurte hun meg stille "hvorfor?"

 

Jeg unngikk hennes spørsmål, og dette gjorde henne sint. Hun kastet bestikket sitt og ropte til meg "Er du ikke en mann!" Den kvelden snakket vi ikke med hverandre. Hun gråt. Jeg visste at hun ønsket å finne ut hva som hadde skjedd med vårt ekteskap. Men jeg kunne ikke egentlig gi henne et tilfredsstillende svar, hun hadde mistet mitt hjerte til Jane. Jeg elsket henne rett og slett ikke lenger. Jeg syntes bare synd på henne.

 

Med en dyp følelse av egen skyld, utarbeidet jeg en skilsmisseavtale som sa at hun kunne beholde huset vårt, bilen og en 30 prosentandel av selskapet mitt. Hun kikket på den, og deretter rev hun den i stykker. Kvinnen som hadde brukt ti år av sitt liv med meg hadde blitt en fremmed. Jeg syntes synd på henne.

 

Bortkastet tid, ressurser og energi, men jeg kunne ikke ta tilbake det jeg hadde sagt, for jeg elsket Jane så høyt. Til slutt skrek hun høyt til meg, og egentlig var det dette jeg hadde forventet. For det å se henne gråte var faktisk en slags frigjøring. Ideen om skilsmisse, som hadde besatt meg i flere uker syntes å være fastere og klarere nå.

 

Den neste dagen kom jeg hjem veldig sent, og jeg fant henne sittende og skrive ved bordet. Jeg spiste ikke kveldsmat, men gikk rett i dvale og sovnet veldig fort fordi jeg var trøtt etter en begivenhetsrik dag med Jane. Da jeg våknet om natten, så satt hun fortsatt der ved bordet. Jeg visste bare at jeg ikke brydde meg, så jeg snudde meg bare og sov videre.

 

Dagen etter presenterte hun sine skilsmissevilkår:  Hun ville ikke ha noe fra meg, men trengte en måneds varsel før skilsmissen. Hun ba om at i denne ene måneden skulle vi kjempe sammen for å leve et så normalt liv som mulig. Hennes grunner var enkle: sønnen vår hadde sine eksamener i en måneds tid fremover, og hun ville ikke at vi skulle forstyrre ham med vårt ødelagte ekteskap.

 

Dette var i grunnen greit for meg, men hun hadde noe mer på hjertet.. Hun spurte meg om å huske hvordan jeg hadde båret henne inn i huset på vår bryllupsdag. Hun ba om at jeg kunne gjøre det samme hver dag i en måned. Jeg skulle altså bære henne ut av soverommet vårt til inngangsdøren hver eneste morgen. Jeg trodde hun var blitt gal. Bare for å gjøre våre siste dager sammen utholdelig, så aksepterte jeg hennes merkelige forespørsel.

 

Jeg fortalte Jane om min kones betingelser. Hun lo høyt og syntes det var absurd "Uansett hva slags triks hun bruker, så må hun jo innse denne skilsmissen!" sa hun hånlig.

 

Min kone og jeg hadde ikke hatt noe kroppskontakt etter at mine intensjoner ble bragt for dagen. Så da jeg bar henne ut på den første dagen, var vi begge litt klønete. Vår sønn klappet bak oss, "pappa holder mamma i armene". Hans ord brakte meg en følelse av smerte. Fra soverommet til stua, så til døren. Jeg gikk over ti meter med henne i armene mine. Hun lukket øynene og sa lavt, "ikke fortell vår sønn om skilsmissen" Jeg nikket, litt opprørt. Jeg satte henne ned utenfor døren. Hun gikk for å vente på bussen til jobb. Jeg kjørte alene til kontoret.

 

På den andre dagen gikk alt mye lettere. Hun lente seg inntil brystet mitt. Jeg kunne kjenne duften av blusen hennes. Jeg innså nå at jeg ikke hadde sett særlig nøye på denne kvinnen i lang tid. Jeg skjønte at hun ikke var ung lenger. Det var fine rynker i ansiktet hennes, og håret hennes hadde grånet. Vårt ekteskap hadde slitt på henne. Et lite øyeblikk lurte jeg på hva jeg hadde gjort mot henne.

 

På den fjerde dagen, da jeg løftet henne opp, så fikk jeg en følelse av intimitet. Dette var kvinnen som hadde gitt ti år av sitt liv for meg. På femte og sjette dag, innså jeg at følelsen av intimitet vokste igjen. Jeg fortalte ikke Jane om dette. Det ble lettere å bære henne ettersom måneden gled forbi. Kanskje denne daglige treningen gjorde meg fysisk sterkere.

 

Hun skulle velge hva hun skulle ha på seg en morgen. Hun prøvde på ganske mange kjoler, men kunne ikke finne en som passet helt. Så sukket hun "alle mine kjoler har vokst seg større". Jeg innså plutselig at hun var blitt så tynn, og det var grunnen til at jeg kunne bære henne mye lettere.

 

Plutselig slo det meg - hun hadde gjemt så mye smerte og bitterhet i sitt hjerte. Ubevisst strakk jeg ut hånden og rørte ved hodet hennes.

 

Vår sønn kom inn og sa, "pappa, er det ikke på tide å bære mamma ut"  For ham var dette blitt en viktig del av livet. Min kone gestikulerte til sønnen vår om å komme nærmere, og hun klemte ham tett. Jeg snudde ansiktet vekk fordi jeg var redd jeg skulle ombestemme meg i siste minutt. Jeg holdt henne i armene mine mens vi gikk fra soverommet, gjennom stua og ut i gangen. Armen hennes omkranset halsen min mykt og naturlig. Jeg holdt hennes kropp tett, det var akkurat som på vår bryllupsdag, men hennes lette vekt gjorde meg trist.

 

På den siste dagen, da jeg holdt henne i armene mine, så kunne jeg knapt bevege meg et skritt. Vår sønn hadde allerede gått til skolen. Jeg holdt henne fast og sa til henne jeg hadde ikke lagt merke til at vårt liv manglet intimitet. Jeg kjørte deretter til kontoret og hoppet raskt ut av bilen uten å låse døren. Jeg var redd for at en liten forsinkelse ville få meg til å ombestemme meg, jeg gikk opp trappen, åpnet døren, og sa til Jane: "Beklager, jeg ønsker ikke denne skilsmissen lenger"

 

Hun så svært forbauset på meg, og deretter rørte hun ved pannen min "har du feber?" sa hun. Jeg flyttet hånden hennes fra hodet mitt. "Beklager, Jane", sa jeg "men jeg vil ikke skilles" Mitt ekteskap og livet var blitt kjedelig fordi min kone og jeg ikke verdsatte detaljene i vårt liv, ikke fordi vi ikke elsket hverandre lenger. Nå innså jeg at siden jeg bar henne inn i mitt hjem på vår bryllupsdag, så var det meningen at jeg skulle holde henne fast inntil døden skiller oss.


Jane syntes plutselig å våkne opp. Hun ga meg en kraftig ørefik, og så smalt hun døra igjen og brast i gråt. Jeg gikk ned til bilen, og kjørte bort. Jeg dro innom en butikk på veien hjem, og der bestilte jeg en stor blomsterbukett til min kone. Den unge damen bak disken spurte meg hva hun skulle skrive på kortet. Jeg smilte og sa: Skriv følgende: "Jeg vil bære deg ut hver morgen inntil døden skiller oss fra hverandre"

 

Den kvelden kom jeg hjem med blomster i hendene og et smil i ansiktet. Jeg gikk opp trappene, for å finne min kone i sengen - død. Min kone hadde kjempet mot kreften i månedsvis, og jeg var så opptatt med Janes og mine egne behov at jeg ikke engang hadde lagt merke til det. Hun visste at hun ville dø snart, og hun ønsket å spare meg for den negative reaksjonen fra sønnen vår, i tilfelle vi hadde presset gjennom med skilsmisse..

 

Så i øynene til sønnen vår - ville jeg være en god og kjærlig ektemann.

Ukjent
Kommenter her

6 Kommentarer

14.02.2012 17:54

Som helsefagarbeider student blir jeg flau og provosert over hvordan mange blir behandlet. Det har den siste tiden vært saker på saker om eldre og syke som har fått helt forferdelig behandling. i kun iført sykehusdrakt med sykdommen sin hengende i et skilt rundt halsen ble ei sendt avsted, for ikke å nevne dagens lesning - forlatt kald og sulten i sykehusutgangen i flere timer.  Er det slik behandling våre eldre fortjener ? Er dette resultatet av innskrenkningene?

Jeg vet en ting, at slikt skal ikke skje i nærheten av meg !Bildet: Tatt under sengereiing på skolen i dag
Kommenter her

2 Kommentarer

16.01.2012 10:15

Det er faktiskt ikke så halvgærnt med de nattevaktene. Kommer hjem ferdig uthvilt fra nattevakt klokken 9, kjører snuppelupp i barnehagen og har hele dagen forran meg!  I morgen starter første skoledag så da får Jennie sin første lange dag i barnehagen, så hadde det ikke vært for det så hadde hun vært hjemme med meg i dag. Er så stille og tomt her uten henne på dagen.

Nå er frokosten laget, lurer på om jeg skal ta meg en liten titt på bloggens design, vurdere om jeg skal ta meg tid til å forandre litt på det. Ha en fin dag - ny uke, nye muligheter.
 
Kommenter her

2 Kommentarer

14.01.2012 20:01

Jennies aller første møte med en verden av farger, barn og leker - hun stortrivdes !! Vi var en svær gjeng med foreldre og barn som troppet opp for en real leke-lørdag. Forutenom bilder har jeg bare en ting å si: Hvorfor har vi ikke gjort dette før ??

Lille tøffingen skulle jo klatre og skli over alt


Kusinekos

Baby J og Super G er så indelig glad i hverandre!


Slitne og klare for en hjemoverturUte å stamper på broen


Skli litt med "tante" Linn ! :)
Kommenter her

2 Kommentarer

11.01.2012 21:17

Det nye bloggåret har ikke akkurat vært noe å skryte av? Vi kommer sterkere tilbake.

Nå har jennie hatt 1 uke i barnehagen, men vi har ikke vært der mere enn 50% pga sykdom, det hører med under barnehagestarten. Nå har tilogmed jeg fått smake basillene og ligger ut på sofan, Ville tro jeg hadde opparbeidet meg et godt imunforsvar etter 3 år i barnehage. Det er vist noe som går om dagen, ser annenhver facebookoppdatering handler om sykdom. 

Snøen har kommet til fjorden, men nå ser den ut til å forsvinne igjen, så for å sikre oss litt uteaktiviteter i det hvite så dro jeg med meg jennie ut rett før leggetid for  å prøve det nye akebrettet hun fikk til bursdagen sin. Det var en koselig liten runde i området her. Det var jammen meg godt vi gjorde det, for nå er det ikke annet enn is over alt.Kommenter her

2 Kommentarer

23.12.2011 11:30

Siste rest av julegavene i siste liten - år etter år.

jeg lover meg selv gang på gang at jeg skal starte tidligere med gavene, men jo tidligere jeg tenker på det, jo bedre tid får jeg jo, Jeg tar det jo bare i morgen ?
Paraplyvær i regnbyen 22 Desember (!!)
Kommenter her

0 Kommentarer

11.12.2011 17:14

For lengsel, håp og glede.
(Jennie spiser en pepperkakebit og trommer på boksen med en skje.  Små ting - store gleder)
Kommenter her

0 Kommentarer

09.12.2011 08:51

I går fikk Jennie oppleve den første snøen, Veldig spennende, som dere ser nedenfor var den også litt kald å smake på. Godt vi hoppet ut døren i går, for i dag er den regnet bort og veiene er isbelagte. Det ødela igrunn litt av stemningen, så nå er det egentlig heeelt greit at det er mørkt ute, for da finner man litt stemning i tente lys og julestjerner. Nå håper vi det kommer litt mere snø, for jeg har veldig lyst til å ta ut det nye akebrettet til Jennie og gå på tur :)


Har dere snø?
Kommenter her

5 Kommentarer

07.12.2011 20:45

I dag luktet det pepperkake i hele borettslaget, og med det lille hvite på utsiden begynner julestemningen sagte men sikkert å sige inn.  Vi har bakt masse pepperkakehjerter. Jennie synes deigen var kjempe god, men de ferdig stekte var også av interesse.

Etter pepperkakebaking og bad sloknet hun nesten i sofan sammens med Aino:


Tar du deg tid til julebaksten ?
Kommenter her

2 Kommentarer

20.11.2011 13:35

Kan jo si det her, for mange av leserne var nok også mine facebook-venner. Jeg har ikke personlig gått inn å slettet folk. 

Jeg innså at det var unødvendig ha venner på profilen som ikke en gang hilste når jeg gikk forbi dem på gaten, så istedefor å bruke hundre år på å slette venner, så har jeg deaktivert hele profilen og laget meg en ny. Foreløbig har jeg bare nære venner/de jeg omgåes + familie der. Så fortvil ikke om du ikke er vennen min, det er ingenting personlig. Jeg vil bare ha litt kontroll - jeg løsner nok med tiden. Desutten bruker jeg nå mye mindre tid på facebook, og oppdaterer mere bloggen enn jeg oppdaterer der inne, så man kan jo alltids følge med her om man vil det. Bloggen vil jeg fortsette med - ihvertfall i en god stund til.

 


hvor gjennomtenkt er din facebookprofil ?
Kommenter her

1 Kommentarer

15.10.2011 10:14

Jennie er veldig glad i hopsi deisi, hun vrikker på kroppen, synger og vinker når Hopsi Deisi kommer vandrende på Tv. Vi var innom lekebutikken for en tid tilbake, Jennie klamret seg fast i bamsen og koste den, da hadde ikke bestemor hjerte til å la den være igjen i butikkhyllene.
Ser deres små på Drømmehagen ?
Kommenter her

3 Kommentarer

24.08.2011 18:29

..men denne gangen til mor - Litt treningssnacks !! ;-)Nyskjerrig ?
Kommenter her

2 Kommentarer

10.08.2011 20:25

Kort innpå på en onsdagskveld - må bare fortelle at det var utrolig herlig å logge seg på bloggen og se så mange koselige kommentarer fra dere. Det var igrunn ikke så dumt dette, for det gav en god boost til å komme opp med nye innlegg og inspirasjon til dere som er innom.

Jennie har - på rundt 8 mnd dagen startet opp med å sitte selv, det er jo så herlig, så da ble dette "8 mnd bildene" :

By the way - barn i pysjamas her det herligste som finnes!
Kommenter her

5 Kommentarer

08.08.2011 16:22

I går var jeg et par klikk unna å legge ned denne bloggen for godt - Har liten bloggenergi.Om det er fordi det er dårlig respons, fordi jeg har liten inspirasjon eller rett og slett det er fordi vi har hatt helt nydelig vær vet jeg ikke, har jo masse fine bilder men føler det har blitt litt for mye Baby J den siste tiden. Her blogget siden 2007, så vet jo at det er helt normalt med slike "tørker", jeg kommer som regel alltid sterkere tilbake, men tidligere har jeg hatt andre type blogger, og ikke en "mammablogg"..

om DU som er her inne kan legge igjen en kommentar om hva det er du liker best med bloggen, HVA DU evt vil se mere av - så gir det meg kanskje gnisten og energien tilbake! :)

God mandag everyone.


Kommenter her

15 Kommentarer

27.07.2011 21:14

Da jeg gikk forbi denne tshorten på Carlings her om dagen kunne jeg ikke annet enn å rive den med meg. Den var steike rå! ;-)


Kommenter her

1 Kommentarer

27.07.2011 11:05

Vi gikk i fakkeltoget på mandag - gjorde du ?

Er utrolig stolt over å være Norsk når jeg ser hvordan Norge hånterer denne forferdelige situasjonen. I lille Sandefjord var det forventet at etpar tusen ville stille opp i fakkeltog men da byen tømtes for både fakler og roser skjønte vi at det ville bli stort. Hele 10.000 Sandefjordinger viste sin respekt og kjærlighet ved å stille opp på torget på mandag, jeg er rørt! Så mange mennesker som viser sin medfølelse, så mange mennesker i sorg. Håper denne mannen blir sittende inne livet ut - der han hver eneste dag blir påmint sine grusome handlinger av medfanger - hver dag ! Et lys er tent på kveldene og tankene mine ligger hos ofrene og alle som er berørt av bomben inne i Oslo og skytingen på utøya. Hvil i fred!Kommenter her

0 Kommentarer

08.07.2011 08:15

Det hender den lille sjefen får sove noen timer på morgenen inne hos oss, som feks i natt da hun våknet klokken 3 og ikke fant helt roen igjen:Hun er så glad i pappan sin at hun prøver gjøre alt for å vekke han. sparke han i rygge og klype han i nesa. Jeg ser at hun dytter i han og roper noe på babysk etterfulgt av et smil, frem til hun ser at det ikke er noen repons å få, da hyler hun høyere. Lille kjære reke, mamma og pappa vil sove klokken 03 :)
Kommenter her

1 Kommentarer

23.06.2011 11:19

Beklager at bloggingen går litt tregt om dagene, men noen ganger må det virkelige livet komme i første rekke. Det er et NYDELIG vær ute, da kan vi ikke sitte her inne hele dagen. Ønsker alle sammen en super st.hansfeiring, vi skal ned å se på båtkortesjen i dag, etterfulgt av grillkos på verandaen.

Bildene: Jennie elsker å leke med kjøkkenredskaper (dem i plast såklart), forsåvitt alt som ikke er "Leker" er jo spennende :)  her klarte stekespaden å feste seg mellom stolen og bordet, så når hun da gapte over skaftet satt hun fast, hun klarte ikke komme seg løs igjen. Det var jo bare gøy, men det kunne vært skummelt om vi ikke hadde sittet sammen med henne. hun skjønte jo ingenting stakkar.Feirer dere st.hans?
Kommenter her

1 Kommentarer

15.06.2011 12:36

Vi har jo startet fult på med trening igjen, nesten hver dag - Jeg går på saltimene mens Jennie storkoser seg i "miniteam". Hun sjarmerer de fleste og har det utrolig morro isammens med alle de andre barna. Hun like rat det skjer litt ting, hun bare gjør seg til og er i godt humør, det varmer hjertet mitt. På en annen side er det kanskje en god ting at hun venner seg til å være litt med andre enn bare mamma også.

 


Etter treningen i dagtidlig
Kommenter her

0 Kommentarer

05.06.2011 11:06

En etterlengtet pakke har annkommet posten. Prøvde ut ID-produktene (bare minerals/bare escentuals - kjært barn har mange navn) til ei venninne og forelsket meg, så jeg kastet meg på nettshopping og er nå lykkelig eier av en god pakke produkter, et must i sminkepungen. For di som ikke vet det er disse produktene er stor hit i Usa og den store verden, helt rene produkter laget av mineraler, føler og ser helt naturlig ut, enkelt å påføre og er utrolig mild mot huden, så for dem som har litt allergier etc er de fantastiske. Hudpleiere verden om skryter produktene opp i skyene, og jeg anbefaler dem LETT! Produktene koster litt, men bestiller man fra utlandet sparer man noen hundrelapper. Kan komme litt mere tilbake til produktene senere, før/etter bilder eller lignende om det er interesse for det.

Bruker du / har du prøvd produktene ?
Kommenter her

8 Kommentarer

04.06.2011 21:37

Min aller første natt borte fra babyen min er overstått. Ei venninne skulle drikkes ut før hun stikker avsted til las vegas for å gifte seg. Partybuss, laserskyting, bakgårdsgrilling og hotellovernatting var blandt annet det som stod på listen. Det ble en utrolig innholdsrik og fantastiskt dag/natt. bortsett fra et stort savn etter babyen min og en Dolly Parton-look så gikk det kjempe greit. Jeg har tilogmed løpt maraton på Oslo S med 10 tonn på ryggen, det var ikke å anbefale i 25 varmegrader.. Nå er det mannen i huset sin tur til å ta deg en tur utendørs mens jeg nyter en kopp te i kveldsstolen. dette er lørdagskos!

Guess where ?

God lørdag :)
Kommenter her

2 Kommentarer

04.06.2011 20:22

.. takket være dere som stemte på oss i babyverdens forumkonkurranse kom vi på andre plass i konkurransen og vant dermed en bilstol ! Tusen takk ! ;-)
Kommenter her

1 Kommentarer

31.05.2011 20:51

Trenger designhjelp til Wordpress, noen som vil strekke ut en hjelpende hånd så kontakt meg for en avtale - Mail@livingerlokstad.com


Kommenter her

0 Kommentarer

30.05.2011 20:56

Siste dagen i morgen for å stemme på historien vår i en konkurranse på babyverden. Synes du vi fortjener å vinne så trykk deg inn HER og stem på "frøken lillans" bidrag. Historien og filmen kan du se under avstemmningspollen  (nederst på siden).


Ha en fin mandagskveld, i morgen kommer jeg tilbake med noen interiørbilder fra leiligheten

Kommenter her

0 Kommentarer

16.05.2011 23:12

Shoppingsrunde i nabobyen - matinnhandling - blomsterinnhandling - blomsterplanting - kakebaking - rydding - klesplanlegging - venninnebesøk - Grillmontering - flyttehjelp .....

Vi har hatt endel på tapeten i dag, både jeg og C - "Skulle hatt et par ekstra armer"-settningen hos småbarnsforeldre har plutselig fått en helt ny mening. Baby J blåste igjennom både bleier og klær under kjøreturen til larvik i dag, så mor ble stående å ta full skifting på en parkeringsplass, i bilens bagasjerom - Det var dagens topping. Grillen står også halvmontert på verandaen, så nå blir det spennende å se om det blir middag på oss i morgen (ellers har vel kiwi en god fjordland?)

Kveldens store spørsmål : I hvem av de 100 plastsekkene med klær i kjelleren ligger strømpebuksene mine ? Alt i siste liten sa du ? Benytter i samme slengen anledningen nå til å ønske dere alle en fantastisk dag i morgen - Gratulerer med dagen!

har DU alt klart til morgen dagen ?
Kommenter her

2 Kommentarer

29.04.2011 22:50

Det tok meg 3x  så lang tid å skrolle seg igjennom avisene i dag, 90% av dem alle bestod av bryllup og kjendisantrekk. jeg engasjerer meg egentlig veldig lite i dette kongelige bryllupet men klarte ikke lavære å legge merke til kjolen til Kate, den var FANTASTISK - hun var fantastisk. Der har prins Williams virkelig funnet seg en vakker mørk skjønnhet. Gratulerer til det ferske ekteparet! :)

Også kveldskjolen, nok en vakker kjole:
Kommenter her

1 Kommentarer

27.04.2011 20:20

Det er ikke mange ukene igjen til den lille sjefen i huset skal introduseres for grøt. Har som sagt kun startet opp med litt fruktsmaksprøver i fruktnettingen hennes, det slår jo virkelig ann, om det så er pære eller om det er vannmelon så sutter hun de få dråpene ivrig i seg og gråter når det er tomt, Så blir spennende når den store grøtdagen er her,. Jeg har kun et problem, jeg sitter nemmelig å klør meg i hodet av grøtmarkedet, det er så mange varianter, havregrøt, maisgrøt, hvetegrøt, risgrøt, samt forskjellige produsenter. jeg er SÅ blank på dette stadiet, Så da henveder jeg meg til dere, håper noen som hopper innom har noen gode svar til meg:

 

Hvordan grøt burde jeg velge - hvorfor ?

Er det slik at Nestle er den eneste grøten som har tilsatt jern, og som er sukkerfri ?

Havregrøt, maisgrøt, risgrøt - hva er forskjellen. (vet at risgrøten er uten gluten)

Småfolk, nestle, hipp?

Og dette er viktig: Hvilke typer grøt kan blandes ut med Morsmelk ?
Kommenter her

14 Kommentarer

26.04.2011 21:29

Et litt internt innlegg - men er det bare jeg som ikke orker logge inn på babyverden etter at det ble oppdatert med nye forum? Det tar årevis å komme inn, og når du først kommer inn og klarer trykke deg rundt, så er jo alt nytt, noe jeg ikke orker sette meg inn i, enda. Jeg tror rett og slett jeg er et vanemenneske, selv om jeg lett setter meg inn i ting på nett så synes jeg ikke det er like "hjemmekoselig" der inne lengre. Agghh..Abstinenser!

Hva synes du om det nye forumet ? 
Kommenter her

3 Kommentarer

12.04.2011 22:01

Siden det debatteres om dagen, and dette med barnevogner på cafe, bæsjebleier og offentlig amming er jeg bare nødt til å ta opp tema - bittelitt. jeg velger å starte med å dra noen utdrag fra Sb.no:

«Her i byen er det ingen egne steder som småbarnsmødre anser som "sitt". Her sprer de seg utover på alle kafeene, så det er ikke en igjen hvor man kan sitte uten å høre skriking, kakling, lukte dritt, se folk ammer, se folk skifter bleier, bli dyttet på av en barnevogn så kaffen skvetter over hele bordet og så videre. Jeg er drittlei, så jeg går aldri på kafé lengre... De får ha dem helt for seg selv. Og jeg kjenner flere som mener det samme som meg, som til slutt ikke gidder lengre. Vi har sagt ifra til de som driver kafeene, men de sier at det ikke er så mye de kan gjøre».

«Jeg syns det burde vært flere folk som bruker "bærenett" eller hva det nå enn er, istedet for å kjøpe vogner i hytt og vær, samt skyve barnet ut i veien rundt omkring i Oslo. Enkelte nybakte foreldre virker rett og slett litt for virrete til å håndtere seg selv og en vogn. Tilrettelegging er noe jeg føler disse mødrene/fedrene burde tenkt på før de lot seg formere, men dette gjelder jo ikke bare kafe og restauranter, men generelt samfunnsegasjement. Egoisme har fått en helt ny dimensjon med den nye barneproduserende generasjonen».

«Hadde jeg sett noen skifte bleie på cafe bordet hadde jeg sagt tydelig ifra. Greit å være i ammetåka, men er grenser for hvor hjernedøde man kan bli».Cafe`n vi bruker i min by er tilrettelagt - ihvertfall såpass at jeg kan ringe ned og få reservert kroken som ligger litt bortenfor alle de andre bordene om jeg vil, dette om vi er flere enn et par vogner som skal møtes. Jeg blir igrunn litt flau når vi er mange vogner på treff som blokkerer det ene og det andre. Så nå ser jeg frem imot varmere tider slik at man kan sitte utendørs. Er mulig at jeg er blitt litt mere bevist på dette etter at jeg fikk meg en vogn selv, for tidligere har jeg faktiskt aldri tenk over dette her, har ikke brydd meg noe særlig om hva andre gjør bare jeg har fått sitte selv.

Jeg liker også forresten den kroken veldig godt - må jeg amme og ikke rekker å komme meg opp en etasje til sentrets ammerom så kan jeg fint sitte inne i kroken uten at noen trenger føle noe på det. Nå er jeg ikke særlig for denne ammingen offentlig heller, eller, såklart skal vi få amme offentlig - men jeg mener; alt med måte ? Jeg gjemmer meg litt, og jeg gjemmer babyen litt , mens jeg ser noen som bretter frem puppen og nærmest slenger den oppi suppa til nabobordet, det er unødvendig.  Skal man bli mere godtatt som offentlige ammere, burde man også respektere at ikke alle vet hvordan dem skal reagere i synet av en spisende baby.Jeg husker jo selv hvordan jeg følte det da noen ammet forran meg, det var ingenting galt i det, men jeg følte meg ukomfortabel - viste ikke helt hvor jeg skulle feste blikket, og dermed vil jeg ikke gjøre noen andre ukomfertable ved min amming. Men er babyen min sulten og skriker, såklart hun skal få mat - med engang!

At jeg leser i diskusjoner at noen faktiskt skifter drittbleiene inne, oppå bordene er jo helt bak mål. Greit å slenge frem en pupp og okupere halve serveringsplassen, men å åpne illeluktende bleier forran spisende gjester er jo uaksebtabelt, det er jo rett og slett respektløst, og selv jeg som har en baby ville aldri funnet på å gjort dette, da hadde jeg tatt babyen med meg inn på doen og skiftet bleien oppå fanget mitt, evt funnet meg et stellebord. Hallo ? Ikke ville jeg vist frem stumpen til den lille tulla mi til gudoghvermann heller. Når jeg tenker meg om, så har veldig få cafe`r egentlig stellebord på toalettene, det er hadde ikke vært så dumt om flere kanskje invisterte i det.

Q: Hva er meningene deres her? Er det greit å okupere en hel cafe slik at vi permiterte mammaer får rensa sjela med en kopp kaffe og litt sladder ? Synet på offentlig amming ? Er drittbleieskifting i all offentlighet greit ?
Kommenter her

1 Kommentarer

02.04.2011 16:08

Plutselig gikk vi fra varmegrader og sol til grått og trist vær med regn og sludd. Det største vårttegnet for min del er tulipaner, så i går reiv jeg med meg en bukett med rema 1000`tulipaner til hele 29,- tross stedet hvor de er kjøpt var de nydelige og frisker godt opp vindusskarmen min! Velkommen tilbake, kjære vår!


Hva er ditt vårtegn ?

Kommenter her

0 Kommentarer


hits