Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt










15.10.2012 15:10

I dag tok kreativiteten tak - som den sjeldent har tid til om dagen. Med skole, jobb, barn og familie er det ikke alltid det er så enkelt å pleie det man aller helst har lyst til av hobbyer og andre fiklerier. I dag hadde jeg en fridag, og ingen skoleoppgaver å gjøre - Resultatet ble dette bildet :

 

 

Et til, som jeg har laget tidligere:

 





Flere har spurt om jeg tar bestillinger. Ja, jeg gjør det, så langt tiden strekker til.




Kommenter her

2 Kommentarer

20.03.2012 11:29

Syjnes du også at disse påskeeggene fra butikken er kjedelige, det samme motivet hvert eneste år ? Frem med limtuber og servietter så er mye gjort.



Her har jeg kun sprayet eggene med sølvpray og satt på noen klistremerker og en sløyfe, hadde ikke så god tid da dette egget skulle med et fly, men under her har jeg funnet frem en annen variant. Bildene er lånt fra bloggen til ei gammel kollega av meg, en herlig dame med en enorm kreativitet - jeg anbefaler en titt innom om du trenger inspirasjon,  HER


Fine, ikke sant ?




Kommenter her

1 Kommentarer

11.12.2011 14:57

I år - som i fjord har vi hatt juleverksted der nye svibelpotter har tatt form.

Kjøper du mais, spagetti etc på boks, vask boksen og lag noe fint, det er så lett, også blir det så fint:







Kommenter her

4 Kommentarer

10.11.2011 13:27

Jeg har aldri før strikket, men nå har jeg sitti noen dager å knotet, har et stort ønske om å lære meg å strikke og hekle, det må jo være så fantastiskt å lage sine barns klær - strikk er inn! :)

Vi er jo i åpen barnehage, og en dag i uken kommer det noen sanitetsdamer for å lære oss mammaer som har lyst å strikke, så nå øver jeg meg på forskjellige strikk, og neste gang skal jeg bestemme meg for noe jeg vil lage. Kunne øsnke jeg kunne starte rett på en mariusgenser, men veien dit er nok litt lengre enn hva jeg egentlig har lyst til. Har dere noen enkle enkle oppskrifter ? Eller kanskje jeg skal lage noen søte lommetøffler. Dette blir spennende!







Kommenter her

2 Kommentarer

23.06.2011 13:00

Har fått spørsmål ang de små boksene jeg har på rommet til Jennie. De er selvlaget, men bare halvveis. De er kjøpt inn som bildet nr 1, også er de dekorert med papir. Veldig enkelt og kan bli veldig kreativt. De kan pyntes med sløyfer, blondeborder osv. Neste steget mitt er å få dekorert store esker, har igjen litt tapet fra barnerommet som jeg skal bruke slik at boksene da vil gå igjen i rommet. Disse her er kun bitte bitte små, dobel str av en fystikkeske kanskje.









Kommenter her

0 Kommentarer

09.06.2011 12:05

Fant frem malesakene og satte meg på den kreative stolen igjen i går - denne gangen ble det bilder til Baby J sitt rom! Enkle søte bilder som med mening skal se "barnelagde" ut :)

Om noen skulle lure: Akrylmalijng på småbildene,  akryl og sparkel på fuglebildet.








Kommenter her

3 Kommentarer

30.05.2011 20:24

Siden jeg ikke kunne finne en ramme som passet godt inn på soverommet vårt fant jeg frem kreativiteten min, dro frem scrappingsakene og satte i gang. Ble igrunn veldig fornøyd med resultatet. I bakgrunnen ser dere en smakebit av interiøret, og det vil jeg komme tilbake til senere. hihi! ... Den som venter på noe godt ..



Enkelt, billig, kreativit og LEKKERT, eller hva ?




Kommenter her

1 Kommentarer

16.03.2011 19:01

Siden vi holder på å pusse opp den nye leiligheten er jeg full av ny energi og inspirasjon. Så i dag har jeg lagd små bokser til Jennie`s rom. Var i dag å plukket ut tapet til den ene veggen hennes, så boksene vil stå i samme stil til den. Planen er å gi henne et barnerom i Shabby chic før hun får stemmerett i huset og nekter! Jeg er frelst av den stilen - og sparsom er den også, chabby chic oser jo av gjenbruk! :)

Før:

Etter:



Var de ikke morsome ?




Kommenter her

3 Kommentarer

11.03.2011 09:29

Flere her lurte på om lys med innsmeltede bilder kan brennes. Siden jeg aldri fikk noe svar på det selv så gjennstod det bare å prøve. Lyset har brent seg helt ned nå - uten problemer.

Bildekanten blir stående igjen som en hard kant. Den kan lett brekkes av underveis., jeg lot den stå bare for å se, den tok fyr da jeg var borti den med fyrstikkflammen, men det var ikke store greine.

Konklusjonen: Lysene kan brennes, lurt å brekke av kanten underveis - papiret er igjennomtrekt av stearin og det vil derfor ikke ta fyr i hele bildet. Kan være det er forskjeller på hvor langt inn bildet er smeltet. Mitt lys er kun smeltet lett inn. Men, man går jo aldri fra stearinlys uansett, eller hva ? :)

 



Vil du lage lys kan du lese hvordan du gjør det HER




Kommenter her

0 Kommentarer

25.02.2011 19:38

Var noen her og på babyverden som lurte på oppskriften på lyslagingen, så her kommer den:

Du trenger: Strykejern, bakepapir, bilde printet ut på ark (eller en serviett)


Rull bakepapiret rundt lyset, med bildet i midten som på bildet:

Stryk forsiktig over med strykejernet, pass på å ikke ha for høy tempratur, da vil det smelte for mye. prøv deg frem, begynn med lav varme og skru heller opp litt etter litt.

Veldig lekkert å lime på blondekant og annen pynt rundt lyset også.




Om du lager, legg gjerne link inn i kommentarfeltet så jeg kan komme inn å se ! :)

kreative tips mottas med en stor takk!




Kommenter her

19 Kommentarer

25.02.2011 10:37

I dag gjorde jeg mitt første forsøk på å lage bilde på lys-  Det var jo utrolig lettvint, og ikke minst billig pynt. skal ha denne i bakhodet når det kommer til dåpspynten, nå skal jeg handle inn noen fine servietter - det vil jeg prøve neste gang.



Hva synes du ? ;-)




Kommenter her

7 Kommentarer

01.12.2010 21:13

... Kan man kalle det en svibelpotte egentlig ?

Endelig har vi i dag hatt verkstedet vi lenge har pratet om men aldri helt fått satt i praksis hjemme hos moren til ei venninne, Kari. Det er forresten hun som har vært så snill å strikket og heklet til lille jenta i magen. I dag laget vi små bokser til å ha svibler i. Kan fint ha noe annet i dem når julen er over da. Neste gang skal vi knase sammen noen ideer på andre ting. Er så koselig når man møtes flere kreative sjeler slik, Jeg vet ihvertfall at jeg skal lage meg et vakkert bilde i morgen, ut av ideer jeg har fått i dag. Så følg med!



Fine ? Pottene er laget av gamle blikkbokser, fra boksmat (spagetti , mais etc)




Kommenter her

3 Kommentarer

01.12.2010 20:52

Mens vi venter på baby kan man jo henge fingrene i noe! Denne marsipanideen fikk jeg av ei på babyverden. Kanksje jeg kan gi ideen videre ?  Hva er vel ikke bedre enn etpar gode tips og litt inspirasjon i disse tider ? Jeg ba ei venninne over på Juleverksted i går, det ble marsipankfigurer duppet  sjokolade og godsaker som skal pakkes inn i selofan. Utrolig klissete og morsom aktivitet, også blir det jo en lekker gave eller bordpynt i juledagene. Neste gang vi møtes skal vi lage hjemmelagde karameller. Det blir spennende!



Har du laget noe spennende i år ?




Kommenter her

2 Kommentarer


hits