Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


19.03.2013 21:19

Mor har vært på "husmorferie"!

Bilder sier mere enn ord ?

 

 


Kommenter her

3 Kommentarer

31.03.2011 10:33

Når man spiser lavkarbomiddager kan man vel kose seg med latte og cupcakes utenom, eller hva ? Synes dette er en forferdelig teit trend, for den hjelper ikke noe særlig på sommerkroppstrevingen! Ei venninne kom til meg på latte - med seg hadde hun disse nydelige muffinsene. Gulerot muffins og brownie muffins (som om ikke latten var nok). Det smakte herlig!

Har du fått cupcakedilla?
Kommenter her

2 Kommentarer

25.03.2011 17:42

Selv om Mai er et lite stykke forran oss har det vært ordentlig vårvær ute de siste dagene. har vært oppe imot 13-14 varmegrader og sol. I dag var det ikke like varmt - men jeg og Kine (+ vogner og hunder)  trosset vinden og gikk ut på tur. 2.5 timer etterpå lå jeg, babyen og hunden rett ut ihver vår kant. Det ble en litt lengre tur enn antatt da vi begynte rote rundt og havne midt i kyststier osv, det er enda godt vi begge har super-emmaljunga. Det føles ordentlig herlig og jeg ligger på sofan med GOD samvittighet! .. Vi så forresten BLOMSTER!!! Er ikke det et tegn på våren - så vet ikke jeg!


Kommenter her

1 Kommentarer

23.03.2011 17:11

Jeg er vist ikke blandt de 70% av befolkningen som får lov å få tilgang til selvangivelsen via altinn tydeligvis. Er sikkert supermange klageinnlegg ang altinn om dagen - så da slenger jeg meg på sutrerunden. Siden vi holder på å pusse opp hele den leiligheten vi har kjøpt er det ekstra spennende å se om det blir litt ekstra penger i potten (for jeg ønsker meg jo ny sofa.) eller ikke. Kjenner tåmodigheten min tramper meg litt på tærne når jeg kommer meg inn, taster koder og blir kastet på hodetogstump ut igjen.. Synes de burde ha vært føre-var på nettopp dette her med totalkaos inne på altinn - at de erfarte fra ifjord og gjorde noe med det. var det ikke "JA" til et papirfritt land da?

Har du kommet inn ?
Kommenter her

2 Kommentarer

22.03.2011 19:43

Den ene tingen er at selvangivelsen tråkker meg på tærne, men siden jeg ikke kommer meg inn der alikvell - så gidder jeg ikke beskymre meg.

Min neste nervepirring of the day er at Silje sjekker inn på paradise. Jeg er nesten litt beskymret for henne. For som jeg nevnte tidligere er det jo dødens å sende den dama der inn på noe sånt. Godt jeg har en mann jeg kan gjemme meg litt bak. TV har sjeldent godt av slike skarpe damer som Silje! Men hun har meg i ryggen og sammen er vi muffins!

Gjett 1 gang hvorfor bildet er i sort hvitt ?føler DU med på P-D ?
Kommenter her

2 Kommentarer

19.03.2011 23:25

Yes, en liten oppdatering på mors første ordentlige tur ute! Startet vorspel her i huset mens C og J dro til en annen pappa som var hjemme med barn. Vi ble en søt liten gjeng jenter som drakk seg enda søtere på vin og bailays før turen gikk ut på byen. Denne gangen klarte jeg slå meg såpass løs at jeg kjenner det godt i dag - dagen derpå! Det aller værste med hele greia er at jeg ikke fikk amme babyen min på lenge, valgte å vente helt til i kveld med det. trodde ikke at det skulle være så viktig for meg - men jeg savnet virkelig den nærheten man har under amming, det ble liksom aldri det samme med flaskemating. Morsomste kommentaren for kvelden "Hey, Liv - Puppene dine har vokst siden isted jo", Var det noen som sa melkespreng ? Her kommer etpar bilder:

Faktiskt veldig uvant å slenge på seg festsminken - er vel et år siden sist.En fabelaktig jentekveld ble det! I dag slapper jeg av i sofan og lader batteriene.

Ha en fin lørdag :)
Kommenter her

0 Kommentarer

15.03.2011 19:28

Nå har håret hatt en lang hvile fra det ene og det andre, så etter en graviditet er det påtide med en vårrengjøring. Lengden er kortere og i går valgte jeg å gjøre underhåret litt mørkere for å gi håret en liten ny vri - det gir jo en fin dybde. Skulle gjerne vært sorthåret som tidligere, men det tar så sabla lang tid å bli lys igjen, så da ble dette alternativet:Hva synes du, ser du en forskjell?
Kommenter her

2 Kommentarer

01.03.2011 09:12

...på NRK i går!For ca 2,5 år siden var jeg med som statist i innspillingen av "Mano og Lillebror", Serien heter "Brødre" og går over 4 epioder på mandager. Det var en utrolig opplevelse å være med på disse menneskenes hektiske arbeidsdag - Og ikke minst morsomt å se seg selv i noen snutter på Tv. Kjenner at jeg savner det sorte håret mitt litt når jeg ser tilbake på det.

"Mano og Sharan (lillebror) reiser fra Irak til Norge og søker om asyl. De drømmer om et nytt liv, en god framtid i et fredelig land. Men drømmer blir sjelden til virkelighet, noe de to brutalt får erfare i møtet med skyggesiden av det norske samfunnet." Du kan lese om filmen og se episodene på: http://www.nrk.no/programmer/sider/broedre/
Kommenter her

0 Kommentarer
hits