Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


19.10.2012 16:50

Jeg har fått litt spørsmål fra lesere i kommentarfelten -  Ofte går disse litt i glemmeboken, desverre! Nå legger jeg opp til en ny spørsmålsrunde, så har du noe du lurer på så kommenter under dette innlegget.

Imellomtiden vil jeg vise dere etpar bilder jeg tok i dagmorges. Herlige ungen min:

 og damen bak ordnene:

 

GOD HELG !
Kommenter her

5 Kommentarer

25.06.2012 13:29

Så glad i å ta bilder som jeg er, har jeg nok engang kastet meg med på en fotokonkurranse der jeg desverre er nødt til å sanke stemmer for å komme noen vei. Det er sent ute i konkurransen så vi er veldig avhengige av nettopp deg ! Vil du stemme på vårt bidrag så trykk HER! ;-)

Tusen takk, på forhånd! :)

 
ix8vipKommenter her

1 Kommentarer

11.04.2012 21:02

Hvordan kom dere på navnet jennie? nyydelig!

Vi ville ikke ha et navn som alle andre hadde, så vi forsøkte holde oss unna topplistene, vi hadde mange gode alternativer. For mange mange år siden, i mine ungdomstider syntes jeg Jennifer var så utrolig fint, men det la jeg fra meg for lenge siden. Jenny var et alternativ jeg hadde hatt i tankene lenge. Det er et gammelt og vakkert navn. For å modernisere det litt, så byttet vi ut Y med IE, dermed var navnet helt andeledes, og ikke så alt for mange bruker den skrivemåten heller - det gjør navnet mere unikt, i mine øyne. jeg har alldri vært borti noen med denne skrivemåten, så det satte prikken over i`en.

Hvordan traff du din kjære?


Vi traff hverandre, av alle steder - på et vaktkurs. Jeg jobbet som vaktsjef på et utested, og han gjorde det samme tilfeldigvis på et utested rett i nærheten av der jeg jobbet. Vi veklset nummer for å kunne samarbeide litt med tanke på utfyslige gjester osv. Det endte med at vi møttes litt innimellom, tok oss et kinobesøk, møttes oftere, og plutselig kysset jeg han en kveld jeg kjørte han til en fest. Deretter utviklet det seg og vi sitter i dag i vår helt egen leilighet med en helt fantastisk datter.

 Lyst på flere barn?

Ja, selvsagt!! Men det må nok vente en liten stund til :)

 Hvordan ser deres hverdag ut?

Den ser nok helt alminnerlig ut. C jobber hver dag,  jeg går på skole 3 dager i uken. På skoledagene er jeg som oftest tildig ferdig slik at jennie blir hentet tidlig i barnehagen, da koser vi oss ute, eller drar å handler til middag (ukeshandling). Jeg jobber mest helger og netter, så de dagene jeg har fri koser vi oss med lang frokost før barnehagen. Jennie har babysvømming hver onsdag, det har hun hatt siden hun var 3 mnd. Etter middagstider er det tid for noe å finne på, endten lek, eller besøk før det er barnetv 17.30. Etter det er det evt kveldsmat og en melkeflaske  i armkroken før lillemor faller i søvn. Vi trener aktivt begge to, så vi deler opp slik at vi endten trener morgen, eller kveld hver for oss. Når jennie er i seng er det som oftes teppet og tekoppen i sofan :)

 Det er forsatt åpent for å stille spørsmål HER
Kommenter her

0 Kommentarer

27.02.2012 13:34

.. nå som vår har gått dundas har jeg lyst til å bake alt mulig, og lage masse ovnsretter, typisk!

 
Her er bollene helt deigete på toppen, og sortbrente under..
Kommenter her

2 Kommentarer

26.01.2012 22:36

Man blir vel aldri for stor for plaskeleker i vasken ? :-) (men burde vel vurdere enn krakk) det blir noen dager bloggpause fra vår side nå. Jeg har fått en kick start på det meste - startet fult opp med skolen og jobber som en gris både kvelder og netter. jeg vil heller tilbringe tid med familien min fremfor å sitte pal forran datan når jeg først har tid til å sette meg ned uten skolebøker. ( men så er det jo godt at vi har en mobilapp her da). da er dere advart mot mindre aktivitet, så kommer vi sterkere tilbake når den "nye" hverdagen har tilpasset seg litt bedre. God helg!
Kommenter her

2 Kommentarer

23.12.2011 11:32
Kommenter her

0 Kommentarer

04.12.2011 17:15

to lys for håp og glede.
 
Kommenter her

0 Kommentarer

01.12.2011 09:18

50% på hele butikken/vinterkollekasjonen, og ingen har vel finere klær til jenter og gutter enn POMPdeLUX ? Vi har iallefall plukket med oss etpar plagg:

 
Kommenter her

5 Kommentarer

29.11.2011 14:24

 

VSJeg vurderer skolebenken - jeg har ikke lang tid på å bestemme meg. Jeg har jobbet noen år i barnehage, akkurat nå jobber jeg som pleiemedarbeider med utviklingshemmede. Trives veldig godt med det, men dras litt mot barn med spesielle behov, da kan jeg ha begge utdannelsene. Tenke tenke tenke.

 
Kommenter her

4 Kommentarer

29.11.2011 09:03

.. Det høres fint ut, gjør det ikke ?

Bak ordfortegnelsen ligger det ikke noe som kanskje ikke er fult så bra ? Palmeolje, Kolestrol-økende og helsefarlig fett. Det er en skam at dette er noe av innholde i opptil flere barnemat-typer (og selvsagt annen mat), Nestle babygrøt og barneglass. (hele listen og artikkel finner du her) jeg lager det meste av maten til jennie selv, men det hender jo hun får glass, og grøt. Fra nå av velger vi økologiskt.
Kommenter her

1 Kommentarer

26.11.2011 16:31

I kveld skal mor ha jentekveld med tapas. GOD HELGKommenter her

2 Kommentarer

31.08.2011 17:43

For en liten tid tilbake hadde vi en skrekkopplevelse i hus, jeg tørr ikke tenke på hva som KUNNE ha skjedd, derfor går jeg ut med historien for å advare dere andre.

Baby J lå fredfult ute i vognen sin på verandaen. Siden vognen står utenfor vinduet så jeg at hun lå og lekte med fingrene sine så jeg benyttet anledningen til å gjøre et ærend innom toalettet. Jeg var tilbake etter under 2 minutter for å hente henne opp. jeg banket på ruten som jeg alltid gjør og forventet et smil men hun responderte så rart. Jeg oppdaget fort at hun hadde noe i munnen:

Denne runde saken lå i munnen hennes. Jeg fikk tatt den ut og løftet henne opp, men hjertet mitt banket i tusenogti i langetider etterpå. Gråten satt lett da jeg tenke over hva som skjedde der ute, hva om jeg ikke hadde oppdaget at hun var våken, eller brukt lengre tid på badet ? hva om!! Jeg kontaktet emmaljunga via mail, samt barnas hus. Emmaljunga har (skuffende nok) ikke svart på henvedelsen min at all, men barnas hus ba meg komme inn med vognen:

"vaktmesteren" på barnas hus fortlate meg at dette var en feil hos emmaljunga og at de hadde oppdaget feilen i fjord(?). Det som er problemet er at det sitter en fjær og presser på denne "knotten" slik at den kan falle av, barna skal aldri i verden klare å ta dem av selvb,  så han fjernet fjæren og satte på nye "knotter". Han sa det ofte kom foreldre som var redde for at denne knotten skulle sprette av og skade barn, og noen hadde funnet dem løse i vognene, så når jeg fortalte at jeg fant den INNI munnen på Jennie ble han rimelig paff!

Synes det er utrolig dårlig av emmaljunga først og fremst å lavære svare på henvedelsen min, OG at de i lange tider har vist om problemet men ikke gjort noe med det/gått ut med det. Må et liv gå tapt først ?

Forutenom dette problemet er jeg SUPER fornøyd med bagvognen ;-)
Kommenter her

6 Kommentarer

16.07.2011 11:49

Hei og hopp og god helg! Vi har hatt gudmorbesøk fra hallingdalen så derfor har vi vært utrolig sløve på bloggoppdateringer - men slik blir det i disse feriedager. har litt godsaker på kamera, så bilder og oppdateringer vil komme når tiden strekker til. Nå skal vi nemmelig ut å trille i godværet. Og til uken får vi Bergensbesøk, det gleder vi oss til :)


Kommenter her

0 Kommentarer

16.06.2011 10:46

I dag ligger alle mine tanker hos en venn og hennes familie. Hun har mistet sin lille tvillingutt, en liten skjønnhet på knappe måneden - i dag er begravelsen. Det vil nok bli godt å få et sted å gå til når savnet er stort.

Små føtter setter store spor!

Tenner et lys for deg Adrian, den vakreste stjernen på himmelen. Hvil i fredThe death of a child

Sorry I didn't get to stay
To laugh and run and play
To be there by your side
I'm sorry I had to die

God sent me down to be with you
To make your loving heart anew
To help you look up and see
both God and little me

Mommy, I wish I could stay
just like I heard you pray
But all the angels did cry
when they told little me to say goodbye

God didn't take me 'cause he's mad
He didn't take me to make you sad
But to give us both a chance to be
a love so precious...don't you see?

Up here no trouble do I see
And the pretty angels sing to me
The streets of gold is where I play
You'll come here too, mommy, someday

Until the day you join me here
I'll love you, mommy dear
Each breeze you feel and see
brings a kiss and love from me
Kommenter her

4 Kommentarer

07.05.2011 14:24

Denne mannen troppet opp på american idol med den mest rørende historien. Han og hans kjære skulle gifte seg etter 9 år sammen men bare 2 mnd før bryllupet kom hans kommende kone utfor en bilulykke. Hun sitter nå i rullestol, er pleietrengende til det aller meste og har fått en hjerneskade.

"Hvilken mann er jeg hvis jeg forlater henne når hun trenger meg mest?" Han er virkelig et bra menneske! 

Sangen må spilles av minst en gang om dagen, og hver eneste gang sitter jeg med en klump i halsen. Denne sangen har rørt hele verden. Nå kan American Idol (J-lo) angre på at han ikke kom videre i konkurransen, han har allerede tatt verden med storm. Og vil dere se han så dukker han opp i Norge 10 juni !! :)

 

Awwhh
Kommenter her

1 Kommentarer

24.04.2011 10:43

 I går målte det 22 grader i skyggen ! For en herlig påske ! men synes det er utrolig vanskelig å kle de små rakkerne i denne vårsolen jeg. Det er jo utrolig varmt, spesielt i solveggen, men for de små (og forsåvit oss voksne også) er denne vårsolen utrolig skummel, ihvertfall trekken og vinden. Man skal ikke la seg helt lure av tidlig vårvarme nei. Jennie fikk ligge i vogbaggen på terrasen i strømpebukse og body (+ en tynn lue), alikvell er hun blitt en anelse forskjølet, så i går tredde vi en tynn kjole utenpå body og strømpebukse, men da ble hun klam. I dag skal vi ut på stranden å grille, så det blir helgardering i lag på lag og ekstra tøy i baggen, man vet jo aldri hvordan vinden er ved vannet. Godt vognen hennes er god og lun. 

Hvordan kler du barna?
Kommenter her

2 Kommentarer

12.04.2011 23:26

...har konkurranse pågang der du kan vinne 2 supersøte barnestrømpebukser! Virruværramedsåhengpå!!

Trykk på bildet for å komme til konkurransen

Kommenter her

0 Kommentarer

03.04.2011 22:56

- Hvordan føler du at du har forandret deg etter at du ble mor?

Har forandret meg stort etter at jeg ble en mor føler jeg - til det bedre. De små tingene i hverdagen betyr plutselig så veldig mye mere enn de engang gjorde - jeg setter dermed også mere pris på ting. Har trukket meg vekk fra deler av fortiden - Kvalitet fremfor kvantitet. Finner meg ikke lenger i falskhet og intriger. Så det er helt klart at man vokser og forandrer seg på de 9 mnd man går gravid. Det er ikke bare et barn som lages, det er også en "mor" som skal formes.

-Når skal du tilbake på jobb? Gruer du deg?

Det er jeg jammen meg ikke helt sikker på. Permisjonen min går ut i juli , men planen var å spare opp å gå hjemme litt lengre, helst til hun er et år. Iogmed jeg ikke vet helt hva som skjer på den fronten har jeg ingenting å grue meg til. Kanksje jeg blir å gå skole fra neste år, da blir det endel egenstudie hjemme og kveldsjobbing. Uansett tenker jeg første dagen ute i jobb må være helt forferdelig, da er det godt å vite at Jennie har en fantastisk pappa hun skal være hjemme med.

-Hvor lenge har du vært sammen med din samboer?

Vi har vært sammen 2,5 år

-Hva er dine planer for fremtiden - hvor ser du deg selv om 10 år?

Åj, dette var virkelig et mere vrient spørsmål enn jeg hadde trodd.  Vi har jo nettopp kjøpt oss leilighet, og akkurat nå koser jeg meg med min lille baby, siden vi ikke vil ha så stort opphold mellom barna vi vil ha (2) så har jeg heller ikke lagt noen store planer for fremtiden igrunn. Om 10 år er jeg ferdig med å få barn,  mest sannsynlig gift og eier av et hus (gjerne med stor hage og stakittgjerde), Utdannelse er tatt og familielivet nytes, kanksje vi har vunnet i lotte og kjøpt oss svær hytte ved vannet?

-Vet jo at du er hekta på te, hva er din absolutte favoritt?

Hehe, det er så mange, men lenge har jeg hatt  "husets te" fra Kaffe spesialen som den store favoritten, men elsker "chai te" som jeg lager "chai-latte" av, om den tels som te ?

-Hvordan synes du det var å bli mor:

Det er uten tvil det største jeg har opplevd. utrolig nok at jeg alltid rullet med øynene da andre har fortalt hmeg hvor stort det er, dette er så sterke herlige følelser man ikke kan forklare til personer som ikke har opplevd dem selv. Høres sikkert veldig klissete  ut - men det er noe av det fineste som har skjedd meg. Livet har gitt meg en helt ny mening.

-Var det planlagt?

Nei, leit å si det - men det var ikke planlagt.

-Vist ikke, hvordan reagerte du da du fikk vite det ?

Min største frykt og redsel gikk på hvordan jeg skulle fortelle det til samboeren og hvordan hans reaksjon ville være, så det var det første som hoppet inn i hodet mitt. Jeg er en liten motstander av abort - og dermed var jo meningen min igrunn gankse klar. Samboeren var ikke negativ og det stod ikke noe i veien for at vi skulle klare dette her, så vi bestemte oss vel ganske raskt for at dette var noe vi ville igennomføre.

-Hvordan synes du din kjære har taklet rollen som far - Kom det like naturlig for dere begge?

Han har taklet den rollen STJERNEKLART, han er engasjert, noe som for meg spiller en viktig rolle. Jennie lyser opp når hun ser eller hører stemmen til pappaen sin. Så her har jeg truffet hodet på spikeren. ..og han mener selv at ting har gått overraskende bra - så jeg vil nok tippe det har kommet like naturlig for oss begge. Kan legge til at Baby J har vært en veldig god jente, hun har ikke hatt noen "problemer", magevondter og alltid sovet hele natten, så vi har fått en myk start.


-Hvis du kunne valgt deg ètt reisemål i hele verden, hvor ville du reist?

Aner ikke hvorfor, men jeg har så forferdelig lyst til å oppleve Australia.

-Hvordan er hverdagen med en liten (helskjønn!) jente? Føler du at du får nok tid til deg selv, og venner?

Ja, så absolutt. Tross i at samboeren er i den nye leiligheten vår og pusser opp rett etter jobb hver dag så fungerer alt kjempe fint og som det gjorde før jeg fikk barn. Eneste jeg savner høyt er å ta en lang dusj uten at jeg setter dusjerekorder med en baby i vippestolen forran dusjkabinettet. Venner kan jeg besøke - venner kommer på besøk, og vi tar oss gjerne en trilletur til byen, så jeg føler meg ikke noe mindre sosial enn ellers. Jeg kjeder meg mindre, for dagene går i et, har jeg ingenting å gjøre kan jeg bruke timesvis på å bare nyte synes av solstrålen.

-Hva er din drømmejobb?

Akkurat for øyeblikket ville det være "husmor", Jeg vil bruke all min tid på barnet mitt og familien min. MEN, det kommer nok en dag der jeg vil for alt i verden utenfor døren og da er drømmejobben der jeg allerede er, kanskje i et høyere nivå. Jobbe med de mennesker som trenger det mest - Syke og utviklingshemmede. Er opptatt av å jobbe med mennesker - kunne ha en jobb med en variert hverdag, godt arbeidsmiljø og som gir mye.Det var alt av spørsmål for denne gang - God natt
Kommenter her

0 Kommentarer

01.03.2011 09:25

I dag er det årets første vår dag!

I dag overtar vi vår første eide leilighet!!

I dag skal Jennie på sin første babysvømmingstime!!!

 Kommenter her

1 Kommentarer

08.02.2011 19:59

Blandt alle jentene kommer det endelig en liten gutt til verden i dag - etter å ha lurt mamman sin x-antall ganger.

Gratulerer så masse Jane, misunner deg virkelig disse første dagene, kan tenke meg de er like spennende som de 2 første. Et helt nytt menneske i armene dine. NYT DAGENE frøken :)

 

 
Kommenter her

3 Kommentarer

05.02.2011 18:38

..å legge ut bilder av skjønningen vår, Aino ;-)

 
Kommenter her

0 Kommentarer

25.01.2011 17:56

I dag var vi 10 jenter og 12 babyer inne i stuen min. Noen gamle fra gravidtreffene og noen nye ansikter.  Var spent på hvordan det ville gå med plassen, men det gikk akkurat, så lenge de er så små som de er. Når de begynner krabbe og utforske vil det kanskje bli litt mere vriend med så mange. Ble overrasket over hvor mange som klarte finne veien hit, jo flere - jo bedre. Det var kjempe koselig! Måtte jo ta et gruppebilde av alle de små! Jentene dominerte med hele 9 stk, og 3 søte prinser. Veldig greit å bli kjent med jenter i samme situasjon og ikke minst med barn i samme alder. her er gruppebilde av gullene :Mange herlige babyer på en plass! :)
Kommenter her

2 Kommentarer

05.01.2011 14:14

Husker dere at jeg etterlyste oppskrift til "babyuggs", evt noen som laget slike ?

En dame som vet å bruke fingrene kreativt - Kjæresten til svigerfar ville prøve seg på prosjekt-babyuggs UTEN oppskrift, så jeg sendte over etpar bilder jeg hadde både av heklede og strikkede versoner, Har lurt litt på hvordan det gikk, frem til disse havnet under juletreet til Jennie på julaften. Må virkelig gi denne damen en bøtte med skryt, for det er nettopp slik jeg ønsket meg dem, riktig farge, Perfekte knapper! En stor klem til Siren som tok på seg oppdraget.


Er de ikke herlige ??

 
Kommenter her

5 Kommentarer

27.12.2010 19:23

Da var julestresset over. Nå ser jeg frem til noen dager alene med min lille familie, noe vi ikke enda har rukket imellom all besøket. Litt juleoppdateringer og bilder kommer i morgen. Nå skal jeg nyte en rolig kveld med lillemor på brystet.

Her koser lillemor seg i vippestolen hun fikk av farfar og bestemor A.

hihi liten apekatt :)Har dere hatt en fin juletid ?
Kommenter her

1 Kommentarer

21.12.2010 15:03

Gratulerer så masse til min venninne Beate som i dagtidlig fødte sin prinsesse Lise-Amine på selve bursdagen sin.

Tenk så fantastisk bursdagsgave !! ;-)Gratulerer til dere begge ! Nyt dagene og kos dere masse! Dere har så mye fine dager å se frem i mot! En fantastisk julefeiring og koselige hjemmedager med det nye familiemedlemet. Gleder meg til å treffe dere! :-)
Kommenter her

1 Kommentarer

14.12.2010 13:18

På forumet på babyverden har vi fått utdelt hemmelig venn der vi skal sende en gave til endten mor eller barn, legge ved et hint og gjette hvem som har sendt. Utrolig koselig. I dag fikk jeg min gave i posten, Helt herlig gave bestående av en sparkedress/snekkerbukse, søte babysokker, babyleggvarmere, bamserangle og et utrolig fint kort med nydelige ord. Tusen takk til min hemmelige venn. Dette var spennende :)Rart hvordan gavesynet endrer seg. Fikk pakke av svigerfar til lillemor i dag også. Er mere spennende med gaver til henne enn gaver til meg selv, tihi :)
Kommenter her

1 Kommentarer

06.11.2010 00:11

Grå , grått, gråttest!  Er designet mitt litt kjedelig og anonymt ?

Jeg vurderer hardt en utskifting, kanskje få inn et bilde eller to i headeren, eller er den brukende slik den er ? Hva synes DU, du ser den nok litt oftere enn jeg selv ser den.??
Kommenter her

3 Kommentarer

30.10.2010 22:53

Jeg må virkelig si jeg misunner alle som nå er ute å grøsser seg til med ekle kostymer og blodige hender. Jeg ELSKER å kle meg ut. Jeg synes ikke jeg er like sexy på dansegulvet lenger og har dermed kledd meg ut som en flodhest og ligger i sofan og knasker godis. Men bare pass dere, jeg kommer dobelt så bra tilbake på neste års halloweenfeiring! Slenger ut etpar bilder fra tidligere halloweenaftner!

2009:

2008:

Også må jeg skyte av at perfect pizza i sandefjord ble så fasinert over kostymen min at de tok et bilde og har laget tapet av det! haha!...Og ikke glem å stille klokken i natt, fra 03.00 til 02.00! En god huskeregel er at klokken alltid skal stilles mot sommeren, dvs denne gang en time tilbake! GOD LØRDAG og HAPPY HALLOWEEN!
Kommenter her

0 Kommentarer

25.10.2010 20:49

Jeg trodde ikke jeg skulle være redd for å holde en liten baby, men denne gangen var jeg faktiskt redd for at pusten min ville skade henne. Ellen`s lille Aurora er hele 2 uker gammel, men hun ligger enda på minus-siden da hun kom til verden hele 4 uker før tiden. En ganske liten fersk og ny baby! Og det morsomste var at min lille i magen sparket vilt da jeg holdt Aurora. Lurer på om det merkes! Et lite skrytebilde måtte jeg jo ha, Se de store klærne! :)

 Ser veldig frem til jeg holder vår egne prinsesse! <3
Kommenter her

1 Kommentarer

24.10.2010 18:18
Kommenter her

1 Kommentarer

20.10.2010 10:53
Kommenter her

0 Kommentarer

13.10.2010 17:31

Ellen og Gummzi har sneket i køen og ble i dag foreldre til ei lita prinsesse. Kjønnet har vært hemmelig for alle utenom jordmor helt frem til fødsel. Nå er det påtide at sandefjord begynner produsere prinser til disse prinsessene våre for overtallet begynner bli stort! :P

Gratulerer så mye til den nybakte familien! Gleder meg så mye til å møte dere alle! SUSS!

Nå vagger jeg alene, nesten ! :( alle plupper ut barna om dagen :)
Kommenter her

0 Kommentarer

13.10.2010 17:25

Da kan du rette snuten hitover. Vi har vært noen jenter fra babyverden på treff innimellom. Det er så koselig og vi blir alltid sittende i laaange stunder (til parkeringsvaktene tar oss). Men vet det er mange flere jenter med kulemager i byen om dagen som kanksje ikke oppholder seg på november-desember-januar på babyverden. KOM GJERNE INNOM, ikke tvil - jo flere jo bedre!

Dag: TIRSDAG 19 Oktober

Sted: KAFKA i sandefjord - bordet inne med alle vaggende damer rundt.


tid: 12.00 - blir som regel sittende en stund

Hvem: Mager  (har vært flest fra november/desemer/januar, men alle str er velkommen)

Gleder meg til å se gamle og nye vaggere !!Kommenter her

0 Kommentarer

11.10.2010 21:26Høsten er en så utrolig fin årstid. Turer i høstsol med fine farger i løvet, eller innekos på grå dager med tekoppen og fyr i peisen. Herlig!! Vi gikk en liten tur i skogen bak huset vårt i går, tok litt bilder, så slenger ut en liten bildekollasje! Ha en fin uke !! :)
Kommenter her

0 Kommentarer

07.10.2010 15:07

I dag fikk jeg formiddagsbesøk av disse to søte små. Leon på 7 mnd og lille Jasmine på 3 mnd. Måtte såklart knipse litt bilder igjen, Kamera får prøvd seg når de smårollingene inntar stuen min. Samboeren kjøpte Nikon D3000, i anledning graviditeten. Fint å ha noen å øve seg på. Se så herlige:
Kommenter her

0 Kommentarer

07.10.2010 10:40

Endelig har lille Linnea Emine kommet for å hilse på verden! Gratulerer May Jeanette og Ken som klokken 06.21 ble mamma og pappa til den nye verdensborgeren! Jeg kommer etter dere, om ikke så alt for lenge :o)


Kommenter her

1 Kommentarer

29.09.2010 18:43

Da prøver jeg meg også på en statusrapport, er ikke det blitt en trend hos gravidbloggere ?? :)

♡ Termin: 3 Desember 2010
♡ På vei: 31+0
♡ Igjen til termin: 9 uker + 2 dager
♡ Kjønn: ultralydbekreftet jente x2
♡ Utålmodig: Litt, men nyter også tiden.
♡ Hodet ned: Ja
♡ Favoritt truse: ehm? hotpants/hipsters
♡ Aktivitet innenifra: Masse bevegelse + hikke
♡ Bestemt navn: Ja, tørr å påstå det, etter noen mnd med hjernevasking av samboeren
♡ Vektøkning: 10 - 11 kg ca
♡ Vann i kroppen: Litt om morgenen (?)
♡ Kynnere: Hver dag, især under aktivitet
♡ Humør: På topp, litt trøtt på dagtid.
♡ Innkjøpsrapport: Nesten alt i boks
♡ Strekkmerker: Etpar lite synlige på undersiden av brystene ( de ble jo plutselig svæære)
♡ Melk i brystene: Nei, ikke enda, heldigvis
♡ Om fødselen: Ser frem til den :)
♡ Plager: Trøtt, diverse gjøremål begynner bli tunge da magen er i veien.
♡ Oppegående: jada.
♡ Sulten: ikke noe mere enn vanlig, blir fort mett.
♡ Matkick: Fysen på søtt (bakevarer)
♡ Neste kontroll: neste uke.
♡ Barneromstatus: Barnet sover inne hos oss inntil videre, barnerom lages når vi har flyttet (nyåret?)
♡ Sykehusbag pakket: Nei, er ikke det litt tidlig ?


Kommenter her

0 Kommentarer

13.09.2010 07:15

Innom i morgentimene for å ønske alle sammen en fantastisk uke! Nå starter straks jobbdagen min.Dagens bilde: Dette bildet er tatt 13 september,  for akkurat et år siden i dag. Gjett om det frister å nyte sommervarmen i tyrkia fremfor disse kalde morgenene som har annkommet landet vårt den siste tiden. brr, det begynner virkelig å gå mot høst nå. (deso et skritt nærmere vår lille diamant i magen). Vi får vente med neste tur til lille tulla er ute. God uke !Kommenter her

1 Kommentarer

07.09.2010 09:53

... For meg, som har bursdag i dag! + at det er siste dagen i 2 trimester, imorgen tropper vi opp i 3 trimester med ryggsekk og hjelm!  WOOOT WHOOT!


Bildet er tatt på søndag , klar for bursdagsfeiring og jentekos! <3Kommenter her

2 Kommentarer

14.08.2010 08:30

Nemmelig natt til i går! Det pisket på vinduene og lynet blinket igjennom rullgardinene da jeg la meg under dynen. Vanligvis elsker jeg slikt vær, men denne gangen bråvåknet jeg klokken 05.00 av et kjempebrak, Siden soveromsvinduet peker ut mot en fjellside ble det nesten ekko inn på rommet, jeg var bombesikker på at det slo ned i huset. Hjertet mitt dunket fort, faktiskt tok det seg dobelthopp. Denne gangen var jeg redd.

Det utrolige i det hele er at hele greina vekte prinsessen i magen min, hun begynte romstere og sparke. Jeg vet babyene blir påvirket av mors hjerterytme, så lurer nå på om ikke det var hjertet mitt som klaffet til henne. Det gav seg like etterpå, så jeg sovnet igjen.Når jeg våknet igjen var Tv, internett og strømmen hos huseieren slått ut av braket!
all grunn til hjertehopp! :)Kommenter her

0 Kommentarer


hits