Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


26.09.2012 17:55

Mor har spennedilla, og jennie synes vel også det er litt stas med alle disse fargerike duppedittene i håret. I dag fikk vi pakke i posten fra "prinsessepynt" . Små hjemmelagde hårspenner.

er de ikke søte ?


Lik siden hennes og se mere her (ikke sponset,kun ren anbefaling)
Kommenter her

0 Kommentarer

10.07.2012 13:27

Nå går det snart mot barnehagestart for veldig mange. Som en gammel barnehageassistent sier jeg med erfaring at det er veldig viktig å merke alt av tøy og ting barnet har liggende i hyllene. Det er fort gjort at ting forsvinner. Det kan bli lagt på feil steder, barn kan ha likt osv. ikke bare mister dere tingene, men merking vil gjøre det mye enklere for de ansatte i barnehagen også.

 

Da Jennie begynte i barnehagen handlet jeg inn klistrelapper og strykemerker. Klistremerkene til matbokser etc var jo lettvint, men det har bare gått 1 strykemerke her i gården, ellers har vi brukt tusjer. Det er utrolig tungvint å trekke frem strykebrett og jern for å merke.

 

Nå har forsøkt et annet alternativ, vi  har fått navnestemplet i hus.  Merkingen er gjort på få minutter. Nå merker jeg klærne når det kommer noe nytt i hus, eller i det hun får det på seg før hun skal i barnehagen. Det er gjort på få sekunder og det gir også et penere resultat. Her merkes klær, sko, sokker, noen av bøkene til jentungen, leker/bamser. Er klærne for mørke eller du ikke finner en plass å stemle så går fint å stemple vaskelappen (se bilder under). Stemplingen vil nok etterhvert som klærne får endel vask bak seg bli blassere, men da er det bare å stemple på nytt. Man kan etterkjøpe puter til stemplet. Nok skyt, her kommmer bilder:

 Fakta om navnestemplet:

Kan vaskes opp mot 90 grader

Holder opp til 60 vask ved 30 grader

Stemples på tøy, bamser, sko, treleker osv

Stemplet gir opp til 1000 avtrykk - nye puter kan kjøpes

Du bestemmer selv avtrykk (2 linjer)

Trykkfargen er ikke giftig og er miljøvennlig

Tørker på 1-2-3

 ANBEFALES virkelig!Jeg handlet mitt HER!  (der er det også litt tilbud på det i disse dager)

Q:Hva merker du klærne dine med ?
Kommenter her

2 Kommentarer

05.07.2012 18:56

Et bilde sier mere enn tusen ord:

 

 


 


 

Trenger jeg legge til noe mere ? Denne lille saken er rett og slett genial i hus, for Jennie har vel stort sett isen rennende nedover hele magen ;-)

Hvor: Mimmis.no

Pris: 19,-

 
Kommenter her

4 Kommentarer

01.06.2012 15:17

Nå er det halv pris på alle varer hos favorittbutikken vår! http://www.pompdelux.no/  Vi handlet inn endel tidligere i år, men må innrømme at det i løpet av får dager vil dumpe en liten pakke med tshorter i postkassen vår, er det noe jennie mangler, tross sydenturen vår - så er det tshorter :)

Kommenter her

0 Kommentarer

25.03.2012 22:04

På mandag var det pompdeluxparty hoss oss,  Jeg fikk hele den fantastiske sommerkolleksjonen til pompDelux inn i stuen min. Så her var vi noen shoppegale mammaer som tittet, mixet, matchet og koste oss med hjemmebakte snurrings og frukt. Det anbefales virkelig. Da får man god tid, og man får se det man kjøper. PompDelux har jo så UFATTELIG mye fint til små jenter. Allerede på fredag kom pakken dumpende inn på postkontoret med bla disse klærne:

 


Jennie er såå vakker i pompdelux! Det skal jeg vise dere senere :)
Kommenter her

0 Kommentarer

12.03.2012 22:14

I dag skinte solen fra lyseblå himmel og tempraturen nådde 17 varmegrader, i skyggen. Med så god varme i luften er det på tide med litt vårshopping, så jeg og lillemor tok oss en tur til byen. Vi fant en utrolig nydelig vårjakke, da vi skulle prøve den på tok jennie likesågodt stegene ut av butikken, da tok vi det som en godkjenning, så jakke ble det. Nå gjennstår bare etpar vårsko, jeg tror valget faller på de hvite skinnskoene med små blomster. Dagens fangst:


Herlig ? ;-)
Kommenter her

4 Kommentarer

05.03.2012 13:07

Nå har vi hatt så mange varme dager, så jeg vurderer å kjøpe inn noen lettere sko til den lille tuppa vår.  hvite "gamledagse skinnsko står på ønskelisten. De såkalte førstegangsskoene. De fåes i "nyere" versoner tilsatt fargelisser etc, ellers har vi de gode gamle helt hvite. Jeg har sett litt på nett, men jeg vil være helt sikker på at jeg finner noe som er god for foten hennes, så jeg tror en skobutikk + litt service blir å foretrekke for denne gang. Pynteko kan jo forsåvitt handles på nett, men jeg tror nok ikke de har så god effekt på foten i det lange løv.

Riktige sko er avgjørende for at barnet skal vokse opp med sunne friske føtter. En babyfot er en myk, bøyelig brusk uten fotbue og uten knokler. Etterhvert som de vokser vil brusken bli til ben, den vil bli større og sterkere. Foten er nå myk og fleksibel, noen som gjør at den er veldig sårbar for påvirkning. Med andre ord er det veldig viktig med riktige sko.

 

Viste du forresten  at ...


 • Deførste 2 årene vokser bena 2 cm i året, det er nesten en halv str hver andre mnd.
 • Barneskoene skal være 1-1,5 cm lengre enn foten
 • De fleste barnesko har utagbar såle (noen med "Målebånd") slik at du kan se om skoen passer
 • Nervetråden ytters på foten hos små barn ikke er ferdig utviklet, så de vil ikke merke om skoen er for trang. Viktig å kontrollere at skoene ikke er for små - ofte.
 • Støvler som er møkkete puster ikke
 • Føttene kan forme seg etter fasongen på skoe om barnet går med for små sko. Om skoene er for store vil de knipe i sammen tærne slik at de ikke sklir, det er heller ikke noe særlig.

Det finnes forskjellige sjekklister på nett, om du er usikker. De som jobber i skobutikk skal ha kunnskao, spør istedefor å tvile - Det er ditt barns føtters fremtid.

 

HVILKE SKO HAR DU VALGT, hva er din erfaring? :)
Kommenter her

11 Kommentarer

03.01.2012 17:01

En barnehagesekk er nok viktigere for noen enn det er for andre, noen synes en plastikkpose er helt greit, mens jeg er av sorten som liker at ting er litt "ordentlig", Kanskje blir det hun selv som bærer den ut og inn av barnehagen, da er det ikke like stas med en remapose? Etter mye frem og tilbake har endelig sekken blitt handlet inn. Jennie hadde nemmelig sin første tilvenningsdag i barnehagen i dag. Det gikk jo som vi ventet oss, eksemplariskt! Jennie boltret seg med gjengen og glemte helt at vi var der. Når vi søkte kontakt med henne avviste den lille rakkeren oss, det var mye mere morsomt å leke med alle de andre (Det er nesten litt trist det). Så de neste dagene går nok like bra.

Det er litt trist at hun er blitt så stor og begynner i barnehagen, det er ikke lenger bare jeg som skal fortelle henne forskjellen på rett og galt, ikke bare jeg som skal trøste henne når noen er litt ufine med henne.

Sekkevalget havnet forresten på barnehageserien til Beckmann 10 liter. Ønsket var en bergans, men hun har jo ærlig talt ikke bruk for det enda, så det kan hun få når hun blir litt større, foreløbig er jo sekken bare en oppbevaringsgreie.

Hvordan gikk deres tilvenning, og hvordan barnehagesekk falt dere på ?
Kommenter her

5 Kommentarer

16.12.2011 17:09

"Jeg er en stor og grusom jaktmaskin. Sier Lille Ugle.

Lille Ugle er veldig sint. Når han går tur i skogen får han ikke fred. Alle de andre dyrene kaller ham for søt. Men han, han vil jo helst være en skummel jaktmaskin, slik at ingen tør plage ham."

Denne boken ønsker jeg meg så indelig til lille Jennie, jeg husker jeg leste denne ofte i barnehagen - alle barna synes den var sååå spennende. Men etter hva jeg har funnet ut etter litt reseach så er den ikke lenger i salg. Er det noen her som ramler over den, så gi meg gjerne beskjed, for det er jo mulig den er å finne i bokhandler andre plasser (men ikke å finne på nett eller lokale bokhandler).Kommenter her

2 Kommentarer

01.11.2011 20:46Eksempler:
Kommenter her

8 Kommentarer

19.10.2011 14:47

Har lenge syntes at disse soveposene ser ut som fangedrakter. Iallefall når de begynner bli såpass store som Jennie. Men nå begynner det å bli så kaldt, og hun kaster av seg dynen hele natten. Den er ikke på mere enn få sekunder etter at jeg har bredt den over henne igjen, det resulterer i en iskald og snufsete unge som blir hentet opp av sengen, ullpysj funker ikke noe bedre enn andre pysjer etter erfaringen så nå er alternativene en "sovepose" eller en varmovn, og varmovn er vel ikke det kokeste når anbefalt tempratur på soverommet til de små er 18 grader ? ;-)
Kommenter her

3 Kommentarer

15.10.2011 10:19Denne helt enkle tingen var en av jennie`s favorittleker da hun var baby. Hun kunne ligge holde i den og ha dype samtaler over lengre tid, koste nesen sin inntil nesen hans - frem til den fikk noe ekkelt på seg, iogmed den ikke kunne vaskes (pga betteri inni, ansiktet lyste) ble den kastet.Det angrer mamma`n på! 

Er det noen som vet hvor den er kjøpt, eller har en å avse så blir jennie veldg glad ;-)
Kommenter her

3 Kommentarer

15.09.2011 08:53

Det begynner jo å bli en stund siden nå, men tenkte kanksje noen lurte på hvilken vogn vi havnet på - jeg spurte jo dere her inne om tips og erfaringer. Vi endte til slutt opp med en babyjogger city Elite og vi kunne ikke ha valgt et bedre alternativ. Vi har den i beige og sort

 • *Luftelukene osv på kalesjen er av magnetfester og ikke borrelås - vekker ikke barnet og blir ikke dårligere med tiden, slik som borrelåsen.
 • quickfoldsystem gjør den SUPERenkel å leggesammen
 • Den tar liten plass sammenlagt
 • Full liggestilling og fri regulering på ryggen (uten hakk altså)
 • En fantastisk kalesje ulik noen andre vogner, super i regn og vind
 • SUPERENKEL og trille
 • kan låse fast hjulet forran
 • fotbrettet kan taes helt opp
 • oppbevaringplass under, bak og ved håndtaket.
 • Best av alt - en stødig 3-hjuling

 
Kommenter her

7 Kommentarer

30.08.2011 16:05

Yttertøyjakten fikk en brå slutt da jeg tilfeldigvis hoppet innom perfect barneklær i dag. Der var det 70% på en mengde varer. Så vi handlet både reimadress (nypris 1099,-) clairjakke (nypris399,-) og clairbody til en totalpris på 460,- !  D E T er billig det ;-)


Kommenter her

3 Kommentarer

30.07.2011 09:28

I det vi løp inn på brio etter et babysvømmebasseng kom vi over en "tilbudskurv", mamma måtte bare rote nedi den da baby J snappet opp en bamse - den måtte bare bli hennes. Halv pris (79,-) og utrolig populær!

Kommenter her

4 Kommentarer

29.07.2011 21:37

som stemte på oss i babyverden sin konkurransen vant vi jo! Tenkte oppdatere dere med at setet endelig har dumpet ned i postkassen. Etter hyggelig e-mailing med besafe har vi fått oppgradere gaven litt slik at hun nå snart kan ta det i bruk og bruke det i flere år fremover. barnesetet er en av testvinnerene. besafe izi combi som kan brukes både frem og bakovervendt, det er jo kjekt :) (Vi vil selvsagt ha det bakovervendt, men skulle hun demonstrere på det i senere alder er ikke setet forgjeves). Ønsker alle sammen en god helg :)


Igjen -Tusen takkKommenter her

1 Kommentarer

07.07.2011 12:40

Endelig - bedre sent enn aldri! Vi har en gammel babycall liggende, og den har faktiskt bare blitt liggende også da den skremmer de aller fleste med høy skurring. men har  nå gått til innkjøp av en ny. Babyshop har i disse dager supertilbud på Doro bm50! fullpris er 999,- tilbudspris er 499,-. Tok ikke mange dagene fra bestilling til pakken dumpet ned i postkassen heller.

For å være helt helt ærlig har vi ikke hatt noe særlig bruk for babycall. Jennie lå første tiden inne hos oss, og den siste mnd har hun fått sove på egent rom - men rommet hennes ligger jo såpass til at vi hører alle lydene hun lager uten å måtte ha en babycall. Men den er jo veldig kjekk om jeg er utenfor, eller må ned i kjelleren og rote litt. Kan jo være man får mere behov for den etterhvert som hun blir større, men kan ikke akkurat si at den ligger på "MUST" over hva som burde vært handlet inn til babyene kommer i hus. (Er noe annet om barna ligger i en annen etasje, noe dem sjeldent gjør de første levemånedene ?) Nå har vi ihvertfall en ;-)

 

Bruker du babycall ?
Kommenter her

4 Kommentarer

01.07.2011 08:51

 

Har du hørt om sophie giraffen ? En babyleke som har blitt solgt i 30 millioner eksemplarer siden den kom på markedet i mai 1961. Verdens eldste leke som i år fyller 50 år! Den er ikke noe mere fancy enn en giraffe i naturgummi men den slår rett inn i hjerte på babyene våre. Flere miliioner babyer har en liggende - i hele verden. Jennie fikk låne baby-Aurora sin her om dagen, etter det ble hun helt frelst så denne mamman kunne ikke annet enn å bestille en til henne også.

 

 • Syn ? fra 3 måneders alder er babyers syn fremdeles begrenset, og med sine kontrastfargede prikker er Sophie derfor godt synlig for den lille. Prikkene stimulerer babyens syn, og hun blir lett gjenkjennelig.
 • Hørsel- Sophie piper når babyen klemmer på henne. I begynnelsen virker dette stimulerende for babyens hørsel, og når babyen blir større, vil det hjelpe ham til å forstå sammenhengen mellom det at han presser og lyden som kommer.
 • Smak- 100% naturlig gummi og ufarlig matmaling gjør giraffen helt trygg å utforske med munnen. Sophie er god å tygge på for små, kløende gommer under tannfrembrudd.
 • Føle - Sophie er myk og glatt, og følelsen kan minne babyen om morens trygge favn og hud.
 • Lukt- Sophie har en særegen lukt av naturgummi, noe som gjør at hun blir en leke som er lett å kjenne igjen for babyen. Dette igjen kan gjøre henne til et objekt om gir trygghet  for den lille.

 

 

Nicole richie og Isla Fisher er blandt fansene til Sophie the Giraffe

Har du sophie ?

Kommenter her

7 Kommentarer

18.06.2011 00:13

Viste dere at barnas hus har sluttet å selge Emmaljunga og TFK ? De har byttet de ut med Easywalker! Det gjorde saken litt vanskelig da vi kom på barnas hus i dag, hadde jo sett meg ut de vognene jeg skulle prøve. Istede dro jeg tomhendt hjem og står nå valget mellom to: Mountain Buggy Urban jungle  og Baby Jogger City Elite, Vognene er veldig like, dette er hva jeg har funnet ut av:

 • MB er litt større sammenlagt og veier litt mere enn BJ.
 • Kalesjene kan taes langt ned og dekker godt på begge vognene.
 • MB har litt større handlenett enn BJ
 • BJ har detaljer festet med magnet fremfor bårrelås (vindusluke/lufteluker), veldig praktisk
 • Begge kan låse fast fremhjulet, har like store dekk og har kun en kjørestilling, man kan også feste maxi cosi bilsete på understellet ved hjelp av et adapter.
 • BJ kan justere fotbrettet, det kan ikke MB
 • De er ikke så ulike i utseende og virker like gode å trille (ut ifra trilling inne på Barnas Hus)
 • Ekstrautstyr som myggnetting etc følger ikke med og koster det samme hos begge merkene
 • BJ er utrolig enkel å slå sammen, men det er de forsåvitt begge to.

 

BJ:

 

MB:

 

Men så har vi jo nettopp fått vite at easywalker (June) kommer ut med en ny vogn i August. Man vet veldig lite om vognen, men den ser jo utrolig lekker ut på dette bildet tatt fra barnevognmessen:Hvem anbefaler du, og hvorfor!
Kommenter her

4 Kommentarer

29.05.2011 13:10

 Endelig var Ikeaturen overstått - butikken for enhver familie ! Må si jeg er misfornøyd med mulighetene for baby der inne. ingen babysete på handlevognene førte til at jeg gikk med Baby J i bæreselen igjennom hele shoppingturen, det var tungvint med fulle handlevogner og bæring av varer. vet man kan ta med seg barnevognen inn, men når man skal handle møbler er vel ikke barnevognen det du helst vil ha baki bilen ? Men Jennie koste seg maks i selen, hun var rolig, fulgte med og smilte til alle som passerte før hun sovnet inntil brystet mitt, det var vel værre for ryggen min, haha. Men alt i alt er vi fornøyde så i dag koser vi oss med montering av nye saker og fiksings i leiligheten. Noen av godsakene:Kurver til badet, uteplante og gardinstenger


Soveromslamper, grøtskåler, tallerkenhylle som skal være i prosjekt barnerrom, samt en badematteEndelig har vi fått handlet rullegardiner til de svære soveromsvinduene. Stuebord og malmkommode til gangen +Gleder meg til ikea kommer til vestfold, selv om jeg tviler på at ikeaturene blir like skjarmerende når man har det så nært.

Handler  DU ikea ?


Kommenter her

4 Kommentarer

19.05.2011 09:31

Anbefal meg en god trille - praktiskt til shopping/reising/trilling

Har solgt den tunge sportsvognen jeg kjøpte, og nå sitter vi kun igjen med en emmaljunga bagvognen, den er i daglig bruk og høyt elsket, men lille tullemor vil nok opp å se litt mere om ikke alt for lenge så det er jo kjekt å sjekke ut markedet på triller, det er jo et hav av dem der ute. Hvem har du - er du fornøyd ?


Kommenter her

14 Kommentarer

26.04.2011 21:20

Er jo ingen hemmelighet at jeg drømmer om barneromsmøbler midt i all oppussingen. I dag kom jeg tilfeldigvis over en nettside med utrolig masse lekkert - dog veldig dyrt. men er jo lov å titte, for det jeg først og fremst leter etter er inspirasjon! www.lille-venn-com3 on 1 (seng, stellebord, kommode)


Hvem liten jente er det ikke som ville hatt en slik prinsessestol på rommet sitt da ?

Kommenter her

1 Kommentarer

23.04.2011 22:06med en blomsterkrans i håret og denne nydelige kjolen vil Jennie gå inn i sin første sommer!

Er den ikke nydelig ?
Kommenter her

0 Kommentarer

07.04.2011 21:20

Yes, Knall rosa (til min kjæres fortvilelse) var bedre enn grønn-gul-organge-blå-og-alt-på-en-gang! De fleste har vel fått med seg min fargeallergi, og denne ble den mest nøytrale jeg kunne komme over I NORGE foreløbig. Den er faktiskt ganske artig, for den kan formes og bøyes og tøyes i det vede og det brede fra lekematte til en liten "innhegning". Jennie elsker å ligge der å leke drakamp med figurene, men hun ender opp ildsint og overstimulert/sliten etter kort tid om alle lekene er festet så vi har pelt vekk ganske mye. Er litt overrasket over hvor fasinerte de små er av speil og alle de lange samtalene de har med seg selv ved hjelp av et, haha.  Fin liten babysitter! :)Q: Hvordan babygym har du ?
Kommenter her

9 Kommentarer

04.04.2011 19:35

Jennie er storforbruker av smekker om dagen iogmed at hånden hennes befinner seg store deler av dagen på innsiden av munnen kan det lett blir litt ekstra sikkel - så da tenke jeg at jeg må ty til lillemille.dk atter engang. problemet mitt nå er at jeg er helt tom i hodet på hvordan tekst jeg skal ha på smekkene. På de smekkene hun allerede har står det:

Baby-J
Mammas tulle
Pappajente
Daddy`s little cupcake
Jennie
Jennie Penny


Finnes det noen kreative sjeler der ute ?

Skal bestille såpass mange at jeg  sårt trenger forslag!

 
Kommenter her

8 Kommentarer

02.04.2011 15:52

I går var vi atter engang i tønsberg. Reklamasjon på bilstolposen vi kjøpte til Jennie på barnas hus, da ble det også en runde i gatene. Var innom Lunehjem, det er virkelig en liten søt butikk man kan spise opp, det lukter nesten lavendel i gaten butikken holder til i, en bitteliten butikk i et gammelt lite hus i en av tønsbergs bakgater med alt du kan tenke deg av shabby chic-stilen. Her fant jeg rammen jeg lenge har hatt planer om å bestille "my first year" og det beste som finnes av godts - dropskuler i alle farger og smaker,  samt dropshjerter med sjokolade inni. Naaam! Siden butikken har en nettbutikk skal jeg inn å snoke litt - kanskje jeg finner noe mere fint til rommet til Jennie!Naaaaaam
Kommenter her

3 Kommentarer

31.03.2011 10:42

Reimasalg - reimasalg - reimasalg ! Da ble det neste års barnehagehandling, faktikst. Prøver tenke litt fremover når jeg har handlet på salg, spesielt slikt ting som dette og ullttøy, det koster såpass at å handle det på salg ikke er så dumt. En deilig ull-lue med hals og små votter med glidelås helt ned til fingrene. Har fordelen med å ha jobbet i barnehage, vet hva som fungerer og ikke, er så utrolig mye udugelig utetøy til de aller minste.

Tilbudet var på Perfekt barneklær i Tønsberg - De har vottene i rosa også, men så er det dette med alle de knalle fargene, liker det aller best når det er nøytralt jeg, og så lenge hun ikke kan prate, velger jeg! Basta.
Kommenter her

2 Kommentarer

30.03.2011 19:33

Litt latterlig! Men Jennie har for første gang sitti i babybjørnen sin, uten å hyle! Jeg har ikke før i dag skjønt hvordan jeg skal få henne til å sitte med truten fremover, ikke vendt innover (Noe hun hater). Det var jo ikke værre enn at ryggen skal brettes ned - vips, jenta kan snues! Nå tenkter jeg hunden blir glad som kanskje kan få seg en rask tur ut litt oftere, og mor kan fortsette å rydde kjøkkenbenken, men denne gangen med 2 armer, istedefor 1/2!Dum som en pakke smør !
Kommenter her

0 Kommentarer

27.03.2011 17:38Wee! Sheeperd booties! Ei venninne fikk to par av disse i samme str til sin lille tulle. Da ble jeg den heldige eieren av det ekstra parret, tusen takk Beate!

Jennie takker og bukker - for med en hel sau på benet blir hun ikke kald ! :-)
Kommenter her

1 Kommentarer

24.03.2011 23:32

Hey, se på meg i denne flotte rosa dressen ! Like fake som veska til mamma, men at den er utrolig søt er det ingen tvil om! God natt :) hilsen JennieEr forresten medlem av klubben "alt-for-mange-utedresser-i-samme-str-klubben". Så vi har flaks om vi rekker bruke alle før hun er ute av 62 (evt de blir for varme). Flere som er medlem ?
Kommenter her

7 Kommentarer

22.03.2011 15:04

Det er virkelig et kupp å handle om dagen. Alt av fleece, ull og godsaker er jo på salg i de aller feste butikkene. Man gjør virkelig lurt i å ta neste års handling. I går handlet jeg en lue med ull og fleece til lillemor. Samt en reflex ulldress.Luen kan hun bruke nå til 144,5 (før 289)

Ulldressen i str 1 år til 100,- (før 399)Tenker du litt på neste år når du  nå handler ? Altså - den kommende høst ?
Kommenter her

2 Kommentarer

17.03.2011 19:05

I dag kom hemmelig-venn gaven min med posten, den har jeg ventet spent på i mange dager. Lurer du på hva en hemmelig venn er, eller hva jeg fikk i min forrige pakke - se her!

Er du like spent som meg ?Oppi her var det masse fint !! En ullbody (som man aldri får nok av),  en "min første tann - boks", en nydelig sparkebukse og et utrolig kreativt kort! Ble  kjempe glad - og jeg vet hvem du er, tusen takk !!!
Kommenter her

1 Kommentarer

16.03.2011 20:12

Det var vist noen som fikk med seg at  vi elsker hjemmestrikk. Jeg er bare nødt til å vise frem noe hun fikk til dåpen sin. Denne nydelige dukken er nemmelig strikket av en liten jente på hele 9 år. Det hadde dere vel ikke trodd ? Den lille frøkna heter Mari og er datteren til Siren (hun som har vært så flink til å lage alle tøflene til jennie).

 

Her blir hun introdusert for den nye dukken, litt skeptisk og spennende med masse farger.Så kom smilet :Er den ikke herlig ? Hun kommer nok til å bli like flink som mammaen sin når hun blir stor.
Kommenter her

5 Kommentarer

12.03.2011 17:35

..Av bestemor i Tyrkia. Det har blitt veldig populært med disse pleddene så jeg kunne ikke annet enn å putte det på ønskelisten, Det er vellogmerke lenge siden jeg mottok det, men har vært treg med bloggingen. Dåpsgave fra min mamma. Dette vil hun nok få veldig god bruk for, deilig god kvalitet som helt sikkert er morsomt å ha når hun blir litt eldre også. Det står navnet hennes, fødselsdato, vekt og lengde på det. Det er bestilt fra Pledd.no - og det tok utrolignok bare en uke fra bestilling til det dumpet i postkassen. Er det ikke nydelig:Kommenter her

0 Kommentarer

09.03.2011 20:20

Kjæresten til svigerfar - Siren overrasker stadig med noe hjemmelaget, en utrolig kreativ dame. jeg blir hoppende glad hver gang Jennie får noe nytt. Slike hjemmelagde gaver setter man jo så stor pris på. Disse søte skoene/tøflene er alt for store enda, så de får ligge til pynt en liten stund til. Jennie fikk også en strikket kjole med tilhørende lue i dåpsgave av Oldemoren sin, Den passer ikke før hun er nærmere 1 år, men gleder meg veldig til den passer.
Søte?
Kommenter her

6 Kommentarer

11.02.2011 12:51

En melding tikket inn på telefonen min: "Har vært å gått meg en kveldstur, det ligger pakker i postkassen din". Der lå det blandt annet etpar hjemmelagde sokker til Jennie, Olakjole, tighs fra to kollegaer fra min tidligere jobb i barnehagen. Det var veldig koselig, og jeg har jo ønsket meg hjemmelagde sokker, så dette passer jo perfekt. Sokker og hjemmestikkede ting er gull verdt altså, kan ikke få nok :)

 Var de ikke pene ?
Kommenter her

2 Kommentarer

10.02.2011 15:16

jennie fikk gave fra jentene på jobben min:
Var det ikke en søt koseklut (og ikke minst en herlig boks)? Dette passer jo perfekt inn på barnerommet jeg fyller tankene mine med. Herlig herlig :)
Kommenter her

0 Kommentarer

07.02.2011 08:07

Har fått spørsmål ang hva lille Jennie ønsker seg i dåpsaledningen, Er det vanlig å lage ønskeliste til slikt ?

Jeg har faktiskt ikke tenkt så langt, men kan sette en ting på listen, det er en "my first year" ramme fra Joveliliving . De er utrolig fine, kan henge på rommet og følger utviklingen godt. Ellers ønsket vi oss et pledd fra pledd.net men det skal bestemor-nine ordne ;-)Er den ikke herlig ? :)
Kommenter her

2 Kommentarer

27.01.2011 09:02

Cubus har tilbud på ull - 49,- (før 149,-) !!!!

De har også klær til babyer for 29,- og 49,-! Ellers har jo de aller fleste butikkermed barneklær halvpris av rødpris. Det er virkelig verdt en tur i klesbutikkene om dagen. jeg handlet masse til lillemor til en billig penge i går. Billig ull, er gull!
Kommenter her

3 Kommentarer

22.01.2011 19:02

Egendesigna smekker til lille Baby-J ! Jeg er KJEMPE fornøyd, og ikke minst er jeg fasinert over hvor rask levering det var, 3 dager fra bestilling til pakken lå i postkassen min! ;-)Hva synes du ?
Kommenter her

10 Kommentarer


hits