Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


10.02.2012 18:46

Begge grøttypene er fra Semper Småfolk og inneholder den probiotiske bakterien Lactobacillus paracasei. "Matloven krever at alle næringsmidler som omsettes i Norge skal være trygge. Det stilles også ekstra strenge trygghetskrav til mat beregnet for små barn, og i tillegg er det krav til at ingredienser i barnemat skal være dokumentert egnet til små barn.

 

Basert på VKMs nytte- og risikovurdering har Mattilsynet konkludert med at Flerkornsgrøt med probiotika, for barn fra 1 år, og Havregrøt med probiotika, for barn fra 1,5 år, fra Semper Småfolk, ikke oppfyller kravene til trygg mat til små barn i regelverket. Mattilsynet nedlegger derfor omsetningsforbud for disse produktene, skriver Mattilsynet" Les mere HER !

 

 

 

Vi har ikke brukt denne grøten noe særlig heldigvis, men har kjøpt den etpar ganger, har likt nestle og hipp sin grøt aller best. Spre ordet :)
Kommenter her

4 Kommentarer

08.11.2011 13:42

Disse trekkes vekk fra markedet etter funn av muggift.


Den var på markedet på store dagligvarebutikker i sverige og finnland, så det kan jo være norske har handlet det på en rundtur hos søta bror. Muggift - såkalte mykotoksiner, kan føre til utvikling av lever- og nyreskader og kreft, og kan i verste fall være dødelig. Giften kan finnes i peanøtter, pistasjnøtter, fiken og andre råvarer også. Link her
Kommenter her

0 Kommentarer

12.08.2011 15:38

Baby j har brekt seg og spyttet ut alt av middager, vi har forsøkt diverse hjemmelaget og de fleste middagsglass fra nestle uten hjelp, så hun ble heller en tidlig brødskivespiser, hun elsker brød med leverpostei. Etter et lite tips om at mange babyer liker HIPP sine glass bedre enn nestle gav jeg det et forsøk - tror dere ikke jenta har spist et helt glass med HIPP sin pasta bolognese ? Endelig kan hun få en litt mere variert middag, en økologisk middag også,  håper bare hun fortsetter med dette nå da, at det ikke bare var et stunt siden det var pappa som matet - for hun er jo så pappadalt. Kanskje det er verdt et forsøk om din baby ikke vil ha nestle?

Ønsker dere alle en fantastisk helg, nyt solen - høsten er rett rundt hjørnet.
 

 
Kommenter her

4 Kommentarer

19.07.2011 13:16

Demotiverende å stå å ordne babymat når babyen nekter å spise det. haha. Gårdagens laksemiddag endte i brekkninger hos Baby J i dag - Både hvert for seg og blandet. Så da ble det en liten skive med leverpostei og ferske bringebær så prøver vi på nytt i morgen igjen :)Mor synes bringebærene var ufattelig sure, jennie ELSKET dem og kunne nok spist opp hele kurven - det gav hun klart beskjed om da det var tomt i skålen :)??
Kommenter her

1 Kommentarer


hits