Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


02.03.2013 18:14

Er du også en av dem som er fortvilet over at de herlige newbie barneklærne til Kappahl kun går opp til og med str 74 ?

 

Da har jeg en god nyhet til deg! Fra og med neste uke (uke 10) er newbie å finne i butikkene i større str. Jennie har vært så heldig å få en liten prøve av disse klærne og vi er kjempe fornøyd!

 

Jeg var stor fan av newbieklærne da Jennie var mindre og har vel det meste man da kunne få av kolleksjonen, jeg er overlykkelig over at klærne fra neste uke kan fåes i hennes str igjen!

Vi har nå prøvd ut en bukse og en genser, det er litt stort enda, men da har hun noe å vokse i.

 

NEWBIE er en miljøvennlig kolleksjon der plaggene består av 100% økologisk bomull. Plaggene er produsert i naturmateriale for å ta vare på barnets følsomme hud og for å medvirke til et bedre miljø.

De lages i tidløse farger og mønstre, klærne er lett gjennkjennelige og matcher hverandre på kryss, noe jeg synes er en stor fordel når det er ofte bukser eller gensere som må byttes ut iløpet av dagen! Klærne fåes i søte pastellfarger! Nå blir newbie ilgjengelig i to størrelsegrupper, den opprinnelige str 44-74 og nå også 80-98. Den nye kolleksjonen er tilpasset at barna nå har reist seg og begynt å bevege seg. Etter at jennie nå har prøvd ut klærne kan jeg jo nevne at hun flere ganger selv har valgt ut denne buksen fra skuffen sin, den er myk og god i tynt stoff som gir god bevegelighet for ei lita klatremus!

 

 

 

 

  

 

Smakebit på flere plagg:

image  
Skrevet 02.03.2013, 18:14 i DiverseKommentarer

03.03.2013, kl.13:17

åh! de klærne er så skjønne


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits