Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


29.10.2012 21:57

Vi har hatt farfar besøk, og Jennie har vært i ekstase! .. ikke bare over å få se farfaren sin, men også fordi hun har fått "nuuu kykkel" - ikke bare en ny sykkel, men TO! Det er litt av en sykkehistorie, for farfaren har nemmelig startet i feil ende:

Det har seg slik at en stolt farfar allerede i sommer ringte og ba oss handle inn en 2-hjulssykkel til Jennie fra han, siden hun var så tidlig ute med alt annet kunne det jo hende hun klarte å sykle på den? Hun rekker overhodet ikke ned til pedalene, og vil nok ikke gjøre det på en god stund - så nå på fredag annkom han sandefjord med en Rosa trehjulsykkel - Ikke engang på denne rakk hun ned til pedalene, så på lørdag fikk hun nok en sykkel som forskudd på bursdagsgave - denne med stang bak, og hun rekker ned til pedalene, hehe. (vi har fått låne en slik og hun elsker den). Jennie har vært i hundre og ropt på "nuu kykkel" fra sekunde hun våkner fra sengen. Sykkling er nemmelig noe av det fineste som finnes - og det sier dem også i barnehagen.

Vi trodde først farfar hadde et ønske om at hun i sin voksne alder ville innta i tour de france - men det håper vi da ikke, der er det jo bare doping ?

Sitter tålmodig på en sykkel, mens hun venter på den andre.
Jennie fikk dukkeseng av farfar en gang han var her (som begynner å bli en stund siden, men da var hun så liten at vi valgte å vente med å sette den sammen, nå som hun interesserer seg for dukker fikk hun sengen på nytt, og de satte den opp sammen, akkurat som med sykkelen, Herlig farfar og barnebarn aktiviteter! Hun interesserer seg for skruing, traktor og "gramot", lille tøffingen!

 Oppi sengen havnet både dukken, "lala-la" (som er fantorangen), voff OG en bok.. Og noen ganger satt hun der selv:


Skrevet 29.10.2012, 21:57 i familieKommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits