Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.10.2012 17:57

Hvordan er jennie i utviklingen sin ?

Hun ligger godt i den aldergruppen hun er i, tenker jeg. Hun prater settninger nå. Selv om ikke alle er like tydelige så sier hun vel de fleste ord. Jeg blir overrasket over hva hun kan hve eneste dag. Plutselig sier hun ord jeg aldri hadde trodd hun kunne, og andre dager hører jeg henne synge sanger inne på rommet sitt mens hun leker med dukker. Hun sier "A,B,C" og "1, 2". Ellers har hun jo løpt rundt siden hun rundet 10 mnd - så hun har mye med fart i seg!

 Hvordan ser en typisk hverdag ut for dere?

 En typisk hverdag hos oss er nok ikke så ulik en hverdag hos andre småbarnsfamilier. Etter jobb, skole og barnehage er det middagslaging - Deretter bytter mor og far på å dra på trening, mandager er jennie på turn. Noen ganger velger vi også å dra på trening alle 3 før middag. 3 dager i uken har jeg fri, da har ofte jeg og jennie lang frokost før hun får en kort dag i barnehagen.

Det hender jeg henter henne slik at vi kan dra å handle sammen, en morsom aktivitet å putte matvarer i handlevognen, da havner alt annet enn det vi trenger der nemmelig. Om far i huset jobber overtid hender det at vi har eller er på middag hos noen venner. Vi har nemmelig en liten "deal" med etpar venner med barn, eller med menn som jobber overtid om at vi tar middagen sammen, det finnes ingenting kjedeligere enn å lage full middag til bare oss 2. Når kvelden har kommet er det klart for barnetv eller film og kveldsmat/flaskekos før det er boklesning og leggetid.

 

 

  

Hoen ønske om søsken til henne i nærmeste fremtid?

Vi har et ønske om en til etterhvert - men tiden vil vi ikke røpe, da er halve morroa over :)

 Kan du nevne noen matretter jennie er glad ?

Spagetti og kjøttsaus er det beste som finnes, Lasagne, gryterett, stekt ris m/diverse. Det er veldig opp og ned hva hun liker, det forandrer seg heletiden, hun er ikke så kresen. Men spagetti kunne hun nok spist hver dag, beste som finnes det!  Ellers er hun veldig glad i havregrynsgrøt, hvitløksbaguetter!

 Du er flink til åta bilder - er du fotograf?

Takk for det - er nok ingen fotograf, men synes det er veldig veldig morro å ta bilder!

 Hårbåndet der, hvor er det fra?

Hårbåndet har jeg fått heklet av moren til ei venninne, Det er laget uten oppskrift og spesielt i til Jennie, så akkurat det tar hun nok ikke bestilling på.

  


Skrevet 28.10.2012, 17:57 i Spørsmål / SvarKommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits