Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


20.08.2012 21:41

Hei! Jeg er fast leser og syns dette er en super blogg, spesielt da jeg har en datter som blir 2år i November!:) men har noen spørsmål:) Vi reiser 1uke til Tyrkia til torsdag å da lurte jeg på åssen flyturen med tulla gikk, hva dere hadde med på fly av "underholdning" til henne og hva som er lurt å ha i kofferten:)

 

Først : Så koselig å se at de faste leserene titter frem innimellom! :) Jennie har flydd både til bergen, trheim og tyrkia, så hun begynner å bli godt vant med dette å fly. Hun har aldri hatt egent sete, så hun har sitti mesteparten av flytimene på fanget mitt, noen ganger har hun hoppet over til C. Vi fikk et tips av ei venninne med gjevnaldrende barn om å ta med en liten dyne, og det skal jeg jammen meg si er et av di beste tipsene jeg kan gi videre. En vogndyne i dun tar jo ingen plass i bagasjen om du ruller den sammen og trer på et strikk. Den fikk både armen min, og hodet til jennie god nytte av, samt at hun lå oppå den i vognen på kveldene - Det er faktiskt ikke bare bare med ei lita tulle på armen i flere timer, det kan bli vanskelig og vondt å plassere albuen rundt på den trange plassen.

Vi har som regel med oss litt forskjellig å velge i av drikke, det er lurt med tanke på landing/take off, samt at jennie liker ligge å kose med flasken. Vi kjøpte også egen mat i cafeen som vi tok med oss på flyet fremfor flymaten. Vi hadde med iphonene med apper (om du ikke allerede har den, så anbefaler jeg deg å laste ned soundtouch, en fantastisk app med bilde a en baby på blå bakgrunn). Vi hadde også med etpar lekefigurer (som hun ikke hadde nytte av), og pekebøker. Det barnet interesserer seg for er lurt.Nesespray er lurt å ha med mtp lading og ørevondt (er gjerne værre om man er litt tett i systemet)

Ellers i bagasjen hadde vi det vi bruker her hjemme, masse skift og lette klær. Vil tro det er veldig varmt når du reiser ned nå, så det er veldig lurt å ta med flere stk solhatter, og UVdrakt/tshorter. Solkremer fåes kjøpt der nede, men jeg anbefaler deg å ta med solkrem fra Norge, man vet aldri om de der nede er gått ut på dato etc. kjøp høy faktor, men ikke sunblock - ny forskning vider at det blokkerer porene og kan føre til fæle greier.

Vi tok også med oss:

reiseapotek

strandsandaler/crocks

babymat på glass (de ble det ikke spist noe særlig av),

babysmoothie - mange!  om hun mister matlysten kan det være fristene næring)

bleier, våtservietter - kan få bleier etc i tyr kia også, men kjente merker er gjerne dobel pris)

Engangssmekker/stelleunderlag/bæsjeposer

Vogn - har prampack så tok med egen vogn, de vognene vi fikk utdelt på hotellet vårt var ikke allverden for barnet å sove i, eller trille rundt på sand/grass/grus med.

plastkopp/bestikk

Barnesåpe/shampoo/pudder/sinksalve (slike ting man bruker hjemme)

BABYCALL! :)

Antibak.

SOKKER - som hun kan ha på seg når hun løper rundt bassengkanten, da sklir hun ikke!!!

kniv/potetskreller - da kan dere lett skjære opp frukt hvor enn dere er / på hotellrommet

Jeg kommer ikke på noe mere akkurat nå, men jeg skal oppdatere listen om jeg kommer på noe viktig. Det er ikke nødvendig og overpakke, for du får tak i det meste der nede om du skulle glemme noe. Ta med det du vanligvis bruker, og ha i bakhodet at du reiser i en veldig varmt! Kos dere masse, og gi meg gjerne tilbakemelding på hvordan det var å ha med barn i augustmåned! :) 

Skrevet 20.08.2012, 21:41 i Spørsmål / SvarKommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits