Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.08.2011 15:07

Spørsmålene fra May liss - mamman til markus

Hva er du mest fornøyd med i deres nye hjem? Åh, vi har jo laget det meste selv, så jeg er veldig fornøyd, veldig fornøyd med steinveggen vår bak peisen. Nesten lettere å si hva jeg ikke er fornøyd med, kjøkkenet - der har vi ikke rukket å pusse opp enda :)

har du noe gammelt hjemme/gjenbruk hos deg siden du har shabby and chic stil hos deg? Hmm, nå må jeg tenke meg godt om. Tror det meste er kjøpt nytt. Men sengegavelen er laget av en gammel dør. og sengeteppet på gjesterommet er veldig gammelt, arvegods: 

Hvilken stil var det hos dere før: Det har aldri vært noen super-gjennomført stil før iogmed vi har leid, da får man det ikke helt som man vil, men forrige leiligheten gikk i lys interiør. Nå er den mere grov chabby i bruntoner.

Synes du babytiden går fort: JA, den går mye raskere enn forventet.

Skal baby J gå i barnehage/dagmamma eller skal du være hjemmeværende mamma en stund etter permisjonen? Jeg er forsåvitt ferdig med permisjonen nå, men siden C har 50% permisjon jobber jeg ikke fult før hun begynner i barnehage (som er i januar).

hvor ser du deg om 10 år: Boende i et hvit gammelt hus med stakittgjerde og epletrær, ferdig utdannet med 2 barn og kanskje jeg har en stoooooor diamant ring på fingeren også ? (kremt).


Skrevet 28.08.2011, 15:07 i Spørsmål / SvarKommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits