Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


01.04.2011 23:45

Hva fikk deg til å blogge?

Jeg startet å blogge for mange år siden, går vel på mitt fjerde år(4,5), Det var den gangen vi lå på topplisteplass nr 1 om man hadde mere enn 2 innlegg på en dag. Hva må til nå, 100 innlegg i timen ? Den egentlige grunnen til at jeg begynte vet jeg faktiskt ikke, men startet med hjemmeside lang tid før det så jeg fulgte vel bare utviklingen.

Hva liker du å gjøre om dagene?

Akkurat nå om dagen drukner jeg i øynene til babyen min og nyter all tiden jeg kan med henne. Ellers liker jeg å bake cupcakes og fete opp venninnene mine på cafebesøk stappfult av sladder. Det går mot våren - da ser jeg frem til trilleturer og uteakitviteter.

Hva får deg til å le?

Det første som dukket opp i hodet mitt er "black out" på tv3. Satt faktiskt nettopp å snakket med ei venninne om hvor godt jeg ler av det. Ellers skal det ikke så allverdens til for å få frem smilet. Men jeg er sær - har aldri ledd av en komedie feks :p

Hvodan type kamera har du?

Nikon d3000 - oppgradert linse med stabilisator (1855?)

Har du gått på fotokurs?

Nei, jeg har ikke gått fotokurs - jeg har hatt min fortid forran kamera, har sugd til meg litt tommelfingerregler - Elsker å ta bilder så nå vil jeg veldig gjerne stå bak

Hvordan klarer du å ta så fine bilder?

Et godt kamera er hovedtingen her tror jeg. Bruker aldri blits men heller lyset fra utsiden. Det gir naturlige og lyse bilder.

Hvilken jobb har du?

psykisk utviklinghemmede

Bildet: Tatt av meg i 2007


Det er noen flere spørsmål som har kommet inn - velger å svare på de i morgen. klokken begynner tikke mot leggetid. God natt - og god helg! 


Skrevet 01.04.2011, 23:45 i Spørsmål / Svar
Stikkord:svarspørsmålsrundeKommentarer

02.04.2011, kl.23:05

Veldig lik Jessica Alba på bilde=)


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits